• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Motorola Reparation

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet.
Altid levering samme dag.

Motorola var en af de helt store giganter blandt de tidlige tele- og mobilselskaber. De blev grundlagt i 1928 som radioproducent til biler. Navnet “Motorola” stammer fra den tid og er et portmanteau af “Motor” og “Victrola”, en gammeldags radio.

I 1983 producerede Motorola den allerførste kommercielle mobiltelefon, DynaTAC 8000X. Femten år efter stod mobiler for over ⅔-dele af Motorolas indkomst. I 2011 blev firmaet delt i to, og mobilvirksomheden blev hurtigt opkøbt af Google, og efterfølgende solgt til Lenovo.

I dag bliver alle Motorola-mobiler produceret af den kinesiske virksomhed. Deres mobiler har ry for at være af ret høj kvalitet for en noget lavere pris end mange af deres konkurrenter. Hos Telerepair har vi i over ti år repareret smartphones fra Motorola. Vi kan hurtigt få din Motorola-mobil op og køre igen.

Motorola reparation på under en time

At være foruden sin mobil i længere tid er en kæmpe hæmsko for de fleste. Vi bruger vores mobil til alt fra at tjekke vejrudsigten, sende arbejdsmails og at lytte til musik, mens vi pendler. Den gennemsnitlige person tjekker sin mobiltelefon godt og vel 80 gange om dagen. Det betyder også, at en defekt eller beskadiget mobil kan få hele ens hverdag til at vælte.

Hos Telerepair reparerer vi din Motorola hurtigt og professionelt. Vi har alle de nødvendige reservedele på lager og flere års ekspertise med reparation af smartphones. Så snart din mobil lander på vores bord, begynder reparationen. Vi er som regel færdige på under en time.

Vores mange års ekspertviden og dygtige teknikere har gjort, at vi kan holde kvaliteten oppe og priserne nede. Det behøver nemlig ikke koste en formue at få en velfungerende mobil.

Det er vigtigt, at din mobil fungerer præcis, som den skal. Det er vores ypperste mål her hos Telerepair. Derfor bruger vi kun godkendte reservedele og giver en 100% prisgaranti på alle vores reparationer. Har skaden siddet dybt eller vender fejlen tilbage, så fikser vi din mobil igen – uden det koster dig én krone.

De skader, vi typisk ser ved mobiler fra Motorola, er udbrændte batterier og flækkede skærme. Vi har begge komponenter liggende i butikken, så du ikke skal vente på, at vi først bestiller dem hjem.

Besøg en af vores mange butikker og få din Motorola repareret i dag

Du kan altid booke en reparation direkte her på vores hjemmeside. Men du er også altid velkommen i en af vores mange butikker. Bestiller du en tid her på siden, skal du blot vælge din reparation og om, hvorvidt du vil sende din mobil ind med en gratis fragtkuvert eller møde op i butikken.

Uanset om du vælger at klikke ind og bestille tid i forvejen eller trille forbi vores værksteder, så garanterer vi dig en imødekommende og nem proces. Laver du en online bestilling vil du tilmed kunne undgå den værste kø.

Vi har butikker fordelt over hele København og dele af Nordsjælland samt en i Roskilde. De ligger alle centralt i forhold til både parkering og offentlig transport. Besøg os i dag og få en grundig og professionel reparation med maks. én times ventetid.

0