Privatlivspolitik
iPhone reparation | DKs bedste pris | Altid Kort ventetid | - Telerepair
  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

iPhone reparation

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet.
Altid levering samme dag.

iPhone 12 Pro Max Reparation
Se priser
iPhone 12 Pro Reparation
Se priser
iPhone 12 Mini Reparation
Se priser
iPhone 12 Reparation
Se priser
iPhone SE (2020) Reparation
Se priser
iPhone 11 Pro Max Reparation
Se priser
iPhone 11 Pro Reparation
Se priser
iPhone 11 Reparation
Se priser
iPhone XS Max Reparation
Se priser
iPhone XS Reparation
Se priser
iPhone XR Reparation
Se priser
iPhone X Reparation
Se priser
iPhone 8 Plus Reparation
Se priser
iPhone 8 Reparation
Se priser
iPhone 7 Reparation
Se priser
iPhone 7 Plus Reparation
Se priser
iPhone 6S Reparation
Se priser
iPhone 6S Plus Reparation
Se priser
iPhone 6 Reparation
Se priser
iPhone 6 Plus Reparation
Se priser
iPhone SE Reparation
Se priser
iPhone Bundkort reparation
Se priser
iPhone 5S Reparation
Se priser
iPhone 5C Reparation
Se priser
iPhone 5 Reparation
Se priser
iPhone 4S Reparation
Se priser
iPhone 4 Reparation
Se priser

Hurtig reparation af iPhone til stærke priser

Hos Telerepair har vi beskæftiget os med reparation af iPhone siden tidernes morgen. Derfor kan vi være behjælpelige med en lang række reparationsydelser. Vores reparatører er blandt de dygtigste i landet og vores priser og reparationstider er begge helt i top.

Skal din iPhone repareres, vil den ønskede reparation aldrig være mere end få klik væk. Vi giver dig her en unik mulighed for at bestille den ønskede iPhone reparation nemt og hurtigt via vores hjemmeside. Og i denne tid  henter vi din mobil eller tablet, som skal repareres uden beregning. Book en afhentning.

Vi udfører iPhone reparationer til faste lave priser

Telerepair.dk er en landsdækkende reparationsservice, der er henvendt til dig, der ønsker at få din iPhone repareret til en god pris. En iPhone er en dyr telefon, men det betyder ikke, at det skal koste en bondegård at få den fixet, hvis der skulle opstå en skade – for det gør der tit.

Iphone skærmskrift, nyt batteri eller udskiftning af bagcover?

Uanset om din iPhone har brug for et skærmskift, nyt batteri eller nyt bagcover, kan vi hjælpe dig.

For selvom at Apple bliver dygtigere og dygtigere til at udvikle og fremstille smartphones, der er mere slidstærke og mindre følsomme end tidligere, så er skader svære at undgå.

Vind, vejr, slidtage og uheld er blot nogle af de ting, der kan beskadige en iPhone. Søger du akut en iPhone reparation, sidder vi klar til at håndtere din enhed. Vi bestræber os på at have det mest almindelige reparationsudstyr og reservedele på lager, så vi kan udføre reparationen med det samme.

Nogle af de mest almindelige skader, som vi udfører, inkluderer udskiftning af skærm, udskiftning af batteri, udskiftning af bagcover, udskiftning af ladestik, udskiftning af volumeknap, udskiftning af mikrofon.

Hvilke iPhone-modeller reparerer I?

Vi tilbyder selvfølgelig reparationer af alle de mest populære smartphones fra Apple herunder:

Ejer du en af ovenstående enheder, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Derudover reparerer vi også iPads, Apple Watches, de mest populære Android-telefoner og computere.

iPhone service: Altid korte reparationstider og laaang garanti

Når du vælger at få din smartphone repareret ved os, får du en lang række fordele som er svære at matche andre steder. Den primære fordel ved at vælge os er, at vores priser er blandt de aller skarpeste på markedet og derudover får du både glæde af korte reparationstider og en lang garanti på din reparation.

Sidst men ikke mindst har vi gjort det nemt at bestille din ønskede iPhone reparation direkte via vores hjemmeside.

Efter at du har bestilt en reparation hos os, skal du sende din iPhone til vores adresse, hvorefter vi vil udføre reparationen hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at udføre alle reparationer inden for få hverdage.

Vi yder også garanti på samtlige iPhone reparationer, hvilket er din sikkerhed for, at reparationen bliver udført korrekt. Vi bruger kun originale reservedele, hvilket er din garanti for et perfekt resultat. Derudover gennemtester vi alle enheder, før de bliver sendt tilbage til vores kunder.

Sådan bestiller du en reparation af din iPhone hos os

I vores moderne tidsalder skal du bestille en reparation af din iPhone på nettet.

Vi tager afstand fra langsomme og besværlige processer – og det gør vi aktivt ved at gøre det muligt for dig at bestille reparationer på nettet. I realiteten fungerer vores hjemmeside som en webshop, da du både kan bestille og betale for den ønskede reparation.

Således slipper du for at besøge din lokale reparatør i tilfælde af, at din iPhone vælger at svigte dig.

Det eneste du skal gøre for at bestille en reparation hos os, er følgende:

  • Find din enhed
  • Vælg den pågældende skade (ødelagt skærm, defekt mikrofon, defekt knap e.l.)
  • Gå til kassen
  • Indtast dine personoplysninger
  • Betal for reparationen
  • Send din enhed med posten

I det øjeblik vi modtager din bestilling, sørger vi for, at du modtager en returkurvet, så du kan sende din enhed ind til os.

Herfra kan du læne dig tilbage og stole trygt på, at vi klarer reparationen.

Besøg en af vores mange butikker

Hos Telerepair er vi så heldige at råde over flere butikker. Alle vores butikker ligger centralt og er nemme at komme til både på cykel men også via offentlig transport. Hvis du er i nærheden, kan du hurtigt aflevere din smartphone i en af vores butikker til reparation, hvis det er det nemmeste for dig. Se alle vores butikker.

Ofte stillede spørgsmål om reparationer

Hvilke skader reparerer I?

Nogle af de mest almindelige skader, som vi udbedrer er udskiftning af skærm, udskiftning af batteri, udskiftning af bagcover, udskiftning af ladestik, udskiftning af volumeknap og udskiftning af mikrofon. Vi kan også hjælpe dig med panserglas eller cover.

Hvad koster en reparation af iPhone?

Prisen på en reparation af din iPhone kommer an på skaden. Men vi har altid faste priser ud fra din model og hvad, der skal laves. 

Reparation af skærm: En udskiftning af din skærm koster fra 300 kr. – 3299 kr. alt afhængig af modellen. Du kan finde prisen på reparationen under den enkelte model her.

Udskiftning af batteri: Når vi skifter dit batteri, indsætter vi originale batterier fra Apple. Det koster fra 199 kr. – 999 kr. afhængig af modellen.

Du kan finde prisen på reparationen under den enkelte model her på siden.

Er der garanti?

Der er garanti på samtlige iPhone reparationer, hvilket er din sikkerhed for, at reparationen bliver udført korrekt. Vi bruger kun originale reservedele. Derudover gennemtester vi alle enheder, før de bliver sendt tilbage til vores kunder.

Hvor kan man få lavet sin iPhone?

Du kan få lavet din iPhone i alle Telerepairs butikker. Vi har både butikker på Østerbro, København K, Frederiksberg, Valby, Vesterbro, Amager, Lyngby, Hørsholm og i Roskilde.

Du kan blot besøge os i en af vores butikker, eller du kan bestille tid her. Som regel har vi din iPhone klar igen på under 60 minutter.

0