Privatlivspolitik
Billig og hurtig iPhone reparation Valby | Telerepair
  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Telerepair Valby

Adresse:
Valby Langgade 75B
2500 Valby
Åbningstider:

Mandag - Fredag

10:00 - 18:00

Lørdag

10:00 - 16:00

Søndag

Lukket

valby@telerepair.dk

70605590

Find vej

Vælg din reparation

Loading...
0 Kr
Vælg en reparation

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Du kan også komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

iPhone reparation i Valby med 2 års reparationsgaranti

Hos Telerepair står vi altid klar, når du har behov for en reparation af din ødelagte enhed og iPhone. Og nu har vi åbnet en butik i Valby, hvor vores kompetente personale står klar til at servicere dig.

Uanset om du har behov for en iPhone reparation, computer reparation eller iPad reparation, står vores personale i Valby klar til hjælpe. De har en bred ekspertise, og derfor kan du altid møde op fysisk og få løst dine problemer. Vi tilbyder også 2 års reparationsgaranti på alle vores reparationer, hvilket giver dig en endnu større tryghed som forbruger. 

Mobil reparation Valby

Hvis du har behov for en mobil reparation i Valby, står vores personale klar til at hjælpe. Vores teknikere har stor erfaring, og reparerer en lang række forskellige mobiler.

Så uanset om du har en iPhone, Sony, OnePlus, Huawei, Nokia eller et andet brand, kan du regne med, at vores personale i Valby kan lave en mobil reparation, der løser dine problemer. 

iPhone reparation i Valby nær Toftegårds Allé

Vores værksted ligger centralt i Valby på Valby Langgade 75B, meget nær Toftegårds Allé. Herfra klarer vi alt fra iPhone reparation til computer reparation.

Book en tid til reparation af din enhed. Og hvis du er i området, er du meget velkommen til at kigge ind forbi værkstedet, og få dit problem fikset i en fart. 

iPhone reparation Valby – De bedste priser i Danmark

Du er altid sikret de bedste priser, når du skal have lavet en reparation af din mobil eller en anden enhed hos Telerepair. Samtidig benytter vi os af de bedste reservedele på markedet. Så selvom vi er billige, går vi ikke ned på kvaliteten. 

iPhone reparation Valby – Vi fikser mens du venter

Du er mere end velkommen til at kigge forbi Telerepair Valby, når din enhed er i stykker. Med vores lokation centralt i Valby, er butikken nemt tilgængelig både med cykel, bil eller offentlig transport. 

Langt de fleste af vores reparationer kan klares på en halv time eller derunder. Mens du venter, kan du passende nyde det hyggelige lokalområde. Du kan gå en tur i Søndermarken, sidde på en af Valby Langgades mange caféer eller tage på en hurtig shoppingtur i Spinderiet. 

Du er selvfølgelig også velkommen til at slå benene op i vores venteområde, og vente på reparationen i butikken. 

iPhone reparation Hvidovre og Rødovre

Med vores placering centralt i Valby, er vores værksted også nemt tilgængeligt for omegnsbyer. Bor du eksempelvis i Hvidovre eller Rødovre, og har brug for en iPhone reparation eller lignende, tager det ikke lang tid at komme til Valby. 

Uanset om du cykler, tager bilen eller offentlig transport, bør det ikke tage meget mere end 20 minutter at komme til vores værksted i Valby fra de to byer. 

Computer reparation Valby

Har du behov for en computer reparation i Valby? Så kan vi også hjælpe med det. Hos Telerepair har vi nemlig over 10 års erfaring med reparation af computere og anden elektronik. 

En computer reparation vil tage lidt længere tid end en iPhone reparation, men vi kan altid klare reparationen på maks ét døgn. 

Sublim kundeservice – Danmarks mest tilfredse kunder

Vi bryster os af at være Danmarks bedste mobilreparatør, og mange af vores kunder mener det samme.Besøg vores Trustpilot-anmeldelser, og læs de mange tilfredse kunders tilfredse tilkendegivelser med den service, vi leverer.

Vi er glade for den anerkendelse, for vi arbejder hele tiden på forbedre os, så vi kan blive ved med at være de bedste i Danmark. 

Vores teknikere har stor erfaring, og kan udføre enhver reparation, uanset mærket. Vores store kvalitet hos teknikerne er også en af årsagerne til, at vi uden tøven giver en 2 års reparationsgaranti på alt vi fikser.

Vi står altid klar til at hjælpe dig i Telerepair Valby, og vi har selvfølgelig åbent både i hverdagen og i weekenden, så du nemt kan finde et passende tidspunkt at komme forbi. I hverdagene kan du komme forbi mellem 10-18, og om lørdagen kan du kigge forbi mellem 10-16. 

Husk, at udover vores værksted i Valby, kan du finde os mange andre steder i Storkøbenhavn. Vi har eksempelvis også værksteder i København K, på Østerbro og på Amager.

0