• Over 100.000 glade kunder
 • Altid fri fragt
 • Livstidsgaranti på reparationer

iPad 2018 Reparation

Står du med en iPad 2018, der ikke virker helt som den skal? Så er du kommet til det heltr rette sted. Hos Telerepair har vi over 10 års erfaring med reparationer af alle slags Apple produkter. Du kan både booke en reparationstid direkte her på siden, eller du kan komme forbi en af vores 6 butikker. Vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset hvad der måtte være galt. Hvis du selv er i tvivl, så stiller vi hurtigt en diagnose. 

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på iPad 2018 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

 • 555 kr

 • 666 kr

 • 777 kr

 • 899 kr

 • 555 kr

 • 888 kr

 • 299 kr

 • 444 kr

 • 444 kr

 • 555 kr

 • 777 kr

 • 444 kr

 • 0 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Har din iPad 2018 fået et slag, ridser i skærmen eller trænger den bare til en gennemgang? Bestil en iPad 2018 reparation i dag

Mere om iPad 2018

iPad 2018 er sammen med iPad Pro pt de to nyeste iPads på markedet. Denne model er næsten mange til den foregående iPad 2017 dog med den afgørende forskel, at denne model understøtter Apple Pencil som gør, at den kan bruges til flere forskellige ting. Denne model er af samme årsag hurtigt blevet særdeles populær blandt såvel børn som på nogle af verdens største tegnestuer og arkitekthuse.

iPad 2018 er også skabt med arkitekter og kunstnere i tankerne. Blandt andet kan notesblokken og tegnefunktionen åbnes uden overhovedet at skulle låse tabletten op, hvilket gør det nemt at notere ideer og andet på farten.

Om du bruger din iPad 2018 til arbejde, studiet eller når du skal slappe af, er defekter og skader altid upraktiske. Derfor står vi klar til at reparere din iPad i alle vores butikker, og her på siden kan du endda booke tid til en reparation på forhånd.

Vi klarer de fleste reparationer inden for kort tid

Hos Telerepair ved vi udmærket godt, hvor svært det kan være at klare sig uden sin tablet.

Ligesom det er tilfældet med vores smartphones, så fungerer en iPad som det naturlige bindeled i vores dagligdag der hjælper os med at holde styr på både venner, familie, aftaler, arbejde og meget mere.

Derudover spiller iPaden også en vigtig rolle for mange børnefamilier, da iPaden er særligt populær blandt de mindste.

Så når uheldet er ude, og din tablet har fået en skade, enten en fysisk skade eller en softwaremæssig fejl, er det afgørende, at den hurtigt bliver repareret, så man kan komme tilbage til hverdagen igen.

Heldigvis har alle vores teknikere mange års erfaring, når det kommer til at reparere ale former for iPads, og det kan mærkes.

Vores medarbejdere er både hurtigt til at stille en diagnose, hvis du selv er i tvivl om, hvad der er galt med din iPad. Men derudover så kan vi i langt de fleste tilfælde reparere alle de mest udbredte skader på under 60 minutter. Det betyder kort og godt, at du ikke skal vente særligt længe, før du står med din telefon i hånden igen.

Men udover at vi er hurtige, så lægger vi stor vægt på at alle vores reparationer skal være af den bedste kvalitet.

Det betyder blandt andet, at vi altid anvender originale Apple reservedele når vi reparerer Apple produkter.

Det betyder også at der medfølger garanti på alle vores reparationer. På den måde kan du altid være sikker på, at din telefon er i gode hænder, når du indleverer den hos os.

Book din iPad 2018 reparation nemt og hurtigt her – eller kom forbi vores butik

Vi ønsker altid at give den bedste service til alle vores kunder, uanset om det er her på siden, eller i en af vores fysiske butikker. Derfor har vi gjort det både nemt og hurtigt for alle at booke en reparationstid lige her. Det eneste du skal gøre at vælge hvilken skade, du gerne vil have udbedret og derefter booke en tid. Det tager ikke lang tid.

Men du er også meget velkommen til at kigge forbi en af vores 6 fysiske butikker. Alle vores butikker ligger centralt placeret i København på ØsterbroVesterbroFrederiksberg og i Indre by.

Derudover har vi også en butik i fantastiske Hørsholm og en i Taastrup.

Her kan du altid komme forbi med din iPhone og aflevere den personligt. Du er også meget velkommen til at stille spørgsmål til vores personale.
Vi glæder os til at byde jer velkommen.

0