❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Vi køber din brugte iPhone 6S!

Udregn prisen på din brugte iPhone 6S

Vælg stand
Vælg størrelse
Du kan få: 10 kr.
Du kan få: 110 kr.
Du kan få: 410 kr.
Du kan få: 500 kr.
Du kan få: 30 kr.
Du kan få: 120 kr.
Du kan få: 550 kr.
Du kan få: 600 kr.
Du kan få: 35 kr.
Du kan få: 130 kr.
Du kan få: 650 kr.
Du kan få: 750 kr.
Du kan få: 40 kr.
Du kan få: 200 kr.
Du kan få: 720 kr.
Du kan få: 800 kr.
Prisen bekræftes endeligt af os når vi modtager enheden
Du kan også indlevere din brugte enhed i en af vores butikker

Vi går op i en grønnere verden

Hos Telerepair tror vi på, at alle kan være med til at gøre en forskel. Det handler om, at vi alle skal passe på hinanden og vores fælles jord. Derfor er vores vision, at være bæredygtige hvor og når vi kan! Ved at du sælger din iPhone til os giver vi dit brugte elektronik nyt liv. Når den er istandsat og komplet funktionsdygtig sælges den videre som en brugt ny iPhone.
Vil du være med til at gøre en bæredygtig forskel og passe på vores klode? Sælg din iPhone til Telerepair - ikke i morgen, men allerede nu. Tak for at du går op i en grønnere verden - sammen med os!

Sælg din iPhone 6S – Vi kan også bytte ?

Er du i tvivl om hvorvidt din næste smartphone skal være en iPhone, Samsung eller noget helt tredje?  Hos Telerepair forhandler vi nemlig både iPhone og Samsungs modsvar ”Galaxy” så når du skal sælge din iPhone 6S, kan du roligt vælge Telerepair som din kommende handelsbørs. Vi tager dig nemlig roligt og sikkert igennem smartphone junglen og sikre os du har fået det rette produkt der matcher netop dine behov inden du forlader butikken. Du kan også vælge kun at sælge din iPhone 6S hos Telerepair, der er nemlig ikke noget krav om du skal bruge pengene på at købe nyt hos os og som noget helt nyt kan du nu også ”bytte” til en anden model f.eks. storebroren til iPhone 6S. Vi tilbyder 10% ekstra når du bytter din gamle eller helt nye iPhone 6S hos Telerepair, dvs. oveni prisen som står til venstre for den respektive stand din telefon er i.

Eks. er det 100 DKK ekstra hvis vi giver 1000 DKK for din enhed, i ren handel. Det kan godt betale sig at ”byt til nyt” hos Telerepair, eftersom vi altid tilbyder landets bedste købspris. Hvis du ikke har tilkøbt ekstra plads på din iCloud konto og du har mere 5GB data opbrugt på din iPhone 6S, så har du mulighed for at få hjælp til at overføre alt din data til din nye iPhone inden vi overtager din iPhone 6S.

0