• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Vi køber din brugte iPhone X!

Udregn prisen på din brugte iPhone X

Vælg stand
Vælg størrelse
Du kan få: 50 kr.
Du kan få: 500 kr.
Du kan få: 700 kr.
Du kan få: 950 kr.
Du kan få: 50 kr.
Du kan få: 600 kr.
Du kan få: 800 kr.
Du kan få: 1300 kr.
Prisen bekræftes endeligt af os når vi modtager enheden
Du kan også indlevere din brugte enhed i en af vores butikker

Vi går op i en grønnere verden

Hos Telerepair tror vi på, at alle kan være med til at gøre en forskel. Det handler om, at vi alle skal passe på hinanden og vores fælles jord. Derfor er vores vision, at være bæredygtige hvor og når vi kan! Ved at du sælger din iPhone til os giver vi dit brugte elektronik nyt liv. Når den er istandsat og komplet funktionsdygtig sælges den videre som en brugt ny iPhone.
Vil du være med til at gøre en bæredygtig forskel og passe på vores klode? Sælg din iPhone til Telerepair - ikke i morgen, men allerede nu. Tak for at du går op i en grønnere verden - sammen med os!

Sælg iPhone – Beskrivelse af stand

Herunder har vi samlet en kort oversigt over de stande vi inddeler enheder i, når man ønsker at sælge en brugt telefon til Telerepair. Bemærk at der tages forbehold jf. vores Handelsbetingelser.

STAND – DEFEKT
En defekt enhed må gerne være totalskadet, have været udsat for en vand- eller væskeskade, have et afladt batteri der gør, at enheden ikke opstarter mere m.m. Både front og bagside må være ødelagte dog skal Touch ID eller Face ID virke optimalt.

STAND – SLIDT
En slidt enhed må gerne have ødelagt skærm, bagcover, kamera, batteri og andet men må ikke have været udsat for væske. Touch ID eller Face ID skal virke optimalt.

STAND – GOD
En god enhed må have almindelige brugsridser samt et nedslidt batteri (ikke under 89 %) dog skal enheden kunne tænde. Alt andet på enheden skal fungere optimalt. Touch ID eller Face ID skal virke optimalt.

STAND – HELT NY
En hel ny enhed kan eksempelvis være en swap-enhed eller en fabriksny enhed i emballage. Ved få undtagelser kan det også være en enhed der lige er blevet taget i brug, dog ikke i mere end op til 72 timer. Enheden må ingen fejl,
brugsspor eller mangler have.

For at en enhed kan købes af Telerepair er det en nødvendighed, at Find My iPhone på iCloud er slået fra.
Hvis det ikke er muligt at få adgang til enheden direkte, kan dette gøres via Apples hjemmeside lige her.
Telerepair forbeholder sig retten til at afvise opkøb af en telefon der har fejl på IC chip eller andre bundkortsrelaterede fejl.
Stjålne enheder der forsøges at blive solgt til Telerepair meldes til det danske politi. Vi henviser derudover altid og som udgangspunkt til vores almindelige Handelsbetingelser som kan læses her under punk 3: Salg af telefon til Telerepair.

Sælg iPhone X og få Danmarks bedste pris hos os

Ved at sælge din iPhone X hos os online, er du sikret en tryg handel.
Enten kan du selv printe vores label, og sende din iPhone X til os direkte, eller også kan vi gratis sende dig en retur konvolut. Begge ting er selvfølgelig gratis, og vi betaler portoen.

Sælg iPhone X og få garanti Danmarks bedste pris. Vi har sammelignet vores priser med det danske marked, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig markedets bedste pris.

Sælg iPhone X – Få pengene direkte ind på din konto

Du vil få pengene ind på din konto inden for 5 hverdage, så istedet for at din iPhone samler støv i skuffen, kan du lige så godt få Danmarks bedste betaling for den. Undersøgelser viser at 90% aldrig får brug for en backup iPhone, som mange tror.

Sælg iPhone X – Find ud af hvilken pris du kan få

Det er meget let at finde ud af hvilken pris du kan få ved at sælge din brugte iPhone X. Vælg iPhone X på siden her, og tryk på hvilken stand din iPhone X er i. Derefter vælg hvor meget ram den har. Så finder du ud af hvilken pris, du kan få for din iPhone X.

Vi er stolte af, at vi har så glade og supertilfredse kunder. Vi har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot, så vores kunders tilfredshed er det vigtigste.

Hvis du er interesseret i at købe en brugt iPhone, så har vi også Danmarks bedste priser. Tjek vores priser på Brugte Iphones her.

Alle vores iPhones sælges med 2 års garanti, og komponenterne i vores iPhones er nye. Derfor vil du ikke kunne mærke forskel på en brugt eller ny iPhone.

.

0