• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

OnePlus Reparation

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet.
Altid levering samme dag.

Telerepair tilbyder reparation af din One Plus telefon af høj kvalitet og til faste lave priser. One Plus er en kinesisk smartphoneproducent, hvis popularitet er steget gevaldigt de seneste år. De står bag nogle af de mest populære modeller i dag i form af OnePlus One, 2, 3 og 3T.

Hos Telerepair udfører vi reparationer på samtlige One Plus modeller. Vores dygtige teknikere har over ti års erfaring med alle former for smartphone reparationer, herunder iPhone reparationSony reparationHuawei reparationer og selvfølgelig også reparation af Samsung telefoner.

Vi kan derfor tilbyde dig en hurtig, nem og sikker løsning, vel at mærke til Danmarks bedste pris!

Få lavet din telefon på 1 time

Hos Telerepair ved vi, hvor vigtig din One Plus telefon er for at få din hverdag til at fungere og derfor tilbyder vi reparationer af de mest udbredte skader indenfor 30-60 minutter. En smartphone kan komme til at opleve en lang række forskellige skader. Nogle af de mest almindelige skader, som vi oplever ved One Plus telefoner inkluderer blandt andet:

  •          Flækkede skærme
  •          Ødelagte kameraer
  •          Defekte batterier
  •          Defekte højtalere

Alle disse dele er afgørende for at din telefon kan fungere ordentligt. Men heldigvis er det nemt og hurtigt at reparere disse skader. Både skærme, kameraer, batterier og højtalere er dele, som hurtigt kan skiftes. Du skal derfor ikke gå og vente lang tid på at få din telefon tilbage. Vi kan reparere langt de fleste skader inden for en time imens du venter.

Udover dette kan vi også være behjælpelige med at fikse fejl i softwaren. Vi har et solidt kendskab til alle slags One Plus telefoner og kan i mange tilfælde hurtigt finde ud af, hvilke knapper der skal skrues på for at få din telefon renset, så den bliver så god som ny.

Få stillet en diagnose på din telefon og find fejlen

For at skåne dig for ekstra udgifter laver vores teknikere altid en diagnose af din telefon forud for en eventuel reparation. Dette gøres ud fra en gennemgang af enheden, samt eventuelle fejlbeskrivelser fra dig. Når diagnosen er stillet, laver vi et tilbud til dig, som du kan vælge at acceptere eller afslå.

Vælger du tilbuddet fra samler vi selvfølgelig din telefon igen, så du får den tilbage i samme tilstand som ved indleveringen. Vælger du at tage imod vores tilbud, så går vi i gang med reparationen af din One Plus enhed med det samme.

Få den bedste service og den største tryghed hos os

Vi ønsker at give dig den bedste kunde- og serviceoplevelse og derfor sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere rådgivning omkring reparation af din One Plus smartphone. Vi arbejder udelukkende med kvalitetsreservedele og kan blandt andet af den årsag almindeligvis tilbyde dig 24 måneders reklamationsret.

Dette er din sikkerhed for en sikker handel, så du trygt kan efterlade din telefon i vores hænder. Ønsker du at få mere information eller et tilbud, er du altid velkommen til at sende os en mail, kontakte vores kundeservice eller komme forbi en af vores butikker i København eller Hørsholm, hvor vi som udgangspunkt kan ordne de fleste reparationer, imens du venter. Alle vores butikker ligger centralt placeret i henholdsvis København, Hørsholm og Roskilde så du kan altid finde en butik nær dig. Du kan nemt finde vej uanset om du kommer på cykel eller via offentlig transport. Vores butikker i København er placeret på henholdsvis Østerbro, Frederiksberg, i Indre by samt i Taastrup.

0