• Over 100.000 glade kunder
 • Altid fri fragt
 • Livstidsgaranti på reparationer

iPad 2017 Reparation

Apples iPad 2017 er ligesom sine forgængere hurtigt blevet særdeles populære herhjemme. Og det forstår man godt – for Apples iPads bliver kun bedre og bedre. Men ligesom det har været tilfældet med de foregående modeller, så er det svært at undgå skader og defekter. Men hvis din iPad volder problemer eller har fået en skade, så er vi klar til at hjælpe.

Hos Telerepair har vi mange års erfaring med at reparere alle slags tablet skader. Derudover bruger vi kun originale reservedele hvilket er din garanti for et godt stykke arbejde.

På denne side kan du nemt og hurtigt bestille en reparationstid. Både vores priser og vores reparationstider er blandt de allerbedste herhjemme, så det skal hverken koste en bondegård eller tage en krig før du får din iPad tilbage.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på iPad 2017 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

 • 444 kr

 • 555 kr

 • 666 kr

 • 999 kr

 • 555 kr

 • 777 kr

 • 555 kr

 • 777 kr

 • 299 kr

 • 333 kr

 • 444 kr

 • 444 kr

 • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Apples lancerede deres iPad 2017 i marts 2017 og tabletten blev hurtigt populær over hele verden. I forhold til designet var den meget lig den meget populære iPad Air, men indvendigt har den en markant kraftigere processor end sin forgænger iPad 2. På trods af dette, så var dette den billigste iPad der var blevet lanceret på daværende tidspunkt, og det var endda selvom at denne model havde en langt bedre batterilevetid end sine forgængere, hvilket helt naturligt vakte stor begejstring.

På den anden side så mangler denne iPad nogle af de samme egenskaber som eksempelvis Air-modellerne da skærmen ikke er af samme kvalitet, men på trods af dette, så blev denne model stadig yderst populær og derfor er det også en af de modeller vi har mest erfaring med at reparere.

Mange nævner dens pris som dens bedste feature – ændringerne på iPads er sjældent helt så revolutionerende som på, for eksempel, iPhones, og prisen fylder derfor mere, når man skal udvælge sit køb.

Prisen på reparation af iPad 2017 er heldigvis også lav hos os, uanset om det er glas, skærm, batteri, lade- eller jackstik eller en af dens knapper, som skal udskiftes. Vi tilbyder også en diagnose af din iPad, hvis du er usikker på, hvor problemet ligger.

Vi klarer de fleste reparationer inden for kort tid

Hos Telerepair ved vi udmærket godt, hvor svært det kan være at klare sig uden sin tablet.

Ligesom det er tilfældet med vores smartphones, så fungerer en iPad som det naturlige bindeled i vores dagligdag der hjælper os med at holde styr på både venner, familie, aftaler, arbejde og meget mere.

Derudover spiller iPaden også en vigtig rolle for mange børnefamilier, da iPaden er særligt populær blandt de mindste.

Så når uheldet er ude, og din tablet har fået en skade, enten en fysisk skade eller en softwaremæssig fejl, er det afgørende, at den hurtigt bliver repareret, så man kan komme tilbage til hverdagen igen.

Heldigvis har alle vores teknikere mange års erfaring, når det kommer til at reparere ale former for iPads, og det kan mærkes.

Vores medarbejdere er både hurtigt til at stille en diagnose, hvis du selv er i tvivl om, hvad der er galt med din iPad. Men derudover så kan vi i langt de fleste tilfælde reparere alle de mest udbredte skader på under 60 minutter. Det betyder kort og godt, at du ikke skal vente særligt længe, før du står med din telefon i hånden igen.

Men udover at vi er hurtige, så lægger vi stor vægt på at alle vores reparationer skal være af den bedste kvalitet.

Det betyder blandt andet, at vi altid anvender originale Apple reservedele når vi reparerer Apple produkter.

Det betyder også at der medfølger garanti på alle vores reparationer. På den måde kan du altid være sikker på, at din telefon er i gode hænder, når du indleverer den hos os.

Besøg en af vores 6 butikker og få personlig hjælp til din tablet

Hvis du ikke allerede har booket en reparationstid her på siden, så er du også meget velkommen til at kigge forbi en af vores 6 fysiske butikker. Alle vores butikker ligger centralt i henholdsvis København, Taastrup og Hørsholm og er let tilgængelig ved hjælp af både offentlig transport og ikke mindst via cykel.

I København finder du også både på Østerbro, Vesterbro Frederiksberg og i Indre by.

Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål som du ikke har kunnet finde svar på andre steder. Der er næppe det spørgsmål vi ikke kan besvare. Du kan også altid ringe til vores kundeservice. Vi sidder klar alle hverdage imellem klokken 10-18 og om lørdagen imellem klokken 10-16.

0