• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy S6 Reparation

Telerepair tilbyder Samsung Galaxy S6 reparation til nogle af markedets bedste priser. I vores oversigt kan du se, hvilke ydelser vi tilbyder, ligesom du kan blive klogere på vores aktuelle reparationspriser. Vi kan hjælpe dig, der har problemer med din Samsung Galaxy S6, da kan vi løse stort set alle tænkelige problemer.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy S6 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1333 kr

  • 444 kr

  • 444 kr

  • 555 kr

  • 333 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Samsung Galaxy S6 ses af mange som den første af Samsungs smartphones, der for alvor kunne måle sig med markedets bedste. Den primære årsag var en række ændringer i designet, som gav mobilen et mere moderne look.

Blandt blev de tidligere modellers plastik erstattet af en metalramme, som gjorde, at mobilen nu følte lige så fin og elegant, som dens pris antydede. Derudover bød Samsung Galaxy S6 også på en klar forbedring på fingeraftrykslæseren, som var meget besværlig at bruge ved dens indførelse i S5-modellerne.

Også internt bød mobilen på en del forbedring. Blandt andet dens RAM var rykket fra 2GB til 3GB, mens en bedre processor betød en meget hurtigere smartphone. Derudover blev trådløs opladning muliggjort til mange Samsung-fans begejstring.

Lettere opladning var da også en nødvendighed, for desværre har Samsung Galaxy S6 problemer med batterilevetid, som kræver stor forsigtighed, hvis den skal holde til en hel dags forbrug. Bruger man primært sin telefon til opkald og beskeder, bør der til gengæld slet ikke være et problem her.

Samsung er kendt for deres hårde arbejde for konstant at skabe fremskridt med hensyn til deres smartphones kameraer, og Galaxy S6 var ingen undtagelse. Især i dårligt lys var forbedringen tydelig, da både hastigheden og kvaliteten forbundet med at tage billeder var klart bedre.

Stor erfaring på Samsung Galaxy S6 Reparation

De mange forbedringer gør det ekstra ærgerligt, hvis telefonen ikke fungerer optimalt. Derfor står vi klar til at reparere din Samsung Galaxy S6 i alle vores butikker, mens du også kan springe køen over ved at booke en reparationstid på vores hjemmeside. Her er det også muligt at kontakte vores kundeservice med eventuelle spørgsmål.

, ‘rnI vores oversigt kan du se, hvilke ydelser vi tilbyder, ligesom du kan blive klogere på vores aktuelle reparationspriser. Vi kan hjælpe dig, der har problemer med din Samsung Galaxy S6, da kan vi løse stort set alle tænkelige problemer.n ‘]

0