Brugte iPhones

Leder du efter en brugt iPhone så se her!

Apple iPhone SE (3rd generation) 4.7 64GB Midnat

4.454,15 kr.

Apple iPhone 14 Pro 6.1 1TB Dyb purpur

15.962,73 kr.

Apple iPhone 12 6.1 128GB Grøn

6.343,70 kr.

Samsung Galaxy S20 FE 5G 6.5 128GB Sky-orange

Pladsholder 3.378,54 kr.

Samsung Galaxy S20 FE 5G 6.5 128GB Sky-lavendel

3.423,81 kr.

Det ansvarlige valg: en brugt iPhone er kvalitet til lave priser

En brugt iPhone også kaldet en refurbished iPhone, som betyder, at telefonen er istandsat, er et godt alternativ til at købe en smartphone fra ny. Du får en iPhone af høj kvalitet og til en lav pris. 

Ved at købe en brugt iPhone, skåner du miljøet ved at nedsætte behovet for nye iPhones. Det betyder, at det ikke kun er din pengepung, du letter trykket fra, men også klimaet.

Selvom du køber brugte iPhones, kan du stadig godt få fat i de nyeste modeller. iPhone er nemlig en af mest populære smartphones i Danmark, hvor ca. hver anden dansker ejer en iPhone. Faktisk er den så populær, at hver gang en ny iPhone rammer markedet, er det den mest købte smartphone. Det betyder, at mange danskere skifter deres gamle iPhone ud med en ny. Med andre ord, så gør det, at vi får del i mange af de brugte, men nye iPhones, så du ikke behøver at gå på kompromis med hverken model eller kvalitet, når du er på udkig efter en ny iPhone. 

Vores brugte iPhones er som nye, hvilket betyder, at du kan spare flere tusind kroner ved at købe en brugt iPhone hos os. Du får samme kvalitet, som var den ny, og du slipper for at binde dig til et abonnement eller en af afbetalingsservice.

Stort udvalg af de nyeste iPhones

Hos Telerepair finder du et varierende men bredt udvalg af brugte iPhones. Vores sortiment afhænger naturligvis af hvilke iPhone-modeller, der bliver solgt til os, men vi får hele tiden nye iPhones ind ad døren. Størstedelen af vores telefoner vil derfor være fra de seneste generationer.

Det gælder for alle de nye modeller, hvad end det er Iphone 14 eller 13, iPhone 12, 11, X eller den nye iPhone SE, og vi har selvfølgelig også de populære iPhone X, iPhone 8 Plus og iPhone 8. Af ældre modeller kan du blandt andet finde de populære ældre modeller, hvor vi bl.a. har brugte iPhone 5s, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6S Plus og mange flere. 

Hvis du køber en brugt telefon hos os, vil du kunne vide dig sikker på, at den fungerer upåklageligt – og kan køre det seneste iOS-styresystem.

Køb brugt iPhone med samme garanti som var den ny

Du tænker måske, at du frasiger dig nogle rettigheder, når du køber en brugt iPhone. Det er måske sandt for nogle forhandlere, men her hos Telerepair får du to års garanti, når du køber en brugt iPhone. Det giver dig samme beskyttelse, som havde du købt en spritny iPhone til flere tusinder af kroner.

Vores teknikere går ikke på kompromis med kvaliteten og istandsætter selv alle de brugte iPhones, du finder i vores sortiment, så du kan være sikker på at få en brugt iPhone, der er så god som ny.

Alle enheder er derfor blevet tjekket igennem, og eventuelt fået udskiftet deres dele, så de virker 100% som en ny iPhone.

Få brugte iPhones i god stand til billige penge

Brugte iPhones fra Telerepair er af høj kvalitet. Inden mobilen overhovedet er sat til salg, har den fået et grundigt eftersyn af en erfaren og Apple-certificeret tekniker. Det betyder, at du er garanteret en telefon, der virker som ny til en fair pris. 

Afhængigt af modellen kan du typisk forvente, at en brugt iPhone minimum koster omkring 25 % under markedsprisen – og hos Telerepair er det ofte langt mindre end det. 

Hvis vi under eftersynet har fundet en fejl eller en skadet komponent, har vi udskiftet den beskadigede del med enten en ny eller genbrugt reservedel – uden at det går udover prisen.

Vi har to klassificeringer, hvad angår telefonens stand, som enten er god stand eller som ny. Forskellen på de to er, at god stand betyder, at du får en velfungerende iPhone med mindre slid. 

Vi garanterer, at mobilen fungerer, som den skal, men den kan have mindre kosmetiske skader og almindelig slitage. Det betyder, at den kan have mindre brugsridser i skærmen, på bagcoveret eller ved kameraet. Batteriet vil heller ikke være udskiftet, medmindre vi har opdaget, at det underperformer.

Som ny betyder, at enheden vil være fuldstændig ubrugt. Den vil stadig være i sin oprindelige emballage, og fungerer præcis, som hvis du købte den i butikken.

Skal du have ny iPhone kan du også sælge din brugte iPhone til os 

Køb brugt iPhone og få opfyldt dine behov

En iPhone er kun god, hvis den dækker dine behov. Vi har rådgivet flere af vores kunder for at hjælpe dem med at afdække, hvad deres behov egentlig er, når de er på udkig efter en ny smartphone.

De tre vigtigste ting, vi har fundet, er:

  1. Fysisk størrelse på den brugte iPhone (Er den behagelig at have i lommen eller tasken?)
  2. Hvor mange GB-plads har iPhonen?
  3. Hvor hurtig skal den være? 

En af de ting de fleste ønsker, når de er på udkig efter en iPhone, er at gøre et godt køb og spare penge. Det behov og ønske kan vi opfylde her hos Telerepair. Vi sælger billige iPhones i god stand.

Hvis du skifter mening eller finder ud af, at du har brug for en anden model, har vi hos Telerepair 2 ugers returret, så du altid kan fortryde dit køb!

Brugt iPhone fra Telerepair giver dig fordele

Her kan du få det samlede overblik over fordelene ved at købe en refurbished iPhone hos os:

Vi tilbyder:

  • 2 ugers returret
  • 2 års garanti
  • Alle brugte iPhones er testet i vore system, så de virker 100%
  • Alle beskadigede eller slidte komponenter er udskiftet med nye reservedele
  • Vi betaler altid for fragten

Ring til os, hvis du har brug for et tilbud på en ny brugt iPhones. Hvis du gerne vil afsætte din iPhone inden du køber en ny, kan du også sælge din iphone til os til en god og fordelagtig pris.

En brugt iPhone – med nyt tilbehør!

Når du køber en ny iPhone, skal du som regel også have nyt tilbehør. Det gælder naturligvis også, når du køber en brugt model. Hos Telerepair kan du tilkøbe panserglas, silikonecover og hovedtelefoner/headset, der passer til din model.

Så er din model beskyttet for fremtiden – og du vil ikke engang skulle vente ekstra på monteringen. Det har vi klaret, når du skal afhente din nye refurbished iPhone.

Reparation af iPhone

Hvis du har problemer med din nuværende iPhone, tilbyder vi også reparation af iPhone. Vores reparatører er blandt de dygtigste i landet, og vores priser og reparationstider er også helt formidable. 

Du har mulighed for at booke reparationen online, hvor du med det samme kan se prisen på din reparation.