❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Vi køber din brugte iPhone 11!

Udregn prisen på din brugte iPhone 11

Vælg stand
Vælg størrelse
Du kan få: 700 kr.
Du kan få: 1600 kr.
Du kan få: 3000 kr.
Du kan få: 3200 kr.
Du kan få: 750 kr.
Du kan få: 1700 kr.
Du kan få: 3200 kr.
Du kan få: 3350 kr.
Du kan få: 800 kr.
Du kan få: 1800 kr.
Du kan få: 3300 kr.
Du kan få: 3400 kr.
Prisen bekræftes endeligt af os når vi modtager enheden
Du kan også indlevere din brugte enhed i en af vores butikker

Vi går op i en grønnere verden

Hos Telerepair tror vi på, at alle kan være med til at gøre en forskel. Det handler om, at vi alle skal passe på hinanden og vores fælles jord. Derfor er vores vision, at være bæredygtige hvor og når vi kan! Ved at du sælger din iPhone til os giver vi dit brugte elektronik nyt liv. Når den er istandsat og komplet funktionsdygtig sælges den videre som en brugt ny iPhone.
Vil du være med til at gøre en bæredygtig forskel og passe på vores klode? Sælg din iPhone til Telerepair - ikke i morgen, men allerede nu. Tak for at du går op i en grønnere verden - sammen med os!

Sælg din iPhone 11 – uden besvær

Skal du af med din iPhone 11? Eller har du fundet ud af, at du ville være bedre tjent med en opgradering?

Så kan kan du sælge den til Telerepair. Vi er et professionelt reparationsværksted, der også forhandler brugte iPhones. Det betyder, at hvis du sælger din 11’er til os, skal vi nok sørge for, at den finder et godt hjem.

Selve processen er enkel og hurtig. Du vælger din model, dens lagringsplads og stand. Derefter sender vi dig en returlabel. Så får du den fragtet fra din hoveddør til vores værksted, helt gratis. Vi bruger GLS, så du kan få sendt din mobil alle hverdage.

Når vi modtager din iPhone 11, gennemgår vi den for fejl og skader. Hvis alting stemmer overens, så overfører vi pengene til dig, så snart eftersynet er overstået. Det tager maks. fem hverdage, før pengene er på din konto.

Sælg din iPhone 11 – og få pengene inden for fem hverdage

De fleste, der sælger deres mobil, bruger overskuddet til at købe en ny. Derfor går det ikke, hvis betalingen er langsom. Vi har derfor gjort alt, vi kan for at speede processen op. Vi påbegynder eftersynet, så snart mobilen er på vores værksted. Takket væres vores dygtige teknikeres ofte mangeårige tager det under en time.

Når vi har bekræftet mobilens stand, så overfører vi pengene til dig med det samme. Størstedelen af ventetiden afhænger derfor af fragten og bankerne. Bankerne kan vi ikke gøre så meget ved, men vi har specifikt valgt GLS som fragtselskab, fordi de er hurtige og pålidelige. De kan som regel have mobilen i vores hænder dagen efter, du har indleveret dem.

Transparente og konkurrencedygtige priser

Er du interesseret i, hvad din iPhone 11 er værd? Så kan du lære det lige her på siden. Vi pryder os på at give dig, og vores andre kunder, konkurrencedygtige og up-to-date priser på alle vores modeller.

For at find prisen, vi tilbyder, på din iPhone 11, skal du blot vælge lagringsplads og stand. Herefter beregner siden automatisk, hvad vi vil give for den.

Skal du også til at købe en brugt iPhone? Så kan du finde dem her hos Telerepair. Alle vores brugte enheder kommer med en 2-års garanti.

0