• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Computer Reparation

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet.
Altid levering samme dag.

Stor erfaring med computer reparation

Står du med en computer, der ikke fungerer 100% som den skal, eller har den fået en skade? Så er du kommet til det helt rette sted, hvor vi tilbyder den bedste hjælp til computer.

Hos Telerepair har vi mere end 10 års erfaring med reparation af computere og anden slags elektronik. Så hvis du har brug for computerhjælp eller reparation som følge af problemer med din computer eller stationære PC, står vi altid klar til at yde den bedste service. 

Udover computer reparation har vi også stor erfaring med reparation af mobil fra alle de kendte mærker. Telerepair kan desuden hjælpe med reparation af din stationære PC.

Typiske fejl der kræver reparation af computer

En computer er i dag en helt central del af vores allesammens hverdag. 

Derfor kan det være svært at få det hele til at hænge sammen, hvis der pludselig opstår problemer med din computer.

Og desværre er der mange ting, som kan gøre, at en reparation af din Mac eller reparation af din PC er nødvendig.

Typiske årsager til behov for computer reparation

  • Skærmproblemer 
  • Beskadiget harddisk
  • Batteriproblemer
  • Defekt tastatur
  • Defekt grafikkort
  • Virus & Malware-problemer
  • Væskeskader

Alt det er situationer, hvor din Mac eller PC vil have behov for en reparation eller rådgvining. Såfremt du oplever, at din Mac eller PC har andre problemer end de oplistede problemer, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Computer reparation af alle modeller

Heldigvis står vi klar til at hjælpe, når der er problemer med din computer. Men der kan være stor forskel på, hvilke problemer du står med, alt efter hvilken computer-model du har. 

Vi udfører alle typer af reparationer på alle brands og modeller. Ligegyldigt om du har en MacBook, en Asus, eller en HP computer, så kan vi løse dit problem hos Telerepair. 

Her kan du finde en liste over de typer af computere, som vi reparerer hos Telerepair:

Hvis du står med en ødelagt laptop skærm, udfører vi også reparation af laptop skærm på din bærbar. Her kan vi både tilbyde udskiftning og reparation af skærmen afhængigt af, hvad som er nødvendigt. Har du brug for at få en ny harddisk til din computer, tilbyder vi også udskiftning af harddisk.

Samtidig udfører vi også reparationer på en række andre devices. Så hvis din enhed er gået i stykker og har brug for en kærlig hånd, tilbyder vi både reparation af iPhone, reparation af iPad og sågar reparation af Apple Watch

Søger du i stedet en brugt iPhone, eller ønsker du at sælge din gamle iPhone, kan du også finde det hos os. 

Forlæng levetiden med reparation af computer

En computer er nærmest en af de vigtigste genstande i vores hverdag. Den bliver brugt til arbejde, til fritid og til fornøjelse. Derfor er det rigtig træls, hvis den begynder at få problemer. 

Men ‘bare’ fordi du oplever problemer med computeren, er det ikke nødvendigvis et tegn på, at din computer skal udskiftes. I mange tilfælde kan man fikse de fleste problemer med en kompetent computer reparation

Ved at vælge en reparation af din computer, forlænger du levetiden af den og sparer mange penge. For hvis du skal ud og have en spritny computer, kan det komme til at koste rigtig meget og langt mere end en computer reparation.

I mange tilfælde vil en reparation af din computer sågar kunne give dig følelsen af at have fået en spritny computer, men til langt færre penge.

Den bedste og billigste computer reparation

Hos Telerepair leverer vi altid Danmarks bedste og billigste computer reparation. Vi tilbyder altid prisgaranti på alle vores reparationer, så du er sikker på at få den skarpeste pris. Prisen for reparation af computer afhænger af modellen og omfanget af problemet. 

Men selvom vi har billige priser, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vores reparatører har mange års erfaring, og vi benytter os af nogle af markedets bedste reservedele. 

Derudover lægger vi stor vægt på at levere en serviceminded og kompetent service til alle vores kunder. Heldigvis fortæller vores kunder os, at de er meget tilfredse med både kvaliteten af vores arbejde og vores service. Du kan se, hvad de siger om os inde på vores Trustpilot, hvor vi har en rating på 4,8.

Book din computer reparation nemt og hurtigt online – eller kom forbi en af vores  butikker i København og omegn

Hos Telerepair ønsker vi at gøre det så nemt som overhovedet muligt at få ordnet både computere, tablets og smartphones. Du kan derfor både bestille tid til reparation online, ligesom du er mere end velkommen til at kigge forbi en af vores mange fysiske butikker. 

Vi har i dag flere butikker fordelt ud over hele København, samt ikke mindst en butik i centrum af Hørsholm. 

I København finder du os på Frederiksberg, Østerbro, i Indre by og på Amager. Ligesom du også kan besøge vores butikker i Hørsholm, Lyngby og Roskilde. Alle vores butikker er let tilgængelige både med bus og tog, eller hvis du kommer på cykel. 

Vores servicemindede medarbejdere glæder sig allerede til at hjælpe dig.

0