• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Telerepair Lyngby

Adresse:
Lyngby Hovedgade 44A
2800 Lyngby
Åbningstider:

Mandag - Fredag

10:00 - 18:00

Lørdag

10:00 - 16:00

Søndag

Lukket

lyngby@telerepair.dk

26212674

Find vej

Vælg din reparation

Loading...
0 Kr
Vælg en reparation

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Du kan også komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

iPhone Reparation i Lyngby – Mange års erfaring i reparationsbranchen

Telerepair Lyngby ligger på Lyngby Hovedgade 44A og er din mobilreparatør i Nordsjælland. Hos Telerepair finder du professionelle og servicemindede fagfolk, der har mange års erfaring med mobilreparation af din iPhoneOnePlusSamsungSonyHuawei eller et af de andre store mærker.

Vi ligger fem minutters gang fra Lyngby Storcenter, ikke langt fra Lyngby Station. Det betyder, at du nemt kan komme til os med offentlig transport. Vi har også rigtig gode parkeringsmuligheder lige i nærheden.

Vil du have et fejlfrit resultat for rimelige priser? Så kan du finde det hos Telerepair Lyngby. Vores teknikere har opbygget en mangeårig erfaring inden for branchen, og tager sig af både store og små reparationsopgaver. Vi reparerer både skærme, batterier, højttalere og meget mere, så vi kan helt sikkert også reparere din iPhone.

Den store erfaring betyder, at du får en billig og pålidelig reparation med næsten ingen ventetid. De fleste af vores reparationer tager under 30 minutter. Det er lige nok tid til at gå en kort tur i Lyngby Storcenter eller drikke en kop kaffe på en af Hovedgadens mange caféer.

Telerepair butikker

Leder du efter en iPhone reparation i København? Så har du også mange gode muligheder. Vi har fire butikker i København: København K / Indre ByKøbenhavn VFrederiksberg og Østerbro.

Du finder de aktuelle åbningstider for den enkelte butik i toppen af hver butiksside – lige over kortet og til højre for adressen. Som hovedregel, står vores dygtige medarbejdere klar, mandag til fredag fra kl. 10-18 og om lørdagen kl. 10-16.

Hvis du gerne vil have et generelt overblik, kan du også se åbningstiderne for alle vores butikker under Find os.

iPhone reparation i Lyngby med 24 mdr. garanti

Hos Telerepair Lyngby, finder du et af Danmarks bedste reparationsværksteder for mobiler.

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har tabt din mobil eller den på anden vis har fået en skade. Ligegyldig om du har en iPhone, en Samsung, en OnePlus, en HTC, en Nokia eller noget helt andet, kan du få en hurtig og pålidelig reparation. Vi har mange års erfaring med mobilreparation, hvilket betyder, at vi set det meste. Så uanset om, du har en ødelagt skærm, skal skifte dit batteri eller har fået vand i mobilen, kan vi hjælpe.

For at sikre dine rettigheder bedst muligt, tilbyder vi også en garantiordning på vores reparationer. Det betyder, at hvis fejlen vender tilbage eller skaden har siddet dybere end forventet, så kan du indlevere din mobil til os igen og til ekstra reparation.

Kun det bedste tilbehør og reservedele hos Telerepair

Når du får repareret din iPhone eller en anden smartphone, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor bruger vi hos Telerepair kun de bedste reservedele på markedet.

Vi har et stort lager og sørger altid for at have alle reservedele klar – uanset skaden. På den måde kan vi altid hurtigt og effektivt reparere din skade, uden at du skal vente længe eller gå forgæves.

I vores butik på Lyngby Hovedgade 44A kan du desuden også finde tilbehør til både smartphones, tablets og computere. Vi har blandt andet ekstra opladere, hovedtelefoner, cover til flere modeller, panserglas m.m.

Vi tilbyder også reparation af din iPad, MacBook og computere

Det er ikke blot smartphones vi udfører reparationer på. Vi kan også klare alle skader på iPadsMacBook og andre computere.

Hvordan finder jeg Telerepair Lyngby?

Telerepair Lyngby ligger centralt på Lyngby Hovedgade 44A. Det er mindre end fem minutter gang fra både Lyngby Storcenter og Lyngby St. Vi ligger lige før runddelen.

Tager du offentlig transport, kan du stige af toget på Lyngby st. og følge Jernbanevej. Hvis du derimod leder efter parkering finder du det lige bag Magasin eller ved Lyngby Storcenter. Så er du kun fem minutters gang fra butikken.

Hos Telerepair Lyngby finder du en af Danmarks bedste mobilreparatører, der kan hjælpe, hvis du leder efter iPhone reparation eller skal have løst en fejl eller en fikset en skade på din mobil. Alle vores teknikere er certificeret og bruger udelukkende de bedste reservedele. På den måde er du garanteret en kvalitetsreparation. Kom ind i butikken eller bestil en tid lige her på siden.

iPhone reparation et stenkast fra Gentofte

Bor du i Gentofte og leder du efter en pålidelig og hurtig iPhone reparation? Så finder du det hos Telerepair Lyngby.

Vi er kun ét stop fra Gentofte St. Er vejret til det, kan du også tag cyklen. Det tager højst 12-15 minutter fra det centrale Gentofte.

Hos Telerepair Lyngby på Lyngby Hovedgade 44A får du mobil- og iPhone reparation i høj kvalitet – med lille ventetid. De fleste reparationer tager under 60 minutter. Det er lige tid til at drikke en kop kaffe eller gå en kort tur.

Bor du i Taarbæk? – Så er reparationen nær

Hos Telerepair Lyngby tilbyder vi en hurtig og god reparation af alle mobiltelefoner, inklusiv iPhone, Samsung, Huawei, Sony, OnePlus m.m.

Bor du i Taarbæk, skal du blot køre eller cykle en kort tur på 20 minutter gennem Dyrehaven, eller tag 388-bussen ind til Lyngby Hovedgade 44A. Vi ligger tæt på flere gode parkeringsmuligheder.

iPhone reparation lige ved siden af Charlottenlund

Telerepair Lyngby ligger centralt i Lyngby, lige ved siden af togstationen og Lyngby Storcenter. Vi har nogle af Danmarks bedste og billigste reparationer. Vi bruger kun originale reservedele i høj kvalitet, men vores store ekspertise er med til at holde priserne ned.

Bor du i Charlottenlund, kan du tage en kort køre- eller cykeltur ind til hjerte af Lyngby. Så finder du os på Lyngby Hovedgade 44A.

iPhone reparation tæt på Hellerup – Find vores butik i Lyngby

Bor du i Hellerup og leder du efter en effektiv og hurtig mobil- og iPhone reparation, kan du finde den hos Telerepair Lyngby.

Vi ligger på Lyngby Hovedgade 44A, lige i nærheden af gode parkeringsmuligheder og Lyngby St.

Vores teknikere har mange års erfaring. Det betyder, at de har set det meste og der er derfor ikke den skade, de ikke kan løse. Vi bruger kun originale reservedele. Det er med til at forlænge din telefons levetid og sikre, at du får den bedst mulige reparation. Bestil tid her på siden eller kontakt os på anden vis og få et uforpligtende tilbud.

iPhone reparation i omegnen af Holte

Har du brug for iPhone reparation i Holte og omegn, kan du finde det hos Telerepair Lyngby. Vi tilbyder reparation af både mobiler, tablets og computere i høj kvalitet til en fair pris.

Du finder os for enden af Kongevejen, ved Lyngby Hovedgade 44A, lige efter rundkørslen.

Telerepair Lyngby – 15 min. cykeltur fra Virum

På Lyngby Hovedgade 44A finder du et af Danmarks bedste mobilværksteder. Telerepair Lyngby tilbyder eksperthjælp, vejledning og reparationer af mobiler, tablets og computere.

Du finder os lige ved rundkørslen, kun fem minutter fra Lyngby Storcenter. Kommer du fra Virum, kan du tage A-toget. Det kører cirka hvert tiende minut.

Bor du i Værløse? iPhone reparation på den anden side af Furesø

Er din mobil gået i stykker? Så er der hjælp at hente lige på den anden side af Furesø.

Telerepair Lyngby ligger på Lyngby Hovedgade 44A, og kan reparere din mobil, tablet eller computere med originale reservedele. En kvalitetsreparation med originale reservedele forlænger din enheds levetid og giver dig det bedst mulige resultat. Ventetiden er også som regel kort. De fleste af vores reparationer er færdige på under en time.

Telerepair Lyngby – iPhone reparation tæt på Buddinge

Hvis din mobil er gået i stykker, er der hjælp at hente lige i nabolaget. Telerepair Lyngby tilbyder alle slags reparation af alle mobiltelefoner, inklusiv iPhone, Huawei, OnePlus, Sony, HTC m.m.

Vores butik ligger på Lyngby Hovedgade 44A, ikke langt fra hvor hovedgaden krydser Buddingevej.

Nord for Gladsaxe kan du få iPhone reparation i højeste kvalitet

Hos Telerepair Lyngby får du en god mobilreparation til en fair pris. Vi bruger kun originale reservedele, og takket være vores certificerede teknikeres ekspertviden, kan din mobil være så god som ny på under en time.

Vi har åbent mandag til lørdag, og du finder os på Lyngby Hovedgade 44A, ikke langt fra Lyngby St.

Reparationen er under en halv times rejse fra Herlev

Bor eller arbejder du i Herlev og er din mobil gået i stykker, kan du få en hurtig og pålidelig reparation kun 30 minutter væk.

I Telerepair Lyngby finder du erfarne og garvede teknikere, der hurtigt kan løse de fleste problemer eller skader, din mobil er blevet udsat for. Ventetiden for de fleste reparationer er på under en time. Du kan bestille tid her på siden eller bare møde op i vores butik. Vi har åbent mandag til lørdag.

0