❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Vi køber din brugte iPhone 11 Pro Max!

Udregn prisen på din brugte iPhone 11 Pro Max

Vælg stand
Vælg størrelse
Du kan få: 800 kr.
Du kan få: 1900 kr.
Du kan få: 4000 kr.
Du kan få: 4900 kr.
Du kan få: 800 kr.
Du kan få: 2000 kr.
Du kan få: 4200 kr.
Du kan få: 5100 kr.
Du kan få: 800 kr.
Du kan få: 2100 kr.
Du kan få: 4400 kr.
Du kan få: 5200 kr.
Prisen bekræftes endeligt af os når vi modtager enheden
Du kan også indlevere din brugte enhed i en af vores butikker

Vi går op i en grønnere verden

Hos Telerepair tror vi på, at alle kan være med til at gøre en forskel. Det handler om, at vi alle skal passe på hinanden og vores fælles jord. Derfor er vores vision, at være bæredygtige hvor og når vi kan! Ved at du sælger din iPhone til os giver vi dit brugte elektronik nyt liv. Når den er istandsat og komplet funktionsdygtig sælges den videre som en brugt ny iPhone.
Vil du være med til at gøre en bæredygtig forskel og passe på vores klode? Sælg din iPhone til Telerepair - ikke i morgen, men allerede nu. Tak for at du går op i en grønnere verden - sammen med os!

Sælg din iPhone 11 Max – og få pengene inden for syv hverdage

Har du besluttet dig for at skifte til en lidt mindre iPhone? Eller vil du bare gerne udskifte din nuværende model? Så kan du gøre det nemt og hurtigt hos Telerepair.

Vi giver dig en konkurrencedygtig pris, betaler inden for syv hverdage og gør vores ypperste for at give dig den bedst mulige kundeoplevelse.

Vores priser er blandt Danmarks bedste. Det ved vi, fordi vi jævnligt sammenligner dem med resten af markedet. Vi kan derfor love dig, at du vil få en god pris hos en af Danmarks fremmeste professionelle forhandlere af brugte iPhones.

Selve salgsprocessen er såre simpel. Du vælger din model, lagringsplads og stand. Herefter får du den pris, som vi vil give dig på din iPhone 11 MAX. Hvis du er interesseret, så sender vi dig en returlabel, som du kan bruge til at sende din mobil med GLS. Vi har allerede betalt fragten og porto. Når den ankommer på værksted, bliver din mobil testet og undersøgt af en af vores certificerede teknikere. Det sikrer, at alting er som det skal være. Når undersøgelsen er overstået, overfører vi pengene direkte til dig. Hele forløbet tager maks syv hverdage.

Sælg din iPhone 11 Pro – og få pengene inden for syv hverdage

Når du sælger så ny en mobiltelefon som iPhone 11 Pro, er det som regel, fordi du har fået nye behov. Det betyder også, at du er på jagt efter en ny mobil. Vi ved, at det er svært at mangle en velfungerende mobil i hverdagen. Derfor har vi sørget for at gøre processen simpel og hurtig. Pengene vil være inde på din bankkonto inden for syv hverdage, så du ikke skal vente alt for længe.

Er du interesseret i en mindre brugt model? Så kan du også finde en god og pålidelig brugt iPhone her hos Telerepair. Vi giver 2-årsgaranti på alle vores solgte enheder.

0