❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Vi køber din brugte iPhone 6 Plus!

Udregn prisen på din brugte iPhone 6 Plus

Vælg stand
Vælg størrelse
Du kan få: 30 kr.
Du kan få: 50 kr.
Du kan få: 300 kr.
Du kan få: 400 kr.
Du kan få: 30 kr.
Du kan få: 60 kr.
Du kan få: 400 kr.
Du kan få: 500 kr.
Du kan få: 30 kr.
Du kan få: 70 kr.
Du kan få: 450 kr.
Du kan få: 600 kr.
Prisen bekræftes endeligt af os når vi modtager enheden
Du kan også indlevere din brugte enhed i en af vores butikker

Vi går op i en grønnere verden

Hos Telerepair tror vi på, at alle kan være med til at gøre en forskel. Det handler om, at vi alle skal passe på hinanden og vores fælles jord. Derfor er vores vision, at være bæredygtige hvor og når vi kan! Ved at du sælger din iPhone til os giver vi dit brugte elektronik nyt liv. Når den er istandsat og komplet funktionsdygtig sælges den videre som en brugt ny iPhone.
Vil du være med til at gøre en bæredygtig forskel og passe på vores klode? Sælg din iPhone til Telerepair - ikke i morgen, men allerede nu. Tak for at du går op i en grønnere verden - sammen med os!

Når du ønsker at sælge din iPhone 6 plus hos Telerepair, er du altid velkommen til at komme forbi til en snak først. Vi ønsker nemlig at du bliver tilfreds med både salget af din iPhone 6 plus men ligeledes også det nye køb, selvom det måske viser sig at det slet ikke skal være den store 5,4 tommer iPhone igen. Vi har haft en del kunder som har prøvet sig med ”den store” model og desværre måtte erkende at de var gladere for den ”normal” størrelse iPhone og derfor har set sig nødsaget til at sælge og på ny købe f.eks. lillebroren til iPhone 6 plus.

Vi tilbyder altid gratis kaffe og kildevand når du besøger os i en af vores fire butikker i København. Desuden behøver vi hverken oplader, headset eller din iPhone kasse når du sælger din iPhone 6 plus hos os.

Det eneste vi skal bruge er din iPhone 6 plus og ca 15 minutter til at teste telefonen. Som noget helt nyt tilbyder vi at betalt kontant når du sælger din iPhone 6 plus hos Telerepair i en af vores butikker.

Bestiller du på nettet skal du vente 5-7 hverdage før pengene lander på din konto, men det er altså lavet om anno marts 2017 i vores butikker. Så der er ingen undskyldninger for ikke at kigge forbi en af vores butikker til en god og rolig snak om salget af din iPhone 6 Plus.

0