• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Google Pixel reparation

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet.
Altid levering samme dag.

Telerepair tilbyder reparation af mange forskellige typer af mobiltelefoner og herunder også Pixel mobiltelefoner. Google har med deres Pixel mobiltelefoner valgt at udfordre giganter som Samsung og Apple. Google Pixel blev første gang lanceret i 2016 og tæller nu adskillige modeller. I telefonerne er implementeret Googles egen software og styresystemet Android. Google Pixel er desuden et mere prisvenligt alternativ til mange andre modeller på markedet.

Få repareret din telefon på under en time

Hos Telerepair ved vi, at en mobiltelefon er svær at undvære, og derfor tilbyder vi reparation af langt de fleste skader på Google Pixel telefoner på mellem 30 og 60 minutter. De typer af skader, vi oftest hjælper vores kunder med, er følgende:
• Flækkede skærme
• Ødelagte kameralinser
• Defekte batterier
• Defekte højtalere

Det er alt sammen dele, der skal fungere optimalt, for at du får mest muligt ud af din Google Pixel telefon, og det er heldigvis nemt at udbedre dem, så længe du overlader arbejdet til professionelle reparatører. Langt de fleste skader kan klares på ganske kort tid, og du er derfor også velkommen til at blive og vente i vores butik på, at din telefon bliver klar.

Skulle der være fejl i softwaren i din Google Pixel telefon, så kan vi også her hjælpe. Vi har et indgående kendskab til de forskellige Google Pixel modeller, og vi kan derfor også hurtigt finde frem til problemet og ikke mindst få det løst. Er du i tvivl om, hvad der er galt med din Google Pixel telefon, så kan vi også tilbyde at hjælpe med at stille diagnosen. Når vi har stillet en diagnose, så giver vi dig et tilbud på, hvad det vil koste os at udbedre skaden, som du kan vælge at acceptere eller afslå. Hvis du vælger at fravælge tilbuddet, så samler vi din telefon, så du får den tilbage i samme tilstand, som da du indleverede den til os. Vælger du at takke ja til tilbuddet, så kan vi gå i gang med reparationen af din Google Pixel smartphone med det samme.

Overlad trygt reparationen af din Google Pixel telefon til os

Hos Telerepair gør vi altid, hvad vi kan for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Har du spørgsmål forud for reparation af din Google Pixel smartphone, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Vi arbejder udelukkende med reservedele af høj kvalitet, og reparationerne bliver udført af certificerede teknikere. Det er bare nogle af grundende til, at vi kan tilbyde 24 måneders reklamationsret på vores reparationer.

Det er din sikkerhed for en sikker handel, og vi kan derfor med sikkerhed i stemmen sige, at din telefon er i trygge hænder hos os. Vi har butikker over det meste af København og i Hørsholm og Roskilde, så du har god mulighed for at finde en butik i nærheden af dig. Skulle du ikke befinde dig i nærheden af vores butikker, så er du også velkommen til at sende din Google Pixel telefon til os. Vi garanterer, at der ikke går længe, før du får den igen så god som ny.

0