• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Xperia 5 Reparation

Skal din Sony Xperia 5 have et eftersyn? Eller er den blevet så beskadiget, at du har brug for en reparation?

Så bestil den her hos Telerepair. Bare klik på den ønskede reparation lige ud til højre og følg instruktionerne. Så har du snart en velfungerende mobiltelefon i hænderne igen.

Telerepair har mange års erfaring med Sonys populære Xperia-linje. Det betyder, at vi kan tage hånd om alle de skader, der kan være opstået.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Xperia 5 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Sony Xperia 5 er den hypede efterfølger til Sonys populære Xperia 1. Selvom den har en lidt mindre skærm, har førstehåndsindtrykkene været meget positivt – især når det kommer til Xperia 5’ens skærm og generelle brugervenlighed.

Den er dog også en my smallere end sin forgænger, hvilket kan resultere i flere ulykker. Heldigvis er Telerepair klar til at assistere, hvis uheldet er ude.

Telerepair har over 10 års erfaring med Sony Xperia

Telerepair overflyder med ekspertise, når det kommer til Sony Xperia. Vi har nemlig haft flere hundrede af deres mobiler forbi vores værksted til en reparation. Vores dygtige teknikere har efterhånden så fermt et håndlag, når det kommer til Sony, at de kan lave en udførlig reparation på under en halv time.

Hos Telerepair har vi kun de bedste reservedele på lager. Det vil sige, at du ikke skal vente på, at vi bestiller specialvarer hjem, når vi skal reparere din mobiltelefon.

100% prisgaranti på din reparation

Når det kommer til din reparation, gør vi alt for at beskytte dig og din mobil. Derfor bruger vi specialiseret udstyr, der forhindre statisk elektricitet fra at beskadige din Sony Xperia 5 under reparationen.

Vi er så sikre i vores sag, at vi tilmed giver dig en 100% prisgaranti på reparationen. Det vil sige, at hvis du oplever at fejlen sidder dybere end forventet – eller hvis skaden vender tilbage – så reparerer vi den igen, helt gratis.

0