• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Vi køber din brugte iPhone 14!

Sælg iPhone 14 – Beskrivelse af stand

Herunder har vi samlet en kort oversigt over de stande vi inddeler enheder i, når man ønsker at sælge en brugt telefon til Telerepair. Bemærk at der tages forbehold jf. vores Handelsbetingelser.

STAND – DEFEKT
En defekt enhed må gerne være totalskadet, have været udsat for en vand- eller væskeskade, have et afladt batteri der gør, at enheden ikke opstarter mere m.m. Både front og bagside må være ødelagte dog skal Touch ID eller Face ID virke optimalt.

TILSTAND – SLIDT
En slidt enhed kan have beskadiget skærm, bagcover, kamera, batteri og andre ting, men må ikke have været udsat for væske. Touch ID eller Face ID skal fungere optimalt. Enheden må godt have besked om ukendt reservedel som f.eks.: Ukendt displaymeddelelse, ukendt batterimeddelelse osv.

STAND – GOD
En god enhed må have almindelige brugsridser samt et nedslidt batteri (ikke under 89 %). Alt andet på enheden skal fungere optimalt. Touch ID eller Face ID skal virke optimalt.
Enheden må ikke have meddelelse om ukendt reservedele som f.eks: ukendt displaymeddelelse, ukendt batterimeddelelse osv.

STAND – HELT NY
En hel ny enhed kan eksempelvis være en swap-enhed eller en fabriksny enhed i
emballage. Ved få undtagelser kan det også være en enhed der lige er blevet taget i brug, dog ikke i mere end op til 72 timer. Enheden må ingen fejl, brugsspor eller mangler have.

For at en enhed kan købes af Telerepair er det en nødvendighed, at Find My iPhone på iCloud er slået fra. Hvis det ikke er muligt at få adgang til enheden direkte, kan dette gøres via Apples hjemmeside lige her.
Telerepair forbeholder sig retten til at afvise opkøb af en telefon der har fejl på IC chip eller andre bundkortsrelaterede fejl.
Stjålne enheder der forsøges at blive solgt til Telerepair meldes til det danske politi.
Vi henviser derudover altid og som udgangspunkt til vores almindelige Handelsbetingelser som kan læses her under punk 3: Salg af telefon til Telerepair.

Vil du sælge din iPhone 14 kan du nemt gøre det hos Telerepair

Skal du sælge din brugte iPhone 14, kan du trygt sælge den til Telerepair.

Hos Telerepair er det vigtigt for os at du får en tryg oplevelse ved salg af din brugte telefon. Vi forsikrer en gennemsigtig salgsproces uden uforudsete prisnedslag. Hos Telerepair kan du på forhånd udregne den pris du kan få for din brugte iPhone 14 ved at udfylde informationer om telefonen så som model, lagringsplads samt stand af telefonen. Standen af telefonen kan du finde ud af ved at se hvilke kriterier den skal opfylde i skemaet ovenfor. 

Når du har tastet dine informationer ind her på hjemmesiden, vil du modtage et returlabel så du kan sende din iPhone 14 ind til os kvit og frit. Efterfølgende, når vi har modtaget din enhed, vil en af Telerepairs teknikere undersøge din indsendte iPhone 14 for eventuelle fejl og mangler for at se om vurderingen stemmer overens med hvad der er blevet tastet ind. Hvis beskrivelse og stand stemmer overens med den iPhone 14 vi har modtaget bliver pengene overført med det samme til din konto. Det taget max fem hverdage før du modtager pengene for din telefon. 

Hos os er det vigtigt at du som kunde får en ordentlig service

Uanset om du ønsker at sælge din brugte iPhone til Telerepair eller købe en ny telefon igennem os, er din oplevelse altid en topprioritet for os. Derfor har vi også valgt at samle alle priserne her på siden, så du hurtigt kan danne dig et overblik.

Hvis du ønsker at sælge din iPhone 14 i forbindelse med køb af en ny enhed, er du altid velkommen til at kontakte Telerepair. Du kan kontakte os på telefon, mail eller i en af vores fysiske butikker, hvor vi sammen kan finde et godt tilbud til dig.

Telefoner der bliver solgt og videresolgt hos Telerepair, bliver altid gennemgået af vores erfarne teknikere. I den forbindelse opdaterer og reparere de telefoner vi får ind. Det betyder også at når du køber en telefon hos Telerepair, får du naturligvis 2 års garanti på den enhed du køber hos os.

.

0