• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

MacBook Pro 13″ 2019-2020 (A1989, A2159) Reparation

Har din MacBook Pro 13” været udsat for et uheld? Eller skal du have udskiftet et gammelt batteri, din Retina-skærm eller en andet komponent, der ikke længere virker optimalt? Bestil din reparation eller udskiftning her på siden. I Telerepair får du en professionel og grundig reparation med lille ventetid. Vores kompetente teknikere har over årene repareret et utal af MacBooks, og står også klar til at hjælpe dig med, hvad end du behøver. Når du bestiller din reparation her på siden, garanterer du også, at alle reservedele er klar på lageret. Det betyder, at reparation kan sættes i gang, så snart du indleverer din computer. Du finder vores butikker overalt i København, i Roskilde og store dele af Nordsjælland.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på MacBook Pro 13″ 2019-2020 (A1989, A2159) Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 5999 kr

  • 1499 kr

  • 5999 kr

  • 499 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

MacBook Pro 13” fra 2020 er den første af den femte generation af MacBooks. Den er ideel som arbejdscomputer for designere, programmører og andre, da den kan trække selv de tungeste programmer.

Den bærbare computer er desuden udstyret med en Touch Bar, der er en lang OLED-stribe over keyboardet, der erstatter F-knapperne. Baren gør det muligt for en række programmer at indstille specifikke kommandoer og funktioner, der passer til den enkelte arbejdsopgaver.

MacBook Pro 13” (2020) har derudover også forbedret fjedermekanismen i tastaturet, så det ikke længere lider under de problemer med fastklemte knapper, der opstod i tidligere modeller.

Der har dog været mindre rapporter om, at brugerne har oplevet flere ridser og skrammer på skærm sammenlignet med tidligere, hvis de bruger et webcam-cover. Det skyldes at afstanden mellem skærm og tastatur, når computeren er klappet sammen, er blevet endnu mindre.

Reparation af MacBook Pro Retina-skærm

Denne generation af MacBook Pro 13” har en fantastisk retina-skærm i hele 5K.

Den nye model har desuden også endeligt løst tidligere problemer og fejl, der kendetegnede den forrige generation, heriblandt flimrende skærme og et ujævnt lys i den nederste dele af displayet.

Har du oplevet en fejl med din skærm? Eller er den blevet ridset, klemt og plettet med døde pixels? Så kan Telerepair hjælpe. Vi har hurtigt og effektivt udskifte din skærm – eller udføre en hvilken som helst udskiftning, du har behov for.

Bestil din reparation online – eller besøg os i København og omegn

Her på siden kan du bestille præcis den reparation eller udskiftning, din computer behøver. Du skal bare vælge den nærmeste butik, som skal udføre reparationen, og hvornår, du vil aflevere din computer til vores teknikere. Så klarer de resten.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at komme forbi butikken først. Vores kompetente medarbejdere ved meget om Apples produkter, og står altid klar til at hjælpe.

Find os i København, Roskilde og store dele af Nordsjælland.

0