• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

HTC Reparation

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet.
Altid levering samme dag.

HTC er i dag blevet en af verdens største smartphone producenter, og stadigt flere danskere vælger at købe en HTC-smartphone frem for både en Samsung smartphone eller en iPhone. Det taiwanesiske firma har i mange års specialiseret sig i at producere bærbare computere, men i de senere år er de stormet frem inden for produktionen af smartphones. Deres produkter er kendetegnet ved at indeholde noget af den bedst teknologi og deres designs er også blandt nogle af de mest eftertragtede på markedet. Men selvom HTC er garant for høj kvalitet, så er det svært at undgå skader.

Hos Telerepair har vi mange års erfaring med at reparere alle former for HTC-telefoner og derfor kan vi hurtigt sørge for at din telefon bliver så god som ny.

Få repareret din telefon på 1 time

Hos Telerepair er vi godt klar over, at det kan være virkelig svært at leve uden sin smartphone, selv i en kortere periode. For langt de fleste danskere spiller vores smartphone en altafgørende rolle for at vi kan få vores hverdag til at hænge sammen. Det er på vores telefon at vi har alle vores telefonnumre, vores e-mails og ikke mindst vores mange aftaler. Derfor ser vi det som vores vigtigste opgave at reparere alle telefoner så hurtigt som muligt. Heldigvis kan vi, på grund af vores mange års erfaring med reparation af alle former for smartphones ofte reparere de mest almindelige skader inden for 1 time.

De mest almindelige skader som vi ser på HTC-telefoner inkluder ødelagte skærme samt ikke mindst defekte kameraer. Alle disse overfladiske skader kan hurtigt repareres ved f.eks. at sætte en ny skærm i telefonen eller ved at udskifte det ødelagte kamera. Hvis din smartphone omvendt har nogle software relaterede problemer, kan der dog gå længere tid før din telefon er klar.

Vi tilbyder selvfølgelig reparationer af alle de mest populære HTC-smartphones herunder:

Vi gør altid en dyd ud af at hjælpe vores kunder så meget som overhovedet muligt. Hvis du ikke på forhånd kan sige, hvad der er galt med din telefon, kan vi hurtigt stille en diagnose og komme med et prisforslag på en eventuel reparation. Vores reparatører har uden tvivl stået med netop dit problem mere end en gang og kan derfor hurtigt finde den bedste løsning til dig.

Vores priser hører også til blandt de allerbedste på markedet, så det kommer ikke til at koste dig en mindre formue at få gang i din smartphone igen. VI bruger desuden kun originale reservedele, når vi reparerer smartphones. Det er i sidste ende din garanti for, at der ikke kommer til at opstå flere problemer med din HTC-telefon som følge af vores reparation.

Kom forbi en af vores fysiske butikker i dag og få din telefon repareret

Hos Telerepair har du både mulighed for at booke en reparation direkte via vores hjemmeside. Det kræver kun få klik og tager kun få minutter. Ved online bestillinger vil du få tilsendt en fragtkuvert, som du kan sende til os. Men du er også meget velkommen til at komme forbi en af vores fysiske butikker. Vi har i dag flere butikker fordelt over hele København, samt en butik i det centrale Hørsholm. I København finder du os både i Indre by, på Frederiksberg, på Østerbro og i Taastrup. Alle vores butikker ligger så centralt at de er nemme at komme til både på cykel og med offentlig transport.

0