Brugt iPhone

Leder du efter en brugt iPhone så se her!

Apple iPhone 14 Pro 6.1 1TB Dyb purpur

15.962,73 kr.

Apple iPhone SE (3rd generation) 4.7 64GB Midnat

Pladsholder 4.454,15 kr.

Apple iPhone 12 6.1 128GB Grøn

6.343,70 kr.

Samsung Galaxy S20 FE 5G 6.5 128GB Sky-orange

3.378,54 kr.

Samsung Galaxy S20 FE 5G 6.5 128GB Sky-lavendel

3.423,81 kr.

Apple iPhone SE (3rd generation) 4.7 64GB Midnat

4.454,15 kr.

Apple iPhone 14 Pro 6.1 1TB Dyb purpur

15.962,73 kr.

Apple iPhone 12 6.1 128GB Grøn

6.343,70 kr.

Samsung Galaxy S20 FE 5G 6.5 128GB Sky-orange

Pladsholder 3.378,54 kr.

Samsung Galaxy S20 FE 5G 6.5 128GB Sky-lavendel

3.423,81 kr.

Det ansvarlige valg: en brugt iPhone er kvalitet til lave priser

En brugt iPhone også kaldet en refurbished iPhone, som betyder, at den gamle telefon er istandsat. Det er et godt alternativ til at købe en smartphone fra ny. Du får en billig iPhone af høj kvalitet, som var den helt ny og til gode priser.

Ved at købe en billig brugt iPhone, skåner du miljøet ved at nedsætte behovet for nyt elektronik. Det betyder, at du ikke kun sparer mange penge, du letter også trykket fra klimaet.

Selvom du køber brugte iPhones til en lavere pris, kan du stadig godt få fat i de nyere modeller. iPhones er nemlig en af mest populære smartphones i Danmark, hvor ca. hver anden dansker ejer en. Faktisk er den så populær, at hver gang en ny Apple iPhone rammer markedet, er det den mest købte telefon på markedet. Det betyder, at mange danskere skifter deres brugte iPhone ud med en ny. Med andre ord, så gør det, at vi får del i mange af de nyere brugte iPhones, så du ikke behøver at gå på kompromis med hverken model eller kvalitet, når du er på udkig efter at købe en brugt iPhone. 

Vores billige brugte iPhones er som nye, hvilket betyder, at du kan spare flere tusind kroner ved at købe en brugt iPhone hos os. Du får samme kvalitet, som var den ny, og du slipper for at binde dig til et abonnement eller en afbetalingsservice ved at købe brugte iPhones . Ved at undgå at købe en helt ny iPhone er du ikke kun med til at skåne miljøet og spare penge. Du får også en fuldt funktionel telefon som holder i mange år frem, hvor styresystemet og alle de avancerede funktioner fungerer, ved at købe en brugt iPhone hos os. Køb en brugt og billig iPhone hos Telerepair i dag.

Stort udvalg af de nyeste brugte iPhones

Hos Telerepair finder du et varierende men bredt udvalg af brugte iPhones. Vores sortiment afhænger naturligvis af hvilken iPhone model, der bliver solgt til os, men vi får hele tiden nye iPhones ind ad døren. Størstedelen af vores telefoner vil derfor være fra de seneste generationer.

Det gælder for alle de nye modeller, hvad end det er IPhone 14 eller 13, iPhone 12, iPhone 11, iPhone XR, X eller den nye iPhone SE, og vi har selvfølgelig også de populære iPhone X, iPhone 8 Plus og iPhone 8. Af ældre modeller kan du blandt andet finde de populære ældre modeller, hvor vi bl.a. har brugte iPhone 5s, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6S Plus og mange flere. 

Hvis du køber en brugt telefon hos os, vil du kunne vide dig sikker på, at den fungerer upåklageligt – og kan køre det seneste iOS-styresystem. Se vores udvalg af brugte iPhones her på siden.

brugt iphone x

Køb brugt iPhone med samme garanti som var den ny

Du tænker måske, at du frasiger dig nogle rettigheder, når du køber en brugt mobiltelefon. Det er måske sandt for nogle forhandlere, men her hos Telerepair får du to års garanti og fuld returret, når du køber en brugt iPhone hos os. Det giver dig samme beskyttelse, som havde du købt en spritny iPhone model til flere tusinder af kroner.

Vores teknikere går ikke på kompromis med kvaliteten og istandsætter selv alle de brugte iPhones, du finder i vores sortiment, så du kan være sikker på at få en brugt iPhone, der er så god som ny og holder mange år frem.

Alle enheder er derfor blevet tjekket igennem, nulstillet og eventuelt fået udskiftet deres dele, så de virker 100% som en ny iPhone. Forskellen er bare, at du får en skarp pris samtidig med, at du også skåner miljøet.

Se vores kæmpe udvalg af brugte iPhones og find din foretrukne mobil.

Få brugte iPhones i god stand og spar penge

Brugte iPhones fra Telerepair er af høj kvalitet. Inden mobilen overhovedet er sat til salg, har den fået et grundigt eftersyn af en erfaren og Apple-certificeret tekniker. Det betyder, at du med garanti får en brugt smartphone, der virker som ny til en fair pris. 

Afhængigt af modellen kan du typisk forvente, at en brugt iPhone minimum koster omkring 25 % under markedsprisen – og hos Telerepair er det ofte langt billigere end det. 

Hvis vi under eftersynet har fundet en fejl eller en skadet komponent, har vi udskiftet den beskadigede del med enten en ny eller genbrugt reservedel – uden at det går udover prisen.

Vi har to klassificeringer, hvad angår telefonens stand, som enten er god stand eller som ny. Forskellen på de to er, at god stand betyder, at du får en velfungerende mobiltelefon med mindre slid og ridser. Selvom du vælger at købe en brugt iPhone. 

Vi garanterer, at mobilen fungerer, som den skal, men den kan have mindre kosmetiske skader og almindelig slitage. Det betyder, at den kan have mindre brugsridser i skærmen, på bagcoveret eller ved kameraet. Batteriet vil heller ikke være udskiftet, medmindre vi har opdaget, at det underperformer.

Som ny betyder, at enheden vil være fuldstændig ubrugt. Den vil stadig være i sin oprindelige emballage, og fungerer præcis, som hvis du købte en ny model i butikken.

Skal du have ny iPhone kan du også sælge din brugte iPhone til os 

Køb brugt iPhone og få opfyldt dine behov

En smartphone er kun god, hvis den dækker dine behov. Vi har rådgivet flere af vores kunder for at hjælpe dem med at afdække, hvad deres behov egentlig er, når de er på udkig efter købe en brugt iPhone.

De tre vigtigste ting, vi har fundet, er:

  1. Fysisk størrelse på den brugte iPhone (Er den behagelig at have i lommen eller tasken?)
  2. Hvor mange GB-plads har iPhonen?
  3. Hvor hurtig skal den være? 

En af de ting de fleste ønsker, når de er på udkig efter en ny telefon, er at gøre et godt køb og spare penge. Det behov og ønske kan vi opfylde her hos Telerepair. Vi sælger billige iPhones i god stand.

Hvis du skifter mening eller finder ud af, at du har brug for en anden model, har vi hos Telerepair 2 ugers returret, så du altid kan fortryde dit køb!

Brugt iPhone fra Telerepair giver dig fordele

Her kan du få det samlede overblik over fordelene ved at købe en refurbished iPhone hos os:

Vi tilbyder:

  • 2 ugers returret
  • 2 års garanti
  • Alle brugte iPhones er testet i vore system, så de virker 100%
  • Alle beskadigede eller slidte komponenter er udskiftet med nye reservedele
  • Vi betaler altid for fragten

Ring til os, hvis du har brug for et tilbud på nye brugt iPhones. Hvis du gerne vil afsætte din gamle iPhone inden du køber en ny, kan du også sælge din iPhone til os til fordelagtige og gode priser.

En brugt iPhone – med nyt tilbehør!

Når du køber en ny iPhone, skal du som regel også have nyt tilbehør. Det gælder naturligvis også, når du køber en brugt model. Hos Telerepair kan du tilkøbe panserglas, silikonecover, oplader og hovedtelefoner/headset, der passer til din model.

Så er din smartphone beskyttet for fremtiden – og du vil ikke engang skulle vente ekstra på monteringen. Det har vi klaret, når du skal afhente din nye refurbished iPhone.

Skal du have din første smartphone? Køb en brugt iPhone!

Hvis du overvejer at købe en brugt iPhone, er der flere ting, du bør overveje. At købe en brugt iPhone kan være en fremragende måde at få adgang til nyere modeller til en mere overkommelig pris. Apple lancerer jævnligt nye iPhones med avancerede funktioner og forbedret ydeevne, men prisen for de nyeste modeller kan være ude af rækkevidde for mange. Ved at købe en brugt billig iPhone kan du drage fordel af teknologiens fremskridt uden at sprænge budgettet, især hvis det er din første.

Reparation af iPhone

Hvis du har problemer med din nuværende brugte iPhone, tilbyder vi også reparation af iPhone. Vores reparatører er blandt de dygtigste i landet til alle telefoner, og vores priser og reparationstider er også helt formidable.

Du har mulighed for at booke reparationen online, hvor du med det samme kan se prisen på din reparation.