• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy A21s Reparation

Skal du have repareret din Galaxy A21s? Få det gjort hos Telerepair. Bestil tid til din reparation her på siden. I Telerepair har vi repareret flere hundrede smartphones fra Samsung – også fra deres populære A-serie. Det vil sige, at vi har udskiftet eller løst fejl med alle typer af komponenter, heriblandt skærme, batterier, ladestik m.m. Ventetiden er kort. Når du indleverer din Samsung Galaxy, kan vi fikse de fleste problemer inden for 60 min. Det er ofte ikke nødvendigt at bestille tid i forvejen. Men vi anbefaler, at du gør det alligevel. Så kan vi garantere, at vi har de nødvendige reservedele liggende klar på lageret. Hvis reparation forventes at tage mere end en time, kan du også få en låner i mellemtiden.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy A21s Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 888 kr

  • 555 kr

  • 444 kr

  • 444 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Samsung Galaxy A21s kom til Danmark i maj 2020 og er Samsungs seneste bud på en god og pålidelige budgetmobil.

Den er udstyret med en 6,5” Infinity O-skærm i HD+, et quad-kamera med opløsning på op til 48 megapixels og et langtlevende batteri. Den ligger i den dyrere ende af A-serien, men kan til gengæld også præstere noget mere end sin forgænger, Galaxy A20s.

Har du tabt din Galaxy A21s? Få en grundig diagnose og en god reparation

Samsung Galaxy-smartphones er meget populære i Danmark. Derfor er de også blandt de mobiltelefoner, vi har repareret flest af. Det vil sige, at hvis du skal have din A21s repareret hos os, så er den i trygge hænder.

Vores værksted er ESD-beskyttet og vi bruger kun de bedste reservedele. Det betyder, at vi hurtigt kan diagnosticere og fikse de skader eller fejl, din mobil må lide under. Vi har over de sidste år udskiftet et utal af skærme, batterier og komponenter for hundredevis af kunder. Vi gør vores ypperste for at levere et godt stykke håndværk – og en god kundeservice.

Er du usikker på, hvad fejlen egentlig består af? Så kan vi også lave en dybdegående diagnose, der udpeger problemområder og reelle skader. Vi tilbyder også en 100% prisgaranti på alle vores reparationer.

0