❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Vi køber din brugte iPhone XS Max!

Udregn prisen på din brugte iPhone XS Max

Vælg stand
Vælg størrelse
Du kan få: 350 kr.
Du kan få: 700 kr.
Du kan få: 2650 kr.
Du kan få: 2800 kr.
Du kan få: 350 kr.
Du kan få: 900 kr.
Du kan få: 2900 kr.
Du kan få: 3100 kr.
Du kan få: 350 kr.
Du kan få: 950 kr.
Du kan få: 2900 kr.
Du kan få: 3200 kr.
Prisen bekræftes endeligt af os når vi modtager enheden
Du kan også indlevere din brugte enhed i en af vores butikker

Vi går op i en grønnere verden

Hos Telerepair tror vi på, at alle kan være med til at gøre en forskel. Det handler om, at vi alle skal passe på hinanden og vores fælles jord. Derfor er vores vision, at være bæredygtige hvor og når vi kan! Ved at du sælger din iPhone til os giver vi dit brugte elektronik nyt liv. Når den er istandsat og komplet funktionsdygtig sælges den videre som en brugt ny iPhone.
Vil du være med til at gøre en bæredygtig forskel og passe på vores klode? Sælg din iPhone til Telerepair - ikke i morgen, men allerede nu. Tak for at du går op i en grønnere verden - sammen med os!

Sælg din iPhone XS Max – nemt og hurtigt med Telerepair

Skal du til at have en ny mobiltelefon? Og vil du derfor gerne af med din gamle iPhone XS MAX? Så kan du let og ubesværet sælge dem til os. Vi køber alle nyere iPhones til konkurrencedygtige priser.

Du skal bare klikke på din mobils stand og lagringsplads. Så modtager du en returlabel, som du kvit og frit kan sende din iPhone XS MAX i. Vi har i forvejen betalt fragt og porto.

Når din mobil er kommet ind på vores værksted, gennemgår vi den for fejl og skader, og lever den op til din beskrivelse, overfører vi pengene med det samme. Det tager maks. fem hverdage. Hvis bankerne og GLS vil det, kan det dog godt være, at du får pengene endnu hurtigere.

Sælg din iPhone XS Max – og få pengene inden for fem hverdage

Med Telerepair får du pengene, så snart vi har modtaget og undersøgt din iPhone XS MAX. Det betyder, at du vil kunne se beløbet på din bankkonto inden for fem hverdage.

Når du sender din mobil med vores fragtservice GLS, tager det måske en dag at få den fragtet til et af vores værksteder. Her bliver din telefon gennemgået og undersøgt for defekte komponenter og dens generelle stand. Oplever vi, at der er noget, som ikke fungerer, udfører vi en reparation, inden vi sælger den videre til en anden glad kunde.

Når vi bekræfter, at mobilen er i den stand, som du markerede her i menuen, så overfører vi pengene til dig. Det er hurtigt – og en del mere overskueligt end først at skulle finde en privatkøber.

Transparente og konkurrencedygtige priser

Vil du gerne vide, hvad du kan få for din gamle iPhone XS Max? Så kan du finde ud af det lige her på siden. Bare vælg din model, lagringsplads og stand, og så beregner siden automatisk, hvad din mobil er værd.

Er du også interesseret i at købe en brugt iPhone? Måske en lidt nyere model? Så kan du også finde dem her hos Telerepair. Vi giver altid en 2-års garanti på alle vores brugte modeller.

0