• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

MacBook Air 13″ 2019-2020 (A2179) Reparation

Har din MacBook Pro 13” været udsat for et uheld? Eller skal du have udskiftet et gammelt batteri, din Retina-skærm eller en andet komponent, der ikke længere virker optimalt? Bestil din reparation eller udskiftning her på siden. I Telerepair får du en professionel og grundig reparation med lille ventetid. Vores kompetente teknikere har over årene repareret et utal af MacBooks, og står også klar til at hjælpe dig med, hvad end du behøver. Når du bestiller din reparation her på siden, garanterer du også, at alle reservedele er klar på lageret. Det betyder, at reparation kan sættes i gang, så snart du indleverer din computer. Du finder vores butikker overalt i København, i Roskilde og store dele af Nordsjælland.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på MacBook Air 13″ 2019-2020 (A2179) Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 4555 kr

  • 1999 kr

  • 3999 kr

  • 2399 kr

  • 499 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

MacBook Air 13” (2020) er en del af den tredje generation af MacBooks. Den er udstyret med en 13” Retina-skærm, USB-C porte og en Intel Core-processor, enten: Intel Core i3 med 1,1 GHz dual-core, Intel Core i5 med 1,1 GHz quad-core eller Intel Core i7 med 1,2 GHz quad-core.

Vægten er nede på 1,29 kg., og batteriet kan trække op til 11 timers trådløs internetbrug. Keyboardet i Air har tidligere har nogle børnesygdomme, men er angiveligt blevet løst med de nye modeller, så tastaturet ikke længere binder eller kan sætte sig fast.

Ligegyldig hvilken skade, der er opstået, så kan Telerepair hjælpe. Bare bestil din reparation her på siden eller kontakt os her.

Reparation af MacBook Air 13” Retina-skærm

MacBook Air 13” er en tynd og let bærbar. På trods af dette er det lykkedes Apple at installere en Retina-skærm med høj opløsning i den smalle computer. Den har en bedre farvegengivelse og højere opløsning end traditionelle LCD-skærm. 

Du kan dog stadig opleve, at skærmen bliver ridset eller der opstår døde pixels (sorte pletter), hvis computeren har fået et hårdt slag. Hårdfør behandling er en klassisk opskrift på skader. Men da vi bringer vores computer med os overalt, er det også en betingelse for hverdagsbrug.

Hos Telerepair kan du hurtigt få udbedret problemet – uanset hvordan det er opstået.

Besøg en af vores mange butikker i København, Roskilde og dele af Nordsjælland – eller bestil online

Du kan bestille din reparation 24/7 lige her på siden. 

Men hvis du helst vil have problemet vendt først med en dygtig ekspert, er du også altid velkommen til at besøge en af vores butikker først. Du finder os i Roskilde, overalt i København og store dele af Nordsjælland.

0