• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Telerepair Roskilde

Adresse:
Skomagergade 46
4000 Roskilde
Åbningstider:

Mandag - Fredag

10:00 - 18:00

Lørdag

10:00 - 15:00

Søndag

Lukket

roskilde@telerepair.dk

50117029

Find vej

Vælg din reparation

Loading...
0 Kr
Vælg en reparation

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Du kan også komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

iPhone Reparation i Roskilde – 10+ års erfaring med mobilreparation

Har du brug for iPhone reparation i Roskilde? Hos Telerepair Roskilde kan du få reparation af din smartphone, tablet eller computer i hjertet af Roskilde. Vi er bosat på Skomagergade 46, ikke langt fra togstationen.

Med Telerepair kan du få en professionel og hurtig iPhone reparation i Roskilde. Vi har især specialiseret os i mobilreparation og har 10+ års erfaring med iPhoneOnePlusSamsungSonyHuawei og alle de andre store mærker i Danmark.

Vi ligger lige ved siden af Roskilde Domkirke. Vi har en central placering i forhold til offentlig transport, og er omgivet af gode parkeringsmuligheder. Du kan altså nemt indlevere og afhente din enhed hos os.

Skal du bruge en hastereparation – for en rimelig pris og med garanti for et godt resultat? Så besøg vores afdeling for en hurtig og effektiv reparation. Vi gør en dyd i at oplære og ansætte kyndige teknikere, som konstant arbejder for at holde deres viden og ekspertise up-to-date.

Hos Telerepair Roskilde tager vi os af alle reparationsopgaver – store som små. Vi reparerer og udskifter blandt andet skærme, batterier, højttalere, ladestik, vandskadede komponenter m.v.

Stort set alle vores reparationer er overstået på under 30 minutter. Det vil sige, at du lige knap har tid til at snuppe en kop kaffe på en nærliggende café eller gå en tur i Musicon, Roskildes nye kreative bydel.

Skal du ind til København – og har du brug for en akut iPhone reparation? Så kan du besøge en af vores mange butikker i hovedstaden. Vi har blandt andet butikker i København K / Indre ByKøbenhavn VFrederiksberg, Østerbro og på Amager.

Klik ind på din nærmeste butik for at se de aktuelle åbningstider. Det ligger lige over kortet, ved siden af adressen. Størstedelen af vores butikker er åbne mellem mandag til fredag fra kl. 10-18, og i tidsrummet kl. 10-16 om lørdagen.

Er du i tvivl om hvilken butik, der er i nærheden af dig? Så kan du se alle vores butikker og deres åbningstider under Find os.

iPhone reparation Roskilde

iPhone reparation i Roskilde med 24 mdr. Garanti

Telerepair Roskilde er blandt Danmarks bedste mobilreparatører, især når det kommer til iPhone reparation.

Vi står klar til at udføre reparere din mobil, tablet og computer, uanset hvilken fejl eller skade der kan være opstået. Mærket på din enhed står heller ikke i vejen for, at du kan få en hurtig og grundig reparation. Vi har set stort set alt, en smartphone kan komme ud for. Så selvom skærmen er revnet, batteriet er dødt og der er kommet vand i mobilen, kan vi fikse det for dig.

Vi tilbyder en garantiordning på alle reparationer. Det vil sige, at hvis fejlen eller skaden har siddet dybere, end vi diagnosticeret ved din første reparation, så reparerer vi den igen for dig – helt uden ekstra regning. Dermed er du sikret, at du altid er godt dækket ind, når du får udført en iPhone reparation i Roskilde hos os.

iPhone reparation Roskilde – Dine behov i fokus

Når det kommer til iPhone reparation i Roskilde, er det essentielt at dine behov og forventninger er i centrum. Vi forstår, at din iPhone er en afgørende del af din dagligdag, og derfor tilbyder vi en service, hvor alle reparationer udføres med største omhu og professionalisme. Vores team af erfarne teknikere er specialiserede i at håndtere en bred vifte af problemer, der kan påvirke forskellige iPhone modeller – lige fra de nyeste til de ældre generationer. Uanset om det er en skærmudskiftning, batteriskift eller andre hardwareproblemer, er dine enheder i gode hænder hos os.

Vores forpligtelse til at levere den bedste service kommer ikke kun til udtryk i kvaliteten af vores arbejde, men også i den måde, vi stræber efter at gøre iPhone reparation i Roskilde både nemt og overkommeligt. Vi tilbyder billig reparation uden at gå på kompromis med kvaliteten, hvilket sikrer, at du får den bedste værdi for dine penge. Med fokus på effektivitet og præcision kan de fleste reparationer udføres hurtigt, så du ikke skal være uden din enhed i længere tid end nødvendigt.

Vi tror på gennemsigtighed og tillid, hvilket er grunden til, at vi tilbyder 2 års garanti på alle reparationer. Denne garanti er vores løfte om kvalitet og din sikkerhed for, at reparationen lever op til dine forventninger. Ved at vælge os til din iPhone reparation Roskilde, kan du føle dig sikker på, at din iPhone er i de bedste hænder, og at alle dine reparationer udføres med dine behov og ønsker som vores højeste prioritet.

Kun det bedste tilbehør og reservedele hos Telerepair

Selvom din iPhone eller anden smartphone er gået i stykker, bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Hos Telerepair bruger vi derfor kun de bedste reservedele, der findes på markedet.

Alle vores butikker har deres eget lager, hvor vi har alle de relevante reservedele klar. Det betyder, at vi kan gå i gang med reparation øjeblikkeligt, og ikke skal vente på at få fragtet de nødvendige dele frem og tilbage mellem os og et centrallager. Hvis du vil vide dig helt sikker på, at vi kan påbegynde reparation med det samme, anbefaler vi, at du bestiller en tid på forhånd her på siden.

I vores butik på Skomagergade 46, finder du også alt det nødvendige tilbehør til din smartphone, tablet eller computer. Du finder blandt andet opladere, kabler, covere til de nyeste modeller, beskyttelsesglas m.m.

Vi tilbyder også reparation af din iPad, MacBook og computere

Hos Telerepair udfører vi ikke kun reparationer på smartphones. Vi tilbyder også reparation af iPadsMacBooks og andre computere.

Hvordan finder jeg Telerepair Roskilde?

Telerepair Roskilde ligger centralt på Skomagergade 46, kun et par minutters gang fra Roskilde st. og ikke langt fra Domkirken.

Det betyder, at hvis du tager offentlig transport ind til Roskilde, skal du blot gå langs Jernbanegade og dreje til højre af Ringstedgade. Så kommer du direkte ved krydset, hvor vores butik ligger. Det er kun små 5 minutters gang fra stationen.

Hos Telerepair Roskilde kan du få en professionel og hurtig reparation hos nogle af Danmarks bedste mobilreparatører. Vi kan hjælpe med både iPhone reparationer, diagnosticering af fejl og skader eller udskiftning af diverse komponenter og indmaden i din mobil.

Alle vores reparationer udføres af vores teknikere, som alle er certificeret af Apple og har gennemgået deres kvalificeringsprogram. Derudover bruger vi kun de bedste reservedele, enten godkendte eller originale reservedele af mobilproducent, hvilket er med til at sikre en reparation af høj kvalitet.

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere om vores arbejde? Så besøg vores butik eller bestil en tid her på siden.

iPhone reparation Roskilde

En iPhone reparation kun 20 minutter væk fra RUC i Trekroner

Er din iPhone eller smartphone gået i stykker lige ind forelæsningen?

Så kan du få det repareret hurtigt og nemt hos Telerepair Roskilde. Vi er kun små 20 minutters rejse fra RUC. Du kan tage toget og hoppe af på Roskilde station. Så er vi kun en kort gåtur væk.

Hvis du bor i København og hellere vil have din iPhone repareret i nærheden af dit hjem, finder du også vores butikker i alle de større bydele.

Reparation kun et stenkast fra Tåstrup og omegn

Hos Telerepair Roskilde laver vi reparationer i høj kvalitet af smartphones, tablets og computere. Vi dækker alle de store mærker heriblandt Apple, Samsung, Huawei, Sony, OnePlus m.m.

Hvis du bor eller arbejder i Tåstrup, Hedehusene og omegn, er vi ikke langt væk. Du skal blot hoppe på toget ved Høje Taastrup st., og tag en 10 minutters togtur ind til Roskilde. Du kan også let tage bilen – vi ligger i nærheden af flere parkeringsmuligheder.

iPhone reparation kun 10 min. fra Lejre

Telerepair Roskilde ligger centralt i Roskilde, ikke langt fra togstationen. Vi kan tilbyde en hurtig og professionel reparation for en rimelig pris.

Når vi udskifter komponenter eller udfører reparationer, bruger vi kun de bedste reservedele, som er godkendt eller certificeret til brug i netop din model. Vi kan holde priserne ned, fordi vores teknikere er virkelig garvede, og derfor kan udføre reparationerne på næsten ingen tid.

Hvis du bor I Lejre, kan du enten tage bil, hoppe på cyklen eller tag regionaltoget.

iPhone reparation kun et regionaltog fra Køge

Bor du i Køge, og har du akut brug for en iPhone reparation? Så skal du bare hoppe på regionaltoget ind til Roskilde.

Telerepair Roskilde er kun en kort 20 min. togtur fra Køge. Vi ligger kun fem minutters gang fra stationen.

Hos Telerepair Roskilde får du en professionel og grundig reparation af din mobil eller iPhone – med næsten ingen ventetid. Reparationen vil typisk tage kortere tid, end rejsen tog dig fra Køge.

iPhone reparation tæt på Viby – find vores butik i Roskilde

Leder du efter en kyndig iPhone reparation i Roskilde eller anden smartphone? Og vil du vide dig sikker på, at din telefon blive håndteret af en garvet tekniker. Ligeledes står vores dygtige teknikere klar, hvis du har behov for en MacBook reparation, iPad reparation og meget andet.

Så bestil din tid her hos Telerepair Roskilde.

Vores teknikere har akkumuleret flere hundrede timers kollektiv erfaring med mobilreparation. Der er ikke den skade eller fejl, vi ikke har set før. Det betyder også, at vi ved præcis, hvordan vi sikrer dig den bedst mulige reparation.

Når du får en reparation hos Telerepair, forlænger du ikke bare din telefons levetid. Vores teknikere er efterhånden så dygtige, at din mobil vil fungere præcis, som da du først fik den i hånden.

Bestil tid her på siden eller mød op i vores butik og få et uforpligtende tilbud.

Skal jeg bestille tid?

Det behøver du absolut ikke. I de fleste tilfælde kan din reparation klares på stedet på mellem en halv og en hel time. Vi har 99% af alle reservedele på lager.

Vil du virkelig være sikker kan du bestille tid

Er der garanti på reparationer?

Der er to års garanti på reparationer. Læs mere her.

Hvilke modeller reparerer I?

Vi reparerer de allermest populære modeller fra de fleste producenter. Det inkluderer Apple, Samsung, Huawei, OnePlus og mange flere. Se hvilke reparationer vi tilbyder lige her.

0