• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Telerepair Amager

Adresse:
Amagerbrogade 28
2300 Amager
Åbningstider:

Mandag - Fredag

10:00 - 18:00

Lørdag

10:00 - 16:00

Søndag

Lukket

Find vej

Vælg din reparation

Loading...
0 Kr
Vælg en reparation

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Du kan også komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

iPhone Reparation Amager – Mange års erfaring i reparationsbranchen

Du finder Telerepair Amager på Amagerbrogade 28. Vi ligger kun et stenkast fra Amagerbro station.

Vi kan tilbyde en professionel og grundig mobilreparation af din iPhoneOnePlusSamsungSonyHuawei eller en smartphone fra et af de andre store mærker. Vi kan desuden også reparere din iPadApple WatchMacbook m.m.

Vi ligger centralt på Amager, fem minutters gang fra Amagerbro metrostation. Det betyder, at du nemt kan komme til vores butik, hvis du rejser med offentlig transport.

Leder du efter en fejlfri og hurtig reparation med originale reservedele for en god pris? Så finder du den hos Telerepair Amager. Vi har repareret mobiler, tablets og andet computerudstyr i over ti år. Det betyder, at vores erfarne teknikere har opbygget en stor ekspertise inden for branchen, både de store og små reparationer. Vi kan udskifte eller udbedre skader på skærme, batterier, højttalere og meget andet. Det betyder, at vi højst sandsynligt har udført den ønskede reparation før – og ved hvordan vi gør det bedst.

Den ekspertise betyder også, at vi kan holde priserne ned, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller ventetiden. De fleste reparationer er overstået inden for 30 minutter. Det er lige akkurat nok tid til at gå en tur i Amager Centret eller se på ænderne ved Stadsgraven.

Har du brug for en iPhone reparation et andet sted i København? Så kan du blandt andet finde os her: København K / Indre ByKøbenhavn VFrederiksberg og Østerbro.

Du finder vores åbningstider i toppen af hver butiksside – lige over kortet og til højre for adressen. Generelt, har vi åbent mandag til lørdag. I hverdagen mellem kl. 10-18 og lørdag fra kl. 10-16. Du kan også se vores åbningstider på alle butikkerne under Find os. Det gør det nemt og hurtigt at planlægge dit besøg hos os.

iPhone reparation på Amagerbrogade med 24 måneders garanti

Telerepair på Amagerbrogade giver dig en god og pålidelig mobil- og iPhone reparation hver gang. 

Vi er klar til at hjælpe, uanset om du har tabt mobilen, den har lidt en vandskade eller du oplever problemer med batteriet. Vi servicerer alle de større mobilmærker, heriblandt Apple, Samsung, OnePlus, HTC, Nokia m.m.

Vi har set lidt af hvert i vores over ti år lange eksistens. Det betyder, at vi nok har repareret en fejl eller skade, der minder om din før. Vi kan derfor altid hjælpe, hvis du har en smadret skærm, udbrændt batteri eller fået vand i mobilen.

Vi giver også en 100% prisgaranti på alle reparationer. Det vil sige, at hvis fejlen fortsætter eller skaden har siddet dybere end forventet, så reparerer vi den igen – helt uden omkostninger for dig.

På Amager udfører vi alle slags mobil reparation – også iPhone skærm reparation

Har du brug for at få repareret din iPhone skærm? Så kan vi hjælpe. Hos Telerepair har vi stor erfaring med udskiftning af skærme og displays. Vi kan typisk være færdige på under 30 minutter. Det er takket være vores dygtige teknikere, der over årene har akkumuleret et væld af erfaringer. De bruger også højmoderne specialistudstyr, der beskytter din mobil mod statisk elektricitet, under selve reparationen.

Hvis du har en skade, eller har brug for en reparation, der ikke er nævnt på vores reparationsside? Så endelig ring til os, skriv via Facebook eller send en mail til vores butik på Amagerbrogade. Så sørger en af vores medarbejdere for at give dig et uforpligtende tilbud og forslag til, hvordan vi ville løse problemet.

Kun det bedste tilbehør og reservedele hos Telerepair

Hos Telerepair bruger vi kun de bedste værktøjer og reservedele. Det gør vi, fordi vi mener, at en billig reparation ikke kræver, at du går på kompromis med kvaliteten.

Alle vores butikker har værksted i baglokalet, og alle de nødvendige reservedele liggende klar på lageret. Det vil sige, at du ikke skal vente på, at vi skal bestille komponenter hjem.

I vores butik på Amagerbrogade 28, kan du desuden finde tilbehør til mobiler, tablets og computere. Hvis du får brug for en ny oplader, hovedtelefoner, cover eller beskyttelsesglas, kan vi også hjælpe.

Spar penge på din fremtidige mobil reparation hos Telerepair

Leder du efter en billig iPhone eller mobil reparation på Amager? Så har du fundet det rette sted.

Vores reparationer er alle i høj kvalitet – til en fair pris. Du finder alle aktuelle priser på reparationssiden. Vi har fuldkommen transparens om hvad hver enkelt reparation kommer til at koste. Det betyder, at du ikke bliver ramt af skjulte eller ugennemsigtige gebyrer eller lignende. Vi arbejder også løbende med vores leverandør om at sikre, at du kan få de nødvendige reservedele til en af de billigste priser i hele København.

Reparationer bør ikke koste en formue. Det går ikke, når smartphones er så integreret en del af vores hverdag. Vi har derfor lagt prislejet et sted, hvor alle kan være med.

Få en mobilreparation med “sublim service og kvalitet”

Det er vigtigt for os, at hver eneste af vores kunder får den bedst mulige behandling og service, når de overlader deres mobiltelefon i vores hænder. Det håber vi også, at du kan læse på vores mange gode anmeldelser på TrustPilot, Facebook og Google Reviews.

Tidligere kunder har især fremhævet vores ekspertise, humør og kvaliteten af reparationen. Det er i forvejen en træls situation, når ens mobil går i stykker. Det er derfor også uhyre vigtigt for os, at du føler dig tryg og godt behandlet, når du kommer forbi en af vores butikker.

Vi gør en dyd i at udføre reparationen til en fair pris – og et minimum af ventetid.

Vi er altid interesseret i at høre jeres feedback. Så hvis du har noget på hjerte, skal du ikke tøve med at kontakte os. Det er også en kæmpe motivation for vores medarbejdere. Så hvis du har været glad for din reparation, er du endelig også velkommen til at komme forbi butikken på Amagerbrogade 28 og fortælle vores medarbejdere, at du har værdsat arbejdet.

Hvis du har brug for nogle råd eller anbefalinger til din mobiltelefon eller tablet, er vi også altid friske på en snak. Med så central en beliggenhed på Amager, vil du nemt kunne komme til og fra butikken, hvis du har brug for hjælp.

Har du problemer med, at din iPhone ikke vil tænde, kan du også læse vores guide: iPhone vil ikke tænde – Sådan fikser du problemet

Hvordan finder jeg Telerepair Amager?

Telerepair Amager ligger på Amagerbrogade 28. Det er en central beliggenhed, kun fem minutters gang fra Amagerbro st. Vi ligger lige i krydset mellem Amagerbrogade og Amager Boulevard.

Er du med offentlig transport, er det oplagt at tage metroen næsten til vores hoveddør. Du skal blot gå ud på Amagerbrogade og vende snuden nord på.

Hos Telerepair Amager får du en reparation af din mobil i høj kvalitet. Vi kan løse eller udbedre stort set alle skader eller fejl, der kan være opstået ved din mobil. Alle vores teknikere er certificerede og bruger kun de fineste reservedele. Den store ekspertise gør, at vi kan tilbyde 100% prisgaranti på alle vores reparationer. Bestil tid her på siden eller besøg os på Amager.

iPhone reparation, Amager Øst – hurtig og billig reparation i høj kvalitet

På Amagerbrogade 28 får du en eminent reparation af din mobil, tablet eller MacBook. Vi tager os af alle slags skader og reparationer – både de store og de små.

Er du i nærheden af Amager Centret? Så er vi kun fem minutters gang væk. Hvis du bestiller tid i forvejen, kan vi som regel også udføre din reparation på under 30 minutter. Det betyder, at du lige akkurat har tid til at gå en kort tur ned af Amager Boulevard eller kigge på ænderne ved Stadsgraven.

I mellemtiden vil vores dygtige teknikere gennemgå og udskifte de defekte komponenter. Vi bruger kun originale eller godkendte reservedele. Det er med til at opretholde vores høje kvalitetsstandard. Din enhed er altså i gode hænder. Kom endelig forbi og forhør dig om dine muligheder. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på reparationen.

iPhone reparation, Christianshavn – kort spadseretur over Stadsgraven

Har du brug for en iPhone tæt på Christianshavn? Så er Telerepair Amager kun en ti minutters gåtur væk. 

Vi ligger lige i krydset mellem Amager Boulevard og Amagerbrogade. Du kan også bare tage metroen et stop i retning mod Lufthavnen.

Uanset dit valg af transport, så står vores certificerede teknikere klar til at hjælpe dig. Så bare kom forbi butikken. Så vil vi nemt kunne hjælpe dig med et hurtigt skærm- eller batteri skift. Selvom butikken er ung, har vi i over ti år udført mobil-, tablet og computerreparationer. Vi bruger kun de bedste reservedele, så du ved, at din enhed kommer i tip-top form.

iPhone reparation, Københavns Universitet – kun to stop fra KUA

Er din mobil gået i stykker lige før forelæsningen? Eller tabte du den, mens du sad på læsesalen? Så smut forbi Telerepair Amager. Vi kan hurtigt og billigt reparere din iPhone eller anden mobil for dig.

Du skal blot hoppe i Metroen og tage til Amagerbro st. eller tag bussen i fem minutter.

Vi står altid klar til at hjælpe – også når skaden er akut. Vores teknikere har mange års erfaring med iPhone og MacBook reparation, så hvis det er computeren, der har sat ud lige op til eksamen, kan vi også hurtigt hjælpe dig.

0