• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Vi køber din brugte iPhone 13 Pro!

Udregn prisen på din brugte iPhone 13 Pro

Vælg stand
Vælg størrelse
Du kan få: 400 kr.
Du kan få: 1500 kr.
Du kan få: 3300 kr.
Du kan få: 3900 kr.
Du kan få: 400 kr.
Du kan få: 1650 kr.
Du kan få: 3595 kr.
Du kan få: 4300 kr.
Du kan få: 400 kr.
Du kan få: 1850 kr.
Du kan få: 4050 kr.
Du kan få: 4500 kr.
Du kan få: 400 kr.
Du kan få: 2050 kr.
Du kan få: 4300 kr.
Du kan få: 4600 kr.
Prisen bekræftes endeligt af os når vi modtager enheden
Du kan også indlevere din brugte enhed i en af vores butikker

Vi går op i en grønnere verden

Hos Telerepair tror vi på, at alle kan være med til at gøre en forskel. Det handler om, at vi alle skal passe på hinanden og vores fælles jord. Derfor er vores vision, at være bæredygtige hvor og når vi kan! Ved at du sælger din iPhone til os giver vi dit brugte elektronik nyt liv. Når den er istandsat og komplet funktionsdygtig sælges den videre som en brugt ny iPhone.
Vil du være med til at gøre en bæredygtig forskel og passe på vores klode? Sælg din iPhone til Telerepair - ikke i morgen, men allerede nu. Tak for at du går op i en grønnere verden - sammen med os!

Sælg iPhone – Beskrivelse af stand

Herunder har vi samlet en kort oversigt over de stande vi inddeler enheder i, når man ønsker at sælge en brugt telefon til Telerepair. Bemærk at der tages forbehold jf. vores Handelsbetingelser.

STAND – DEFEKT
En defekt enhed må gerne være totalskadet, have været udsat for en vand- eller væskeskade, have et afladt batteri der gør, at enheden ikke opstarter mere m.m. Både front og bagside må være ødelagte dog skal Touch ID eller Face ID virke optimalt.

STAND – SLIDT
En slidt enhed må gerne have ødelagt skærm, bagcover, kamera, batteri og andet men må ikke have været udsat for væske. Touch ID eller Face ID skal virke optimalt.

STAND – GOD
En god enhed må have almindelige brugsridser samt et nedslidt batteri (ikke under 89 %) dog skal enheden kunne tænde. Alt andet på enheden skal fungere optimalt. Touch ID eller Face ID skal virke optimalt.

STAND – HELT NY
En hel ny enhed kan eksempelvis være en swap-enhed eller en fabriksny enhed i emballage. Ved få undtagelser kan det også være en enhed der lige er blevet taget i brug, dog ikke i mere end op til 72 timer. Enheden må ingen fejl,
brugsspor eller mangler have.

For at en enhed kan købes af Telerepair er det en nødvendighed, at Find My iPhone på iCloud er slået fra.
Hvis det ikke er muligt at få adgang til enheden direkte, kan dette gøres via Apples hjemmeside lige her.
Telerepair forbeholder sig retten til at afvise opkøb af en telefon der har fejl på IC chip eller andre bundkortsrelaterede fejl.
Stjålne enheder der forsøges at blive solgt til Telerepair meldes til det danske politi. Vi henviser derudover altid og som udgangspunkt til vores almindelige Handelsbetingelser som kan læses her under punk 3: Salg af telefon til Telerepair.

iPhone 13 pro

Hos Telerepair er det nemt at sælge din iPhone 13 Pro

Skal du sælge din gamle iPhone 13 Pro i forbindelse med køb af en ny telefon? Så kan du trygt komme til Telerepair. Vi køber gerne din gamle iPhone 13 Pro – vi køber den endda til favorable priser.

Det er vigtigt for os, at du ikke møder nogle problemer eller uforudsete hændelser, når du sælger din iPhone 13 Pro. Derfor har vi sørget for, at du kan se alle de informationer, du har brug, lige her på siden. Du kan se, hvor meget vi vil betale for din iPhone 13 Pro, ved at udfylde din telefons model, lagringsplads og stand. Derefter får du en pris, som vores side automatisk udregner. Hertil vil vi påpege, at prisen og standvurdering kan variere og afhænger af enheden, der ønskes at blive solgt.
Efterfølgende vil du modtage en returlabel, som du kan bruge til at sende din iPhone 13 Pro til os kvit og frit.
Når vi har modtaget din iPhone 13 Pro, vil en tekniker undersøge den for eventuelle fejl og skader. Hvis din beskrivelse af telefonens stand stemmer overens med den telefon vi modtager, overfører vi straks pengene til dig. Det tager maks. fem hverdage, før du modtager dine penge.

Hos os er kundeservicen altid i top – uanset om du sælger eller køber

Din oplevelse er altid en prioritet, når du sælger din telefon hos Telerepair. Af samme grund har vi samlet vores priser her på siden.

Hvis du skal sælge din iPhone 13 Pro, er du måske interesseret i at købe en ny iPhone. Hvis det er tilfældet, så kontakt os enten på telefon, mail eller i en af vores butikker. Sammen kan vi finde en løsning til dig, hvor du får et godt tilbud.

Telefoner, der bliver solgt hos Telerepair, bliver altid undersøgt af en af vores dygtige teknikere, inden de bliver solgt videre. I samme omgang skifter teknikeren defekte eller nedslidte komponenter ud med nye dele. Det betyder samtidig, at vi kan tilbyde 2-års garanti på alle vores brugte iPhones.

.

0