• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Computer Reparation

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet.
Altid levering samme dag.

Stor erfaring med computer reparation

Står du med en computer, der ikke fungerer 100% som den skal, eller har den fået en skade?

Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Telerepair har vi mere end 10 års erfaring med reparation af computere og anden slags elektronik. Udover computer reparation, har vi også stor erfaring med reparation af mobil fra alle de kendte mærker. 

Typiske fejl der kræver reparation af computer

En computer er i dag en helt central del af vores allesammens hverdag. 

Derfor kan være svært at få det hele til at hænge sammen, hvis der pludselig opstår problemer med din computer.

Og desværre er der mange ting, som kan gøre, at en reparation af din Mac eller PC er nødvendig.

Typiske årsager til behov for computer reparation

  • Skærmproblemer 
  • Beskadiget harddisk
  • Batteriproblemer
  • Defekt tastatur
  • Defekt grafikkort
  • Virus & Malware-problemer
  • Væskeskader

Alt det, er situationer, hvor din Mac eller PC vil have behov for en reparation. 

Computer reparation af alle modeller

Heldigvis står vi klar til at hjælpe, når der er problemer med din computer. Men der kan være stor forskel på, hvilke problemer du står med, alt efter hvilken computer-model du har. 

Vi udfører reparationer på alle brands og modeller, så ligegyldigt om du har en MacBook, en Asus, eller en HP computer, så kan vi løse dit problem.

Samtidig udfører vi også reparationer på en række andre devices. Så hvis din enhed er gået i stykker og har brug for en kærlig hånd, tilbyder vi både reparation af iPhone, reparation af iPad og sågar reparation af Apple Watch

Søger du i stedet en brugt iPhone, eller ønsker du at sælge din gamle iPhone, kan du også det hos os. 

Forlæng levetiden med reparation af computer

En computer er nærmest en af de vigtigste genstande i vores hverdag. Den bliver brugt til arbejde, til fritid og til fornøjelse. Derfor er det rigtig træls, hvis den begynder at få problemer. 

Men ‘bare’ fordi der problemer, er det ikke nødvendigvis tegn på, at din computer skal udskiftes. I mange tilfælde, kan man fikse de fleste problemer med en kompetent computer reparation. 

Ved at vælge en reparation af din computer, forlænger du levetiden af den, og sparer mange penge. For hvis du skal ud og have en spritny computer, kan det komme til at koste rigtig meget, og langt mere end en computer reparation.

I mange tilfælde vil en reparation af din computer sågar kunne give dig følelsen af at have fået en spritny computer, men til langt færre penge.

Den bedste og billigste computer reparation

Hos Telerepair leverer altid Danmarks bedste og billigste computer reparation. Vi tilbyder altid prisgaranti på alle vores reparationer, så du er sikker på at få den skarpeste pris.

Men selvom vi har billige priser, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vores reparatører har mange års erfaring, og vi benytter os af nogle af markedets bedste reservedele. 

Derudover lægger vi stor vægt på at levere en serviceminded og kompetent service til alle vores kunder. Heldigvis fortæller vores kunder os, at de er meget tilfredse med både kvaliteten af vores arbejde og vores service. Du kan se, hvad de siger om os inde på vores Trustpilot, hvor vi har en rating på 4,8.

Book din computer reparation nemt og hurtigt her – eller kom forbi en af vores mange butikker i København og omegn

Hos Telerepair ønsker vi at gøre det så nemt som overhovedet muligt at få ordnet både computere, tablets og smartphones.Du kan derfor både booke din reparation direkte her på vores hjemmeside, ligesom du er mere end velkommen til at kigge forbi en af vores mange fysiske butikker. 

Vi har i dag flere butikker fordelt ud over hele København, samt ikke mindst en butik i centrum af Hørsholm. 

I København finder du os på Frederiksberg, Østerbro, i Indre by, Valby og på Amager, ligesom du også kan besøge vores butikker i Hørsholm, Lyngby og Roskilde. Alle vores butikker er let tilgængelige både med bus og tog, eller hvis du kommer på cykel. 

Du kan se præcist, hvor de enkelte butikker ligger lige her. Vores servicemindede medarbejdere glæder sig allerede til at hjælpe dig.

0