❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Vi køber din brugte iPhone XR!

Udregn prisen på din brugte iPhone XR

Vælg stand
Vælg størrelse
Du kan få: 350 kr.
Du kan få: 800 kr.
Du kan få: 1800 kr.
Du kan få: 2450 kr.
Du kan få: 350 kr.
Du kan få: 900 kr.
Du kan få: 2100 kr.
Du kan få: 2500 kr.
Du kan få: 350 kr.
Du kan få: 1000 kr.
Du kan få: 2300 kr.
Du kan få: 2600 kr.
Prisen bekræftes endeligt af os når vi modtager enheden
Du kan også indlevere din brugte enhed i en af vores butikker

Vi går op i en grønnere verden

Hos Telerepair tror vi på, at alle kan være med til at gøre en forskel. Det handler om, at vi alle skal passe på hinanden og vores fælles jord. Derfor er vores vision, at være bæredygtige hvor og når vi kan! Ved at du sælger din iPhone til os giver vi dit brugte elektronik nyt liv. Når den er istandsat og komplet funktionsdygtig sælges den videre som en brugt ny iPhone.
Vil du være med til at gøre en bæredygtig forskel og passe på vores klode? Sælg din iPhone til Telerepair - ikke i morgen, men allerede nu. Tak for at du går op i en grønnere verden - sammen med os!

Sælg din iPhone XR og få Danmarks bedste pris hos os

Skal du skifte mobil – eller vil du sælge din brugte back-up iPhone XR? Så kan du få en sikker og nem handel hos Telerepair.

Det eneste, du skal gøre, er at vælge på din stand og lageringsplads. Så sender vi dig en returlabel og betaler portoen.

Når du sælger din iPhone XR til os, er du garanteret en af Danmarks bedste priser. Vi har nemlig gransket det danske marked og sammenligner jævnligt vores priser. Det betyder, at vi er á jour på de nuværende priser på brugte iPhones, og kan give dig et virkelig godt tilbud.

Sælg iPhone XR – Få pengene inden for fem hverdage

Du skal ikke vente længe før pengene er inde på din konto.

Så snart vi har tilset din gamle iPhone XR, og bekræftet, at den er i den korrekte stand, så overfører vi pengene direkte til dig. Den eneste reelle ventetid er fragten og bankerne. Men da vi bruger GLS, tager det typisk kun én dag eller to.

Dette betyder, at du hurtigt og nemt vil kunne få solgt din iPhone XR uden større besvær.

Sælg iPhone XR – Find ud af hvilken pris du kan få

Vi tilbyder faste og transparente priser, når vi køber din gamle enhed. Det betyder, at du ikke bliver overrasket over, hvad, vi vurderer, din mobil er værd – eller hvilket beløb, der kommer ind på din konto.

Du kan også selv nemt undersøge det. Bare klik rundt på de forskellige modeller og vælg en stand og lageringsplads. Så udregner siden selv prisen, som vi tilbyder. Dette eneste, du skal gøre, er at give et retvisende indtryk af telefonens stand.

Vi er meget stolte over vores høje kundetilfredshed. Det kan du også se på vores TrustPilot.

Hvis du derudover står til at skulle skifte til en nyere iPhone, kan du også købe brugte iPhones fra os. Det er selvsamme enheder, som vi har købt fra andre kunder som dig. Har du planer om at bytte til en nyere model, er du altid velkommen til at skrive til os – så kan vi måske stykke et godt tilbud sammen, når du sender din enhed til os.

Alle vores brugte iPhones er blevet undersøgt og repareret, hvis de indeholder defekte komponenter. Derfor tilbyder vi også en 2-års garanti på alle vores brugte modeller. Du vil oftest derfor ikke kunne mærke forskel på en brugt eller en ny iPhone.

0