❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Vi køber din brugte iPhone 6S Plus!

Udregn prisen på din brugte iPhone 6S Plus

Vælg stand
Vælg størrelse
Du kan få: 10 kr.
Du kan få: 130 kr.
Du kan få: 640 kr.
Du kan få: 700 kr.
Du kan få: 10 kr.
Du kan få: 160 kr.
Du kan få: 750 kr.
Du kan få: 850 kr.
Du kan få: 10 kr.
Du kan få: 170 kr.
Du kan få: 800 kr.
Du kan få: 890 kr.
Du kan få: 10 kr.
Du kan få: 220 kr.
Du kan få: 800 kr.
Du kan få: 900 kr.
Prisen bekræftes endeligt af os når vi modtager enheden
Du kan også indlevere din brugte enhed i en af vores butikker

Vi går op i en grønnere verden

Hos Telerepair tror vi på, at alle kan være med til at gøre en forskel. Det handler om, at vi alle skal passe på hinanden og vores fælles jord. Derfor er vores vision, at være bæredygtige hvor og når vi kan! Ved at du sælger din iPhone til os giver vi dit brugte elektronik nyt liv. Når den er istandsat og komplet funktionsdygtig sælges den videre som en brugt ny iPhone.
Vil du være med til at gøre en bæredygtig forskel og passe på vores klode? Sælg din iPhone til Telerepair - ikke i morgen, men allerede nu. Tak for at du går op i en grønnere verden - sammen med os!

Sælg iPhone 6S Plus og få DKs bedste pris hos os

Ved at sælge din iPhone 6S Plus hos os via vores hjemmeside, er du sikret en tryg handel.
Enten kan du selv printe vores label, og sende din iPhone 6S Plus til os direkte, eller også kan vi gratis sende dig en retur konvolut. Begge ting er selvfølgelig gratis, og vi betaler portoen.

Sælg iPhone 6S Plus og få garanti DKs bedste pris. Vi har sammelignet vores priser med det danske marked, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig markedets bedste pris.

Sælg iPhone 6S Plus – Få pengene direkte ind på din bankkonto

Du vil få pengene ind på din konto inden for 5 hverdage, så istedet for at din iPhone samler støv i skuffen, kan du lige så godt få Danmarks bedste betaling for den. Undersøgelser viser at 90% aldrig får brug for en backup iPhone, som mange tror.

Sælg iPhone 6S Plus – Find ud af hvilken pris du kan få

Det er meget let at finde ud af hvilken pris du kan få ved at sælge din brugte iPhone 6S Plus. Vælg iPhone 6S plus her på siden, og tryk på hvilken stand din brugte iPhone er i. Derefter vælg hvor mange GB den har. Så finder du ud af hvilken pris, du kan få for din brugte iPhone 6S Plus.

Vi er stolte af, at vi har så glade og supertilfredse kunder. Vi har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot, så vores kunders tilfredshed er det vigtigste.

Hvis du er interesseret i at købe en brugt iPhone, så har vi også Danmarks bedste priser. Tjek vores priser på Brugte Iphones her.

Alle vores iPhones sælges med 2 års garanti, og komponenterne i vores iPhones er nye. Derfor vil du ikke kunne mærke forskel på en brugt eller ny iPhone.

Sælg Iphone 6S Plus

0