• Over 100.000 glade kunder
 • Altid fri fragt
 • Livstidsgaranti på reparationer

iPhone X Reparation

Er din iPhone X gået i stykker, og har du brug for en reparation? Frygt ej, Telerepair har din ryg. Vi tilbyder reparationer af samtlige mulige defekter, og sikrer at din iPhone X kommer til at fungere og se ud som ny. Jo hurtigere du får bestilt en tid nedenfor på denne side, desto hurtigere kan vi behandle din reparation. Du kan også møde op direkte i butikkerne. Vores professionelle teknikere har mange års erfaring, og de sikrer at du har din reparerede iPhone i hænderne igen på rekordtid.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på iPhone X Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

 • 666 kr

 • 999 kr

 • 3111 kr

 • 666 kr

 • 888 kr

 • 2222 kr

 • 333 kr

 • 777 kr

 • 555 kr

 • 888 kr

 • 444 kr

 • 999 kr

 • 666 kr

 • 1111 kr

 • 444 kr

 • 666 kr

 • 499 kr

 • 888 kr

 • 5999 kr

 • 155 kr

 • 255 kr

 • 0 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Mere om iPhone X reparation

Trænger du til en iPhone x reparation?

iPhone X er en af de mest spændende iPhones der er blevet lavet i de senere år. Denne fantastiske telefon blev lanceret i 2017 og i forhold til sine forgængere i form af både iPhone 8 og iPhone 8 Plus, så byder iPhone X på en lang række unikke features såsom blandt andet FaceID.

Det særlige ved netop denne iPhone er, at telefonen er designet som én stor skærm. Denne iPhone bryder derfor markant med sine forgængere og har dermed været med til at revolutionere branchen.

Der er dog også ulemper ved den nye, større skærm og glasbagsiden, som effektiviserer trådløs opladning. iPhone X er nemlig særligt sårbar overfor slag og ridser.

Skift af skærm og mange andre typer reparationer af iPhone X

Heldigvis er vi hos Telerepair eksperter i iPhone X reparation, hvor vi tilbyder skift af skærm, bagcover, batteri, front- og bagkamera og dock connector, samt laver en diagnose af din telefon, hvis du er usikker på dens skaders omfang.

Ud over forbedringerne til skærmen og det nye FaceID har iPhone X også et bedre kamera end dens forgængere, mens den også afskaffer deres home-knap til fordel for det større OLED-display. Det betyder også, at enden på fingeraftryksscanneren, som gør, at mobilen kun kan låses op ved brug af FaceID eller kode kan have brug for en reparation. 

Vi reparerer 80% af vores telefoner inden for 1 time

Hos Telerepair er vi godt klar over, at det er svært at undvære sin smartphone. Det gælder særligt hvis man lever i en travl hverdag, hvor der både tigger opkald, e-mails og beskeder ind i løbet af dagen. Uden sin telefon kan man hurtigt komme til at miste overblikket over sin hverdag. Vores telefon husker jo alle de ting, som vi ikke selv skal huske.

Derfor er vores førsteprioritet altid at reparere alle skader så hurtigt som muligt. Heldigvis kan vi takket være vores mere end 10 års erfaring hurtigt reparere alle de mest udbredte iPhoneskader. Det inkluderer blandt andet at skifte en skærm, et cover eller batteri. I langt de fleste tilfælde kan vi endda reparere din telefon på 1 time.

Hvis du ikke ved, hvad der er galt med din telefon, kan du også komme forbi en af vores butikker og få stillet en diagnose. Det tager i de fleste tilfælde kun 20 minutter. Efterfølgende vil vi hurtigt kunne reparere din telefon, hvis det er nødvendigt.

Vi bruger kun originale reservedele når vi reparerer din telefon

Vi bruger kun originale reservedele, når vi reparerer smartphone. Det betyder at du ikke skal frygte for at din garanti bliver gjort ugyldig. Det er langt fra alle steder, at man anvender de rette reservedele, men det kan have en negativ indvirkning på din smartphones.

Det kan sagtens være at det ligefrem vil ødelægge din telefon yderligere. For os er det dog afgørende at alle reparationer lever op til den højest mulige standard.

Besøg en af vores mange butikker og få personlig hjælp til din iPhone

Hvis du ikke allerede har booket en reparationstid her på siden, så er du også meget velkommen til at kigge forbi en af vores 6 fysiske butikker. Alle vores butikker ligger centralt i henholdsvis København, Taastrup og Hørsholm og er let tilgængelig ved hjælp af både offentlig transport og ikke mindst via cykel. I København finder du også både på Østerbro, Vesterbro på Frederiksberg og i Indre by.

Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål som du ikke har kunnet finde svar på andre steder. Der er næppe det spørgsmål vi ikke kan besvare. Du kan også altid ringe til vores kundeservice. Vi sidder klar alle hverdage imellem klokken 10-18 og lørdage mellem klokken 10-16. 

iPhone X skærm

Skal du have udskiftet din iPhone X skærm? Så kan du få gjort det professionelt og hurtigt hos Telerepair.

Apple har med iPhone X lavet en drastisk ændring af deres design. Skærmen fylder nu næsten hele forsiden af mobilen. Det har også gjort at displayet nu er på hele 5,8”, uden at selve telefonen er blevet større.

Apple gik også over til OLED i mange af deres modeller. OLED står for “Organic Light Emitting Diode”, og er markant anderledes end de gamle LED-displays. De består af et tyndt film af organisk materiale, som kan blive oplyst. De er derfor endnu bedre til at vise mørke eller sorte farver, fordi de enkelte dioders lys ikke “smitter af” eller forurener som ved LCD.

iPhone X batteri

Et iPhone X batteri er større, men ellers meget lig iPhone 8. Det har en kapacitet på 2.716 mAh, men samme mulighed for Fast Charging og QI trådløs opladning.

Selvom batteriet er blevet større, er mobilen også blevet mere krævende. Derfor har den brug for opladning i nogenlunde samme intervaller. Du kan tale i telefon, uafbrudt, i 21 timer eller lytte til musik i 60 timer. Dør dit batteri hurtigere ud, kan det være en god idé at få det udskiftet. Det kan også være, du skal have skiftet det ud, hvis du oplever, at din telefon ikke vil tænde

Hvor lang tid tager det at reparere?

Det kommer an på reparationen, men ofte kan vi være klar med din telefon igen efter blot 30 minutter til en time.

Skal jeg bestille tid?

Det behøver du ikke! Vi har 99% af alle reservedele på lager, så vi altid er klar. Vil du alligevel være sikker, så kan du bestille tid fra siden her.

Er der garanti?

Der er altid 2 års garanti på det udførte arbejde.

0