• Over 100.000 glade kunder
 • Altid fri fragt
 • Livstidsgaranti på reparationer

Apple Watch Reparation

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet.
Altid levering samme dag.

Apple Watch reparation til stærke priser

Skal dit Apple Watch have en grundig reparation? Så bestil den her på siden.

Telerepair og Apple Watch reparationer passer som fod i hose. Udover Apples populære smartwatches, har vi i årevis repareret tusindvis af deres andre produkter, heriblandt iPhones, iPads, MacBooks, iMacs m.m. Vi er eksperter på området, og har en stor teknisk forståelse for Apples design og hardware.

Alle vores teknikere er certificerede, og vi bruger kun reservedele, som er godkendt af Apple. Derudover er de også bare hamrende dygtige, hvilket er årsagen til, at vi kan holde både vores priser og reparationstider så lave.

Hvis dit Apple Watch har set bedre dage, så er den nødvendige reparation kun et par klik væk. Du kan bestille den lige her på siden og enten møde op i en af vores butikker eller sende den med en returkuvert, som vi supplerer dig med, helt gratis.

Vi reparer alle Apple Watch Series

Telerepair tilbyder reparation af alle Apples Watch Series til hele Danmark. Vi kender hvert enkelt model godt, og har gjort det muligt for dig at få en smartwatch-reparation, uanset om du bor i nærheden af et af vores værksteder eller ej.

Vi tilbyder Apple Watch reparationer på følgende serier:

 •             Apple Watch Series 1
 •             Apple Watch Series 2
 •             Apple Watch Series 3
 •             Apple Watch Series 4
 •             Apple Watch Series 5

Som det er tilfældet med Apples andre håndholdte produkter, deres iPhones og iPads, kan der nemt opstå skader på dit Apple Watch.

Du har dit smartwatch med dig overalt. Du bruger det, når du er på arbejde, når du træner og når du rejser. Det er naturligvis sværere at tabe det, men det betyder ikke, at dit Apple Watch ikke bliver udsat for slid, vådt vejr og mange andre situationer, der kan indbyde til uheld og slid.

Telerepair er eksperter i alle de reparationer, du kan få behov for, hvis dit smartwatch ikke fungerer optimalt. Det betyder, at du trygt kan overlade dit ur i vores hænder. Vi bruger kun reservedele, som er godkendte af Apple og vores værktøj er designet til at skåne og beskytte dit Apple Watch under reparationen.

Klik ind på din model og få en fuld oversigt over priserne på de mulige reparationer, vi udfører. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du skal have repareret en skade, vi ikke nævner her på siden. Så kan vi give dig et bud på, hvordan vi vil fikse din skade.

Bestil din smartwatch-reparation nemt og hurtigt

Efter du har valgt den ønskede reparation, kan du selv bestemme hvilket tidspunkt, du ønsker reparation bliver udført på. Du kan også frit vælge butikken, der skal tage sig af dit smartwatch – eller om du hellere vil sende den med posten.

Vores tidsbestilling er ganske simpel, og tager under fem minutter at klikke sig ind på. Det betyder, at du ikke er nødt til at besvare alenlange spørgeskemaer eller læse tunge tekstafsnit.

Du bestiller en reparation ved at:

 •             Finde din enhed
 •             Vælg den pågældende reparation
 •             Vælge tidspunkt og butik
 •             Indtaste dine personoplysninger
 •             Bestil reparation

Vi står klar i butikkerne til at reparere dit Apple Watch.

Bor du langt væk, er det også muligt at sende enheden.

Nogle af Danmarks bedste reparatører af Apple-produkter

Der er en lang række fordele ved at vælge Telerepair til din Apple Watch reparation.

Vores teknikere gennemgår jævnligt certificering og re-certificering hos Apple. Det betyder, at vi altid er up-to-date, når det kommer til Apples hardware – og hvordan man reparerer deres produkter. Mange af vores reparatører har desuden arbejdet med mobil-, tablet- og computer-reparation i årevis, hvorfor de har en kæmpemæssig erfaring, som de trækker på, hver gang de skal fikse dit smartwatch.

Vi bruger kun reservedele, der er godkendte af Apple. Det betyder, at dit smartwatch vil fungere præcis, som det er designet til, efter vores reparation. Det sikrer, at du altid får en reparation af den højeste kvalitet.

Vores reparationspriser er også transparente og blandt markedets laveste. Du vil altid vide præcis, hvad du skal betale for reparationen – og den vil ofte være bedre end hos vores konkurrenter.

Vi kan udføre de mest almindelige reparationer på under en time. Det betyder, at du ikke skal undvære dit smartwatch for længe. Skal du have en reparation med posten, bruger vi desuden GLS, hvilket sikrer, at du kan få leveret dit reparerede Apple Watch i alle hverdage.

Har du spørgsmål til reparation – eller har du brug for hjælp til at bestille en tid? Så guider vores søde medarbejdere dig gerne igennem processen, skridt-for-skridt. De er tilgængelige på alle hverdage og svarer på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Besøg en af vores butikker og få dit Apple Watch fikset i dag

Vi har flere butikker fordelt over hele København og dele af Nordsjælland. Derudover en i midten af Sjælland i Roskilde. Og vi bliver ved med at åbne flere. Alle butikkerne ligger i nærheden af gode parkeringsmuligheder eller offentlig transport.

Bestil tid i forvejen, eller kom forbi og tag en snak med en af vores medarbejdere i dag. Så har du snart et velfungerende Apple Watch igen.

0