• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Huawei P40 Pro Reparation

Trænger din Huawei P40 Pro til en reparation? Det kan være, at skærmen er flækket, batteriet er dødt eller der er kommet vand i din smartphone. Uanset skaden, så genopliver vi hurtigt og sikkert din mobil. Vores kompetente teknikere har stor erfaring med Huawei mobiler, og kan derfor oftest løse fejlen inden for en time. Du kan derfor trygt aflevere din Huawei P40 hos os, gå en lille tur og hente din mobil igen. Når vi reparerer din mobil, bruger vi udelukkende originale reservedele i et ESD-sikret værksted. På den måde sikrer vi os, at din mobil bliver så god som ny. Vi laver alle typer af reparationer, og vi tilbyder en prisgaranti. Det betyder, at hvis reparationen ikke fungerer og fejlen kommer tilbage, så kigger vi på mobilen igen.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Huawei P40 Pro Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 2949 kr

  • 849 kr

  • 899 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Har din Huawei P40 Pro brug for en reparation?

Kinesiske Huawei er blandt de største producenter af smartphones i verden. Det er også en meget populær mobil i Danmark, så når du indleverer din mobil hos Telerepair, så har vi højst sandsynligt set skaden eller fejlen før. Det betyder, at vi i de fleste tilfælde hurtigt og nemt kan reparere din mobil.

Alle reparationer bliver udført af dygtige og erfarne teknikere, så du kan føle dig helt tryg, når du afleverer din Huawei P40 Pro hos os.

2 års reparationsgaranti og god kundeservice

Når du afleverer din mobil hos os, passer vi rigtig godt på den. Vi bruger kun originale reservedele, når vi reparerer din mobil – derfor vil den føles helt som ny.

Hvis du mod al forventning skulle opleve, at fejlen eller skaden ikke er ordentligt udredt, så kom gerne ind forbi en af vores butikker i København eller Nordsjælland.

Har du spørgsmål til reparation af din Huawei P40 Pro?

Hvis du har spørgsmål til reparationen eller er i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at henvende dig i en af vores butikker eller ringe til på 70 60 55 90. Vi har åbent alle hverdage mellem kl.10-18 og lørdag mellem 10-16.

0