• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

LG Reparation

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet.
Altid levering samme dag.

LG er ligesom Samsung en sydkoreansk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere alle former for elektronik fra fjernsyn til smartphones. LG er stadig en relativ lille spiller på det globale marked for smartphones, men ikke desto mindre er de kendetegnet via deres høje kvalitet, store brugervenlighed og smarte designs. Hos Telerepair har vi mange års erfaring med at reparere alle former for LG-telefoner, så hvis du står med en skadet telefon, kan vi hurtigt sørge for at den bliver så god som ny.

Få din telefon igen inden for 1 time

Det er aldrig sjovt, hvis ens telefon går i stykker. Uanset om der er tale om en flækket skærm, et defekt kamera eller en softwarefejl, så er vi i dag så afhængige af vores smartphones, at det kan være svært at leve uden dem. Derfor har vi hos Telerepair altid fokus på at vejlede vores kunder på den bedste måde og foretage alle reparationer så hurtigt som muligt. Heldigvis er langt de fleste skader som vi ser på LG telefoner hardware relateret.

Det vil sige at siderne er nogle som påvirke det ydre af telefonen såsom skærmen eller kameraet. Alle disse typer af skader kan oftest repareres inden for 1 time. Du kan derfor få din telefon med dig hjem samme dag som du indleverer den hos os.

Hvis du omvendt ikke ved, hvad der er galt med din telefon, så kan også være helt rolig.

Vores reparatører har mere end 10 års erfaring med at reparere alle former for smartphones, herunder særligt LG-telefoner, hvilket betyder, at der ikke findes en skade eller en defekt, som vi ikke har set før. Vi kan i løbet af få minutter stille en konkret diagnose på din telefon og komme med et tilbud på en eventuel reparation.

Vi tilbyder selvfølgelig reparationer af alle de mest populære smartphones fra LG herunder:

Men udover at få sørger for at reparere din LG-telefon så hurtigt som muligt, så får du også en lang række fordele, hvis du vælger at bruge os som din smartphone reparatør. Vi bruger blandt andet kun originale reservedele ved alle vores smartphone reparationer.

At vi bruger originale reservedele, er i sidste ende din sikkerhed for at du ikke får flere problemer med din LG-telefon som følge af vores reparation. Der er langt fra alle reparatører der anvender originale reservedele når de reparerer en smartphone – og det kan have store konsekvenser. I værste fald kan ikke-originale reservedele ligefrem ødelægge din telefon helt. Derfor er det ikke pengene værd at gå efter den billigste reparation, hvis det betyder, at du får flere problemer på den lange bane.

Men selvom vi bruger originale reservedele, så er vores priser stadig blandt de allerbedste herhjemme. Du kan derfor altid være helt sikker på både at få den bedste service og nogle af de allerbedste priser, når du får os til at reparere din smartphone.

Besøg en af vores fysiske butikker i dag eller send os din telefon

Hos Telerepair har du både mulighed for at booke en reparation direkte via vores hjemmeside. Det kræver kun få klik og tager kun få minutter. Ved online bestillinger vil du få tilsendt en fragtkuvert, som du kan sende til os. Men du er også meget velkommen til at komme forbi en af vores fysiske butikker.

Vi har i dag flere butikker fordelt over hele København, samt en butik i det centrale Hørsholm. I København finder du os både i Indre by, på Frederiksberg, på Østerbro og i Taastrup. Alle vores butikker ligger så centralt at de er nemme at komme til både på cykel og med offentlig transport.

0