• Over 100.000 glade kunder
 • Altid fri fragt
 • Livstidsgaranti på reparationer

Udskiftning af harddisk

Trænger din gamle computer til en ny harddisk? Hos Telerepair.dk kan vi opgradere din gamle harddisk til en lynhurtig SSD harddisk, som vil give din computer nyt liv! SSD harddisken har MEGET hurtigere læsetider, og er nok den opgradering man kan lave på en computer, som kan mærkes aller mest.

Vi bruger som regel SSD diske fra Kingston, så du er sikret noget af det bedste på markedet, men stadig til overkommelige penge.
Alle vores harddisk udskiftninger inkluderer kloning af din gamle harddisk (medmindre denne er defekt), så alle dine data bliver rykket med over - du skal derfor ikke foretage dig andet end at indlevere din computer og afhente den igen.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Udskiftning af harddisk

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

 • 1299 kr

 • 1699 kr

 • 2299 kr

 • 3199 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Spark nyt liv i din computer med en SSD-harddisk

Man plejer at sige, at en computers hjerte består af henholdsvis processoren og dens harddisk. Både processoren og harddisken har stor betydning for, hvor hurtigt din computer kan arbejde, hvilket smitter direkte af på, hvor hurtigt du kan arbejde. En SSD-harddisk er den nyeste form for harddiske og sammenlignet med de traditionelle mekaniske harddiske, så kan en SSD-harddisk medvirke til at gøre din computer mere end dobbelt så effektiv.

Hos Telerepair har vi mange års erfaringer med både PC-reparationer og Mac-reparationer herunder også udskiftning af harddiske til SSD-harddiske. Vores teknikere arbejdere altid hurtigt og effektivt, så du kan du få din computer retur så hurtigt som muligt.

Udover at din computer bliver væsentligt hørigere med den nye harddisk installeret, så vil du også opleve en lang række øvrige fordele herunder:

 •          Din computer vil larme mindre
 •          Din computer vil ’leve’ længere
 •          Din computer vil blive mindre sårbar overfor defekter
 •          Din computer vil bruge mindre strøm

En defekt harddisk tager livet af din computer

Hos Telerepair oplever vi ofte, at kunder kommer ind med den defekt computer, hvor det viser sig, at årsagen til computerens defekt, er at deres harddisk er defekt. Som sagt spiller harddisken en stor rolle for din computers ydeevne og derfor kan defekter i harddisken smitte af på hele computeren.

Man skal derfor være særligt opmærksom, hvis man oplever en af disse symptomer:

 •          Din harddisk begynder at larme
 •          Din computer stopper eller lukker pludselig ned
 •          Din computer vil ikke starte
 •          Din skærm bliver helt blå og din computer slukker

Hvis du har oplevet nogle af disse problemer, så er det meget sandsynligt, at din harddisk er defekt. Her bør du reagere hurtigt, da det i disse tilfælde er en risiko for at alt indholdet på din harddisk kan gå tabt. Dette kan inkludere vigtige filer som spil, billeder, videoer og meget andet, som kan have store praktiske eller arbejdsmæssige konsekvenser. Sidst men ikke mindst kan du også risikere at miste filer som har stor affektionsværdi for dig, såsom familie fotos eller lignende.

Hvis du omvendt blot vil have opgraderet din harddisk for at forbedre din computers ydeevne, så skal du ikke være bange for at miste dine data på nogen måde.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med din computer

Hvis du har problemer med din computer, så er du meget velkommen til at tage fat i os. Vi har mere end 10 års samlet erfaring med at reparere alle former for PCer og ikke mindst Macs. Vores teknikere kan lynhurtig hjælpe dig med at fastslå, hvad der kan være galt med din computer og herefter komme med en pris på din reparation. Vi har i dag hele fem butikker i henholdsvis København og Hørsholm. I København finder du os på Østerbro, Frederiksberg, i Indre by samt i Taastrup. Alle vores butikker ligger centralt placeret, så du kan nemt finde os uanset om du er på cykel eller bruger offentlig transport.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

0