• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Vi køber din brugte iPhone XS!

Udregn prisen på din brugte iPhone XS

Vælg stand
Vælg størrelse
Du kan få: 50 kr.
Du kan få: 700 kr.
Du kan få: 1200 kr.
Du kan få: 1400 kr.
Du kan få: 50 kr.
Du kan få: 800 kr.
Du kan få: 1400 kr.
Du kan få: 1600 kr.
Du kan få: 50 kr.
Du kan få: 850 kr.
Du kan få: 1500 kr.
Du kan få: 1700 kr.
Prisen bekræftes endeligt af os når vi modtager enheden
Du kan også indlevere din brugte enhed i en af vores butikker

Vi går op i en grønnere verden

Hos Telerepair tror vi på, at alle kan være med til at gøre en forskel. Det handler om, at vi alle skal passe på hinanden og vores fælles jord. Derfor er vores vision, at være bæredygtige hvor og når vi kan! Ved at du sælger din iPhone til os giver vi dit brugte elektronik nyt liv. Når den er istandsat og komplet funktionsdygtig sælges den videre som en brugt ny iPhone.
Vil du være med til at gøre en bæredygtig forskel og passe på vores klode? Sælg din iPhone til Telerepair - ikke i morgen, men allerede nu. Tak for at du går op i en grønnere verden - sammen med os!

Sælg iPhone – Beskrivelse af stand

Herunder har vi samlet en kort oversigt over de stande vi inddeler enheder i, når man ønsker at sælge en brugt telefon til Telerepair. Bemærk at der tages forbehold jf. vores Handelsbetingelser.

STAND – DEFEKT
En defekt enhed må gerne være totalskadet, have været udsat for en vand- eller væskeskade, have et afladt batteri der gør, at enheden ikke opstarter mere m.m. Både front og bagside må være ødelagte dog skal Touch ID eller Face ID virke optimalt.

STAND – SLIDT
En slidt enhed må gerne have ødelagt skærm, bagcover, kamera, batteri og andet men må ikke have været udsat for væske. Touch ID eller Face ID skal virke optimalt.

STAND – GOD
En god enhed må have almindelige brugsridser samt et nedslidt batteri (ikke under 89 %) dog skal enheden kunne tænde. Alt andet på enheden skal fungere optimalt. Touch ID eller Face ID skal virke optimalt.

STAND – HELT NY
En hel ny enhed kan eksempelvis være en swap-enhed eller en fabriksny enhed i emballage. Ved få undtagelser kan det også være en enhed der lige er blevet taget i brug, dog ikke i mere end op til 72 timer. Enheden må ingen fejl,
brugsspor eller mangler have.

For at en enhed kan købes af Telerepair er det en nødvendighed, at Find My iPhone på iCloud er slået fra.
Hvis det ikke er muligt at få adgang til enheden direkte, kan dette gøres via Apples hjemmeside lige her.
Telerepair forbeholder sig retten til at afvise opkøb af en telefon der har fejl på IC chip eller andre bundkortsrelaterede fejl.
Stjålne enheder der forsøges at blive solgt til Telerepair meldes til det danske politi. Vi henviser derudover altid og som udgangspunkt til vores almindelige Handelsbetingelser som kan læses her under punk 3: Salg af telefon til Telerepair.

Sælg din iPhone XS – og få pengene inden for fem hverdage

Står du og skal sælge din iPhone XS?

Slip for besværet ved at skulle finde en køber, og sælg din gamle iPhone XS til Telerepair. Vi garanterer dig en nem og professionel handel.

Dit eneste job er at vælge enhedens lagringsplads og stand. Så sender vi dig en gratis returlabel med betalt porto. Herefter skal du blot sende den ind til os, og så sender vi dig pengene inden for fem hverdag – ofte langt hurtigere.

Når vi modtager din mobil, bliver den gennemgået af en af vores dygtige teknikere, som udskifter eventuelt defekte komponenter, så din iPhone XS kan få en ny, glad ejer.

Sælg iPhone XS – for en af Danmarks bedste priser

Når du sælger din iPhone XS til Telerepair, får det til en rigtig god pris. Vi gør en stor dyd ud af at give dig en konkurrencedygtig tilbud – og en eminent kundeservice.

Vi sammenligner regelmæssigt vores priser med resten af markedet, så vi kan garantere dig nogle af Danmarks bedste priser.

Det har derfor også været vigtig for os, at du kan få en fuldt overblik over, hvad vi betaler for de enkelte enheder. Du skal bare vælge din model, lagringsplads og nuværende stand. Så udregner vores side den pris, som du vil kunne få for den.

Imødekommende kundeservice – både når du sælger og køber

Hos Telerepair ønsker vi at gøre alt for, at du får den bedst mulige oplevelse, når du sælger din iPhone XS. Derfor har vi samlet vores priser her på siden, så du nemt og overskueligt kan læse vores priser.

Når din mobiltelefon ankommer til et af vores mange værksteder, bliver den gennemgået af en af vores erfarne teknikere, som sikrer, at den fungerer godt nok til at kunne blive solgt videre til en af vores andre kunder. Det betyder, at hvis du køber en brugt iPhone fra os, er den blevet eftersynet af en professionel og alle defekte eller slidte komponenter er blevet udskiftet med nye reservedele.

Vi tilbyder derfor en 2-års garanti på alle vores brugte iPhones.

Er du også interesseret i at købe en brugt iPhone, når du indleverer din gamle? Så skriv til os. Vi vil ofte gerne støbe et godt tilbud sammen til dig, så du sparer endnu flere penge.

0