• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Sælg din brugte iPhone

Pas på planeten og giv din gamle telefon nyt liv
Få pengene indenfor 7 hverdage

iPhone 15 Pro Max
iPhone 15 Pro
iPhone 15 Plus
iPhone 14 Pro Max
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Plus
iPhone 13 Pro Max
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Mini
iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Mini
iPhone SE 2022
iPhone SE 2020
iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro
iPhone XS Max
iPhone XS
iPhone XR
iPhone 8 Plus
iPhone 7 Plus
iPhone 6S Plus
iPhone 6S
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone 5s
iPhone 5

Sælg din iPhone her

Giv din telefon nyt liv og få penge på lommen. I stedet for, at din gamle iPhone ligger og samler støv i skuffen, så sælg den hellere til os og få betaling direkte. Uanset standen eller om den er defekt. Vi sørger altid for at slette alle dine data, inden vi sælger din iPhone, så de ikke havner i de forkerte hænder.

Mange tror, de får brugt deres gamle iPhone igen som backup. Men du ved godt, at det aldrig sker. I stedet kan du sende eller indlevere den hos Telerepair i vores butikker og få nogle af Danmarks bedste priser.

Hos Telerepair køber vi alle typer iPhones både nyere og ældre. Også selvom den er defekt.

Når du sælger din iPhone til os sætter vi den i stand, og nulstiller din enhed så dit Apple ID, adgangskode, iTunes, iCloud, apps mm. ikke er tilgængelig på din bruge enhed, når vi sælger den videre til en ny glad ejer.

Udover at få den bedste pris på din brugte iPhone så er du med til at beskytte vores klode – og du kan samtidig forkæle dig selv med en opgradering.

 

Sådan sælger du din iPhone

Det er nemt, hurtigt og sikkert at sælge din iPhone til Telerepair.

  • Klik ind på siden for den iPhone du gerne vil sælge. Udfyld formularen.

  • Vi sender dig en betalt returkuvert. Læg din iPhone i og send til os.

  • Du kan også selv printe din label, og sende din iPhone til os, hvis du vil gøre handlen hurtigere

  • Du får pengene på din konto indenfor 7 hverdage. Vi skal bare lige bekræfte standen.

  • Prisgaranti på at du får den bedste pris på din brugte iPhone

Husk at fjerne adgangskoden på telefonen og ligeledes slå “Find my iPhone” fra.

Sælg iPhone & køb samtidig en brugt iPhone

Hvis du vil sælge din brugte iPhone eller flere iPhones samtidig med at du køber en ny, er du velkommen til at kontakte os for at få en formidabel pris for din brugte mobil. Se vores udvalg af brugte iPhones og køb istandsatte iPhones til en billig sum penge.

Ring eller skriv til os, hvis du gerne vil have et ekstraordinært godt tilbud på din telefon.

Telerepair er også en af Danmarks førende eksperter inden for reparation af iPhones. I stedet for at sælge din telefon, kan du få den repareret, så den bliver så god som ny. Vi hjælper med at fra skift af skærmen, batteriet mm. På den måde kan du forlænge levetiden på din brugte elektronik, og være med til at gøre verden grønnere sammen med os.

Gør verden grønnere ved at sælge brugte iPhone

Hos Telerepair tror vi på, at alle kan være med til at gøre en forskel. Det handler om, at vi alle skal passe på hinanden og vores fælles jord. Derfor er vores vision, at være bæredygtige hvor og når vi kan.

Ved at sælge din brugte iPhone til os, giver vi din brugte telefon nyt liv. Når din brugte enhed er istandsat og komplet funktionsdygtig, sælges den videre som en brugt ny iPhone.

Det er vigtigt at forlænge levetiden på elektronik, da overforbrug er en af de største trusler mod klimaet, og den verden vi kender. Jorden har nemlig svært ved at kapere, at vi bliver med at købe nye ting hele tiden. Earth Overshoot Day, datoen for, hvornår vi har opbrugt de fornyelige ressourcer på Jorden for det år, ligger i Danmark i slutningen af marts. 

Ideelt set, skulle den ligge mellem jul og nytår. I Europa lever vi altså som om, at vi har 3-4 jordkloder til rådighed. Derfor er vi nødt til at tænke mere cirkulært i vores forbrug. 

Ønsker du at bidrage til et grønnere miljø og sælge din iPhone, så kontakt os allerede i dag.

Genbrug og reparation giver positiv klimaeffekt

Når du sælger din brugte iPhone, eller vælger at reparere den fremfor at købe nyt, gør du noget godt for klimaet. Som banal tommelfingerregel: hvis du går fra at have din mobil i to år, til at have den i fire år, så har du halveret klimabelastningen.

Hvis du ikke vil have din brugte iPhone længere, er det rigtig godt for klimaet, hvis du sælger den videre. For selvom din iPhone ikke længere opfylder dine behov, kan den godt opfylde en andens. Samtidig får du selvfølgelig også et økonomisk afkast af at sælge dine brugte iPhone videre.

Hos Telerepair køber vi de fleste brugte iPhones heriblandt iPhone 14, iPhone 14 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Mini, iPhone 11, iPhone 11 Pro Max, iPhone X, iPhone XR, iPhone 8 og mange andre iPhones.

Uanset hvilken iPhone telefon du ligger inde med, er du altid velkommen til at kontakte os og sælge den til os for en fair pris. Alle priser er fair også selvom den er defekt eller meget brugt.

Når du vælger at sælge din iPhone til os, skal du huske at medbringe originalt ekstraudstyr som oplader kabler mm. Ligeledes må du også gerne medbringe pakken til dit produkt, såfremt dette stadig haves. Så snart at vi har færdiggjort processen med at gennemgå din gamle telefon, vil vi overføre pengene til dig.

Kontakt os

Hvis du gerne vil sælge din brugte iPhone og få penge, og har nogle spørgsmål, som du ikke har fået svar på, er du mere end velkommen til at kontakte vores formidable kundeservice, som er klar til at hjælpe dig på 70 60 55 90. Vores engagerede team står klar til at guide dig gennem hele processen. Et iPhone salg behøver ikke at være en svær proces. Så hvis du har din iPhone til salg, og ønsker at komme af med den nemt og hurtigt, så er du kommet det rette sted.

Sælg iPhone til Telerepair allerede i dag og få penge til at købe en ny telefon. Hos os får du en hurtig og fair handel på alle produkter.

Vi tager med glæde imod din gamle telefon i butikken, eller du kan sende den til os, så finder vi en ny ejer til den. Dette er din chance for nemt at opgradere din telefon og samtidig bidrage til genbrug.

Oplever du problemer med, at din iPhone ikke vil tænde? Så læs vores indlæg: iPhone vil ikke tænde

0