• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Telerepair City2

Adresse:
Cityringen 4, City 2 - Butik 260
2630 Taastrup
Åbningstider:

Mandag - Fredag

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

10:00 - 17:00

city2@telerepair.dk

50207270

Find vej

Vælg din reparation

Loading...
0 Kr
Vælg en reparation

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Du kan også komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

iPhone reparation Taastrup

Telerepair tilbyder reparation af iPhone, iPad, computer, smartphone og andet elektronik i vores forretning i City2. Butikken har åben 7 dage om ugen, så du altid kan få hurtig og professionel hjælp til reparation af din iPhone. Kom forbi vores butik og få et uforpligtende tilbud. 

Reparation mens du venter – City2 i Taastrup

Vores professionelle reparatører sidder altid klar til at hjælpe dig. Vi hjælper dig hele vejen igennem med din enhed – fra diagnose til færdig reparation. Vores kundeserviceteam hjælper dig med indlevering af din enhed, nødvendige beskrivelser af problemet og hele processen indtil enheden er færdigrepareret og klar til afhentning. Ved den mindste tvivl eller spørgsmål omkring din enhed så kan du altid få råd og vejledning hos vores kompetente personale som har over 10 års erfaring i reparations- og elektronikbranchen. Typisk tager en reparation, uanset om det er Apple, Samsung, Sony, HTC, Huawei eller noget helt andet omkring 60 minutter. Du kan altså blot nyde en kop kaffe i vores butik eller shoppe i City2 centeret mens du venter på, at din reparation bliver færdig. 

iPhone reparation Taastrup – vi giver livstidsgaranti

Hvis du er i tvivl om skaden på din iPhone eller anden elektronik, kan du altid få en uforpligtende diagnose i vores butik i Taastrup. Hvis du har spørgsmål til eksempelvis priser eller leveringstider, eller blot har brug for simpel assistance over telefonen, kan du altid kontakte os via telefon eller mail. 

Vi giver ved alle reparationer, dog med enkelte undtagelser, altid garanti på din reparation. Næsten uanset skadesomfang tilbyder vi en forlænget garantiperiode, som typisk er gældende for livstid, da vores kvalitets-reservedele er så lidt fejlbehæftede at vi netop kan medgive garanti med godt sind. Hvis din enhed ikke er dækket af vores livstidsgaranti, så vil du modtage besked om det samt årsagen hertil. 

Besøg Telerepair City2 i Taastrup – vi hjælper dig med det samme

Beliggende i centret i City2 finder du Telerepair. Her tilbyder vi al slags tilbehør såsom cover, oplader, powerbank, beskyttelsesglas og mere. Vi har altid gode tilbud og et bredt fast sortiment af forskelligt tilbehør. Derudover kan vi klare de fleste reparationer mens du venter. Vi reparerer typisk de fleste skader på blot 20-60 minutter. 

Vi ved, at vi er dygtige, hurtige, serviceminded og yder en god service – noget som vi løbende bliver bekræftet fra vores glade kunder, nye såvel som gamle. Vi vil gerne byde dig på en kop kaffe og samtidig give dig vejledning med din elektronik.

Har du problemer med, at din iPhone ikke vil tænde? Så læs vores indlæg: iPhone vil ikke tænde

0