• Over 100.000 glade kunder
 • Altid fri fragt
 • Livstidsgaranti på reparationer

iPad 10.2 (Gen. 7) Reparation

Har din eller dit barns iPad 10,2” været udsat for en skade? Så kan Telerepair hjælpe.

Vores teknikere har mange års erfaring med reparation af Apples populære tablets. Det betyder, at hvis din Retina-skærm har fået en flænge, batteriet går ud eller iPad’en ikke vil oplade ordentligt, så kan vi fikse det for dig.

De fleste reparationer kan udføres på under 30 minutter. Vi har alle de nødvendige reservedele på lager, og vores teknikere bruger specialiseret udstyr, der gør reparationen sikrere og hurtigere.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på iPad 10.2 (Gen. 7) Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

 • 777 kr

 • 888 kr

 • 1222 kr

 • 888 kr

 • 555 kr

 • 999 kr

 • 299 kr

 • 2799 kr

 • 0 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Er din iPad 10,2” kommet til at flyve ud af dine hænder, kan vi reparere alle de skader og skrammer, der kan være opstået. Vi kan desuden også indsætte et beskyttelsesglas, der vil beskytte din tablet i fremtiden.

iPad 10,2” blev præsenteret i september 2019 og har fået en noget større skærm, der især egner sig godt til skole- og hjemmearbejde. Udover den nye Retina-skærm har de også fremhævet, at den nu understøtter mere tilbehører, såsom Apple Pencil og smart keyboards.

Hvilke skader kan vi reparere på din iPad 10,2”?

Det absolut mest udbredte skade, der opstår ved iPads, og tablets generelt, er, at de bliver tabt. Hvis du er uheldig, kan det betyde, at skærmen flækker eller nogle af komponenterne bliver slået løs. Da Apple især har designet iPad 10,2” til skoleelever og studerende, kan det også risikeres, at tabletten bliver udsat for en mere hårdfør behandling, end hvis den bare lå derhjemme.

Derudover vil du over tid også opleve, at både batteriet og opladerporten bliver slidt. Det kan resultere i, den har svært ved at holde strøm eller oplade til at begynde med. Det kan også være, at du pludseligt oplever, at iPad’en er langsom. Uanset hvad, der er gået galt, kan vi hjælpe.

Alle vores teknikere er certificeret af Apple og bruger kun Apple-godkendte reservedele. Det betyder, at når reparationen er udført, vil den fungere præcis, som da du først fik den.

Book tid i forvejen – så kan vi hurtigere reparere din iPad

Hos Telerepair vil vi altid gerne give dig en god service. Vi ved også, at du typisk har travlt – eller ikke kan undvære din iPad for længe. Derfor gør vi alt i vores magt for, at din tablet er repareret inden for en time.

Hvis du gerne vil spare yderligere tid, anbefaler vi, at du bestiller din reparation allerede nu. Ved at booke i forvejen vil vi allerede vide præcis, hvad reparation skal indebære – og du vil slippe for at skulle stå i kø.

Vi har butikker udover hele København og store dele af Nordsjælland.

0