Privatlivspolitik
Sælg IPhone XS | DKs bedste pris | 100% sikker handel | Telerepair.dk
  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Vi køber din brugte iPhone XS!

Udregn prisen på din brugte iPhone XS

Vælg stand
Vælg størrelse
Du kan få: 300 kr.
Du kan få: 700 kr.
Du kan få: 2450 kr.
Du kan få: 2750 kr.
Du kan få: 400 kr.
Du kan få: 750 kr.
Du kan få: 2600 kr.
Du kan få: 2800 kr.
Du kan få: 400 kr.
Du kan få: 950 kr.
Du kan få: 2650 kr.
Du kan få: 2850 kr.
Prisen bekræftes endeligt af os når vi modtager enheden
Du kan også indlevere din brugte enhed i en af vores butikker

Vi går op i en grønnere verden

Hos Telerepair tror vi på, at alle kan være med til at gøre en forskel. Det handler om, at vi alle skal passe på hinanden og vores fælles jord. Derfor er vores vision, at være bæredygtige hvor og når vi kan! Ved at du sælger din iPhone til os giver vi dit brugte elektronik nyt liv. Når den er istandsat og komplet funktionsdygtig sælges den videre som en brugt ny iPhone.
Vil du være med til at gøre en bæredygtig forskel og passe på vores klode? Sælg din iPhone til Telerepair - ikke i morgen, men allerede nu. Tak for at du går op i en grønnere verden - sammen med os!

Sælg din iPhone XS – og få pengene inden for fem hverdage

Står du og skal sælge din iPhone XS?

Slip for besværet ved at skulle finde en køber, og sælg din gamle iPhone XS til Telerepair. Vi garanterer dig en nem og professionel handel.

Dit eneste job er at vælge enhedens lagringsplads og stand. Så sender vi dig en gratis returlabel med betalt porto. Herefter skal du blot sende den ind til os, og så sender vi dig pengene inden for fem hverdag – ofte langt hurtigere.

Når vi modtager din mobil, bliver den gennemgået af en af vores dygtige teknikere, som udskifter eventuelt defekte komponenter, så din iPhone XS kan få en ny, glad ejer.

Sælg iPhone XS – for en af Danmarks bedste priser

Når du sælger din iPhone XS til Telerepair, får det til en rigtig god pris. Vi gør en stor dyd ud af at give dig en konkurrencedygtig tilbud – og en eminent kundeservice.

Vi sammenligner regelmæssigt vores priser med resten af markedet, så vi kan garantere dig nogle af Danmarks bedste priser.

Det har derfor også været vigtig for os, at du kan få en fuldt overblik over, hvad vi betaler for de enkelte enheder. Du skal bare vælge din model, lagringsplads og nuværende stand. Så udregner vores side den pris, som du vil kunne få for den.

Imødekommende kundeservice – både når du sælger og køber

Hos Telerepair ønsker vi at gøre alt for, at du får den bedst mulige oplevelse, når du sælger din iPhone XS. Derfor har vi samlet vores priser her på siden, så du nemt og overskueligt kan læse vores priser.

Når din mobiltelefon ankommer til et af vores mange værksteder, bliver den gennemgået af en af vores erfarne teknikere, som sikrer, at den fungerer godt nok til at kunne blive solgt videre til en af vores andre kunder. Det betyder, at hvis du køber en brugt iPhone fra os, er den blevet eftersynet af en professionel og alle defekte eller slidte komponenter er blevet udskiftet med nye reservedele.

Vi tilbyder derfor en 2-års garanti på alle vores brugte iPhones.

Er du også interesseret i at købe en brugt iPhone, når du indleverer din gamle? Så skriv til os. Vi vil ofte gerne støbe et godt tilbud sammen til dig, så du sparer endnu flere penge.

0