❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Vi køber din brugte iPhone 7 Plus!

Udregn prisen på din brugte iPhone 7 Plus

Vælg stand
Vælg størrelse
Du kan få: 110 kr.
Du kan få: 350 kr.
Du kan få: 1050 kr.
Du kan få: 1250 kr.
Du kan få: 110 kr.
Du kan få: 450 kr.
Du kan få: 1250 kr.
Du kan få: 1350 kr.
Du kan få: 110 kr.
Du kan få: 600 kr.
Du kan få: 1300 kr.
Du kan få: 1400 kr.
Prisen bekræftes endeligt af os når vi modtager enheden
Du kan også indlevere din brugte enhed i en af vores butikker

Vi går op i en grønnere verden

Hos Telerepair tror vi på, at alle kan være med til at gøre en forskel. Det handler om, at vi alle skal passe på hinanden og vores fælles jord. Derfor er vores vision, at være bæredygtige hvor og når vi kan! Ved at du sælger din iPhone til os giver vi dit brugte elektronik nyt liv. Når den er istandsat og komplet funktionsdygtig sælges den videre som en brugt ny iPhone.
Vil du være med til at gøre en bæredygtig forskel og passe på vores klode? Sælg din iPhone til Telerepair - ikke i morgen, men allerede nu. Tak for at du går op i en grønnere verden - sammen med os!

Sælg iPhone 7 Plus og få Danmarks bedste pris hos Telerepair.dk

Ved at sælge din iPhone 7 Plus online hos os, er du sikret en tryg handel.
Du kan selv printe vores label, og sende din iPhone 8 til os direkte, eller også kan vi gratis sende dig en returkonvolut. Begge ting er selvfølgelig gratis, og vi betaler portoen.

Sælg iPhone 8 og få garanti Danmarks bedste pris. Vi har sammelignet vores priser med det danske marked, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig markedets bedste pris.

Sælg iPhone 7 Plus – Få pengene direkte ind via bankoverførsel

Du vil få pengene ind på din bankonto inden for 5 hverdage, så istedet for at din iPhone 7 Plus samler støv i skuffen, kan du lige så godt få Danmarks bedste betaling for den. Undersøgelser viser at 90% aldrig får brug for en backup iPhone, som mange tror.

Sælg iPhone 7 Plus – Hvilken pris får jeg?

Det er meget let at finde ud af hvilken pris du kan få, ved at sælge din brugte iPhone 7 Plus. Vælg iPhone 7 Plus på denne side, og tryk på hvilken stand den er i. Derefter vælg hvor mange GB den har. Så finder du ud af hvilken pris, du kan få for din iPhone 7 Plus.

Vi er stolte af, at vi har så glade og supertilfredse kunder. Vi har fået 5 stjerner ud af 5 på Trustpilot, så vores kundetilfedshed er det vigtigste.

Hvis du er interesseret i at købe en brugt iPhone, så har vi også Danmarks bedste priser. Tjek vores priser på Brugte Iphones her.

Alle vores iPhones sælges med 2 års garanti, og komponenterne i vores iPhones er nye. Derfor vil du ikke kunne mærke forskel på en brugt eller ny iPhone.

Sælg iPhone 7 Plus

0