❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Vi køber din brugte iPhone 11 Pro!

Udregn prisen på din brugte iPhone 11 Pro

Vælg stand
Vælg størrelse
Du kan få: 700 kr.
Du kan få: 1800 kr.
Du kan få: 3800 kr.
Du kan få: 4500 kr.
Du kan få: 700 kr.
Du kan få: 1900 kr.
Du kan få: 4000 kr.
Du kan få: 4800 kr.
Du kan få: 700 kr.
Du kan få: 2000 kr.
Du kan få: 4200 kr.
Du kan få: 5000 kr.
Prisen bekræftes endeligt af os når vi modtager enheden
Du kan også indlevere din brugte enhed i en af vores butikker

Vi går op i en grønnere verden

Hos Telerepair tror vi på, at alle kan være med til at gøre en forskel. Det handler om, at vi alle skal passe på hinanden og vores fælles jord. Derfor er vores vision, at være bæredygtige hvor og når vi kan! Ved at du sælger din iPhone til os giver vi dit brugte elektronik nyt liv. Når den er istandsat og komplet funktionsdygtig sælges den videre som en brugt ny iPhone.
Vil du være med til at gøre en bæredygtig forskel og passe på vores klode? Sælg din iPhone til Telerepair - ikke i morgen, men allerede nu. Tak for at du går op i en grønnere verden - sammen med os!

Sælg din iPhone 11 Pro – til en god pris

Har du brug for at sælge din iPhone 11 Pro? Så kan du gøre det lige her hos Telerepair.

Vi tilbyder dig konkurrencedygtige priser, hurtig betaling og en god service.

Vi sammenligner regelmæssigt vores priser med resten af markedet. Det gør vi for at sikre dig den bedst mulige pris, du finder blandt professionelle forhandlere af brugte iPhones. Når du indleverer din mobil, sørger vi for, at den kommer videre til en ny og lykkelig ejer.

Salget er rimelig ubesværet for dig. Du klikker på din model, lagringsplads og stand. Herefter modtager du en returlabel, som du bruger til at sende din mobil ind til os via GLS. Fragten og portoen har vi allerede taget os af. Når din mobil ankommer til en af vores værksteder, bliver den tilset af en af vores erfarne teknikere, som bekræfter, at alting er som aftalt.

Når det er gjort, overfører vi det aftalte beløb til dig. Pengene er som regel i din bankkonto inden for fem hverdage.

Sælg din iPhone 11 Pro – og få pengene inden for fem hverdage

Pengene fra en solgt mobil skal typisk bruges på en ny telefon. Vi ved, hvor vigtigt det er at få pengene for handlen inden for en rimelig tid. Derfor har vi gjort alt, vi kan, for at strømline processen. Eftersynet af din iPhone 11 Pro begynder det øjeblik, mobilen bliver indleveret af fragtselskabet. Selve undersøgelsen tager under en time, takket være vores certificerede teknikeres massive erfaring.

Når vi har bekræftet, at alting er, som det skal være, overfører vi pengene.

Transparente og konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder en standardpris på alle enheder af samme model og stand. Det betyder, at du altid er garanteret en fast betaling, og ikke først skal prutte om prisen.

Du finder priserne lige her på siden. Bare vælg din mobils stand og lagringsplads. Så udregner siden automatisk den gældende pris.

Er du selv på markedet efter en brugt iPhone? Så køb den fra os, når du sælger din gamle. Hvis du er interesseret i at spare lidt penge, så skriv lige til os først. Når du sælger din egen, kan du til tider komme med et endnu bedre tilbud på en ny mobil.

0