• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Telerepair København K

Adresse:
Fiolstræde 40
1171 København K
Åbningstider:

Mandag - Fredag

10:00 - 18:00

Lørdag

10:00 - 16:00

Søndag

Lukket

Find vej

Vælg din reparation

Loading...
0 Kr
Vælg en reparation

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Du kan også komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Billig reparation af din mobil og enheder i København K med Telerepair

Telerepair tilbyder dig iPhone reparation i København. Besøg os i vores butik på Fiolstræde 40, hvis du skal have repareret din mobil eller en anden enhed. Vi har udført utallige reparationer for vores mange faste kunder, og du kan blive den næste tilfredse kunde i rækken.

iPhone Repair København K – Mange års erfaring i reparationsbranchen

Telerepair er en iPhone og tele reparatør, som har mange års erfaring i reparationsbranchen. Vi beskæftiger udelukkende professionelle og servicemindede fagfolk, som kan udføre både større og mindre reparationer.

Phone repair bør varetages af professionelle og uddannede fagfolk, hvis resultatet skal være fejlfrit. Vi reparerer både skærme, batterier, højtalere og meget mere, så vi kan helt sikkert også reparere din iPhone.

Såfremt du ønsker at få udført en iPhone reparation i Kbh K, så kan du lægge vejen forbi vores butikker. Du kan altid finde vores aktuelle åbningstider på denne side, så du kan planlægge dit kommende besøg i butikken.

Vi udfører alle reparationer

Det er ikke blot smartphones vi udfører reparationer på. Vi kan også klare alle skader på tablets, samt computere, ligesom du kan købe og sælge brugte mobile enheder.. Her tilbyder vi selvfølgelig også garantiordning på de fleste reparationer, for din tryghedsskyld. Vi udfører som regel alle vores reparationer på under 30 minutter, og det kan vi, fordi vi sørger for altid at have alle reservedele på lager.

Vores kompetente og dygtige medarbejdere står klar mandag-fredag fra kl. 10-18 og om lørdagen kl. 10-16. Mens vi reparerer din enhed, er du velkommen til at læne dig tilbage og nyde en kaffe, eller du kan løbe nogle ærinder, tage på cafe eller kigge lidt i butikker.

Hos Telerepair finder du desuden også alt tilbehør til din elektronik, vi har opladere, høretelefoner, covers, beskyttelsesglas mf. Og har du brug for vejledning i hvordan du bedst beskytter din iPhone eller anden enhed, så vil vi med glæde dele ud af vores erfaring og viden. Vi har alt til både smartphones, tablets og computere.

Spar penge på dine fremtidige reparationer hos Telerepair

Telerepair har en klar holdning om, at reparationer ikke skal koste en formue, hvorfor vores priser befinder sig på et niveau, hvor alle forbrugere kan være med. Du kan spare penge på fremtidige reparationer ved at vælge en prisvenlig reparatør.

Vores aktuelle priser fremgår altid af vores hjemmeside, hvor du kan holde dig up-to-date. Vi garanterer dig kvalitetsreparationer til lave priser – en ægte win-win situation.

Reparation med 24 mdr. garanti

Hos Telerepair, finder du Danmarks bedste reparationsværksted hvis din enhed er i stykker. Vi er klar til at hjælpe og servicere dig hvis din enhed har en skade. Uanset om det er en HTC, Nokia eller noget helt andet, så kan vores teknikere reparerer din enhed. Vi kan løse alle skadetyper, uagtet om det er et skærmbrud, udskiftning af batteri eller kamera, fejl på bundkortet eller en væskeskade. Vores teknikere har mange års erfaring, og er alle certificeret.

Vi bruger også altid kun de bedste reservedele på markedet, for at sikre at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Disse faktorer, sammen med vores 24 måneders reparationsgaranti, sikre dig at du trygt og roligt kan overlade din reparation til Telerepair K. Vi vil med stor professionelisme og ekspertise behandle alle reparationer på bedste vis, og er altid klar til at være behjælpelig med tips og tricks, råd og vejledning hvis du har brug for dette.

iPhone reparation i København – hurtigt imens du venter

I indre by i København finder du Danmarks bedste reparationsværksted. Vores dygtige teknikere har stor viden, og kan derfor reparere de fleste skader på typisk 30 minutter. Dette er uanset hvor stor skaden er, eller på hvilken enhed. Vi kan reparere komplicerede skader som eksempelvis fejl på printet/bundkort, væskeskader eller lignende, men udfører også mere almindelige reparationer såsom skærmskifte, kamerareparation og batteriudskiftning.

Vi reparer også hurtigt og gerne på under en halv time opladere, indgangsstik til opladere og høretelefoner mv. Det betyder, at du hurtigt kan komme på farten, og bruge tiden på spændende ting. Imens du venter, tilbyder vi naturligvis en kaffe og en snak om hvordan du bedst beskytter din enhed i fremtiden.

iPhone reparation tæt på Nørreport

Vores butik i Fiolstræde ligger tæt på Nørreport, hvor du også kan kigge i butikker, gå på cafe eller gå en tur i Kongens Have, imens du venter. Tjek TipKBH‘s side for ekstra inspiration til at slå ventetiden ihjel.

Der er mange muligheder i nærheden, og om du vil bruge tiden på at koble af i butikken, eller udnytte den er helt op til dig. Telerepair er Danmarks bedste indenfor mobilreparationer så uanset hvilken reparation du har brug for, står vi klar til at løse det for dig. Du kan altid kontakte vores dygtige og hjælpsomme medarbejdere i Telerepair, hvis du har brug for svar på spørgsmål, vejledning eller noget andet.

iPhone reparation i København – billigste reparationsværksted

Hos Telerepair er vi billige og fair i vores priser. Det er vi selvom vi altid benytter de bedste og originale reservedele. Vi tror nemlig på at folk betaler prisen for en kvalitetsreparation, især når priserne er så billige som hos os. Vi er altid i tæt og åben dialog med leverandører, så vi altid kan sikre de bedste reparationer til de billigste priser i Storkøbenhavn.

Vores teknikere er yderst kompetente og det er til at se på deres mange års erfaring og uddannelse indenfor branchen, hvilket også gør, at vi er Danmarks bedste og billigste.

Vi er bl.a. eksperter inden for:

Telerepair reparerer alle enheder fra alle brands

Uanet om din enhed er fra det ene eller det andet mærke, så er vi klar til at være dig behjælpelig. Vi tilbyder reparationer af alle iPhones og reparationer af telefoner. Vi har ekspertise og erfaring nok til at løse enhver udfordring, uagtet om det er på baggrund af en mindre skade eller en kompliceret skade. Vores ekspertise og professionalisme er nogle af de fordele, du finder som kunde ved Telerepair. Vi kan nemlig klare alt fra skærmskifte, montering af glas, væskeskader, batteriets udskiftning eller reparation, fejl på print (bundkort) eller reparation af opladere og tilbehør.

Hvis din skade ikke står noteret her på siden, så kan du altid ringe til os, eller skrive via Facebook eller mail. Så får du hurtigt et uforpligtende tilbud, og information om hvad vi vil anbefale i din situation. Ønsker du en mere personlig betjening er vores butik på Fiolstræde 40 åben alle hverdage fra 10-18 og om lørdagen indtil kl. 16. 

Danmarks mest tilfredse kunder – sublim service og kvalitet

Hos Telerepair er vi stolte af de mange tilfredse og gode kundeanmeldelser, vi har fået på både Trustpilot, Facebook og Google. Vi er overbeviste om at vores gode humør, ekspertise og kvalitetsreparationer sætter rammen for de MANGE gode anmeldelser. Vi gør meget ud af at alle skal have en fantastisk oplevelse, selv når man står i så træls en situation, at ens enhed er gået i stykker.

Vores teknikers ekspertise og erfaring gør at vi kan udføre alle reparationer på kort tid, og til fair og billige priser – dette er blot nogle af de få grunde til at vi igen og igen modtager ros fra vores kunder.

Lige i nærheden af dig

Lige i nærheden af centrum finder du Telerepair. Vi er placeret i Fiolstræde 40. Her kan vi hurtigt være dig behjælpelig med en reparation hvis en skade er opstået. Vi har Danmarks bedste teknikere, der garanterer en kvalitetssikker hjælp. Derudover bruger vi kun originale reservedele, hvilket igen forbedre din oplevelse. Vores medarbejdere vil med glæde dele ud af deres erfaring og tips, så ring til os eller kom forbi butikken til et uforpligtende tilbud.

Super kundeservice og billige priser

Et smutkast væk fra centrum, finder du Telerepair. Her finder du de bedste priser hvis du skal have repareret en skade på din enhed. Vores teknikere er certificeret og har modtaget megen undervisning, så de er Danmarks bedste. Sammen med vores øvrige medarbejdere har vi opnået et team der giver alle kunder en god oplevelse. Skal vi reparere din enhed? Så kom ind og få et uforpligtende tilbud – vi deler også ud af vores tips og tricks med glæde.

Det bedste valg

Det bedste valg, hvis du skal have repareret din enhed, er at kontakte os ved Telerepair. Vores afdeling i indre by, kan hurtigt og billigt reparere enhver skade der måtte være opstået, uanset enhed. Vi benytter os kun af de bedste reservedele, og vores teknikere har mange års erfaring. Det garanterer en kvalitetssikker reparation og god vejledning som alt i alt giver en god kundeoplevelse for dig. Vi giver gode råd og tips med på vejen hvis du kommer forbi og får et uforpligtende tilbud eller lavet en skade.

Ekspertise og effektivitet

Hos Telerepair  er vi eksperter indenfor mobile services, uanset om det gælder Dori eller en anden enhed. Vi har mange års erfaring med alle typer af enheder og reparationer, og vores teknikere er certificeret. Vi går heller aldrig på kompromis med kvaliteten, derfor bruger vi kun originale reservedele, men på trods heraf er vores priser billige og fair.

0