• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Sony Reparation

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet.
Altid levering samme dag.

Telerepair tilbyder reparation af din Sony telefon af høj kvalitet og til faste lave priser.

Sony er en japansk producent af smartphones. De er særligt kendt for deres Sony Xperia smartphones som har tager verden med storm siden sin lancering i 2011. Sony Xperia er kendt for deres innovative design og deres tekniske ydeevne som altid er blandt de bedste. Men selvom Sonys smartphones hører til blandt de allerbedste smartphones på markedet, så er det svært at undgå skader. Hos Telerepair har vi dog masser af erfaring med at reparere netop Sony telefoner og derfor kan vi også sørge for at din telefon bliver så god som ny.

Vi reparer næsten alle skader inden for 1 time

At stå med en defekt smartphone er aldrig sjovt. VI er alle meget afhængige af at have vores telefoner lige ved hånden, da den fungerer som det naturlige bindeled i en travl hverdag. Derfor er det vores vigtigste opgave at reparere vores kunder ødelagte Sony Xperia telefoner så hurtigt som muligt.

Heldigvis har alle vores teknikere mange års erfaring og dermed masser af reparationer på samvittigheden, hvilket betyder at vi kan reparere langt de fleste skader inden for en time. De mest almindelige skader, som vi oplever med Sony Xperia telefoner inkluder blandt andet ødelagte skærme og ikke mindst kameraer, som hurtigt kan skiftes. Software relaterede fejl kan dog tage længere at udbedre.

Men i 80% af alle tilfælde kan du få din telefon med dig hjem samme dag, som du har indleveret den hos os. Heldigvis ligger alle vores butikker så centralt placeret i København og Hørsholm, at du sagtens kan få ventetiden til at gå med at kigge i butikker.

Hvis du modsat står med en skade eller et problem, som du ikke kan finde årsagen til, så kan du også henvende dig til os. Der er næppe den skade som vi ikke har repareret igennem vores tid, og derfor kan vort personale hurtigt lave en diagnose på din telefons problem og komme med en god pris, som du frit kan vælge acceptere eller afslå.

Reparation af alle populære Sony modeller

Vi tilbyder selvfølgelig reparation af alle de mest populære Sony Xperia telefoner herunder:

Udover at vi lægger stor vægt på at reparere alle telefoner inden for kort tid, så får du også en lang række andre gode fordele, når du vælger at få din Sony telefon repareret hos os. For det første så byder vi på nogle af de bedste priser på markedet. Moderne smartphones er relativt dyre og vi mener ikke at det skal koste en bondegård at få repareret sin telefon.

Derudover så bruger vi kun originale reservedele når vi foretager reparationer af alle typer smartphones. Det er med til at sikre, at din telefon ikke får flere problemer som følge af vores reparation. Det er langt fra alle mobilreparatører, der gør dette, men det anbefales altid at man bruger originale reservedele. I værste fald kan din telefon brænde sammen – og så bliver det for alvor dyrt. Siden vi bruger originale reservedele, beholder du din garanti på din telefon.

Du kan derfor altid være helt rolig, når du overlader din telefon til os.

Send os din telefon eller kom forbi en af vores mange butikker

Hos Telerepair har du både mulighed for at booke en reparation direkte via vores hjemmeside. Det kræver kun få klik og tager kun få minutter. Ved online bestillinger vil du få tilsendt en fragtkuvert, som du kan sende til os. Men du er også meget velkommen til at komme forbi en af vores fem fysiske butikker.

Vi har i dag flere butikker fordelt over hele København, samt en butik i det centrale Hørsholm og Roskilde. I København finder du os både i Indre by, på Frederiksberg, på Østerbro og i Taastrup. Alle vores butikker ligger så centralt at de er nemme at komme til både på cykel og med offentlig transport.

0