• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Sony Xperia 10 Plus Reparation

Er din Sony Xperia 10 Plus gået i stykker på en eller anden vis? Er det skærmen, der er flækket? Eller er det f.eks. batteriet, den er gal med? Kom forbi en af vores butikker og få repareret din telefon på under en time. Vores certificerede teknikere har mere end 10 års erfaring, og de står klar til at reparere din telefon med originale reservedele, så der ikke bliver gået på kompromis med dens originale kvalitet. Efter reparationen stiller vi 2 års garanti - da vi stoler på vores egen kvalitet.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Sony Xperia 10 Plus Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1199 kr

  • 799 kr

  • 599 kr

  • 799 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Har du tabt din Sony Xperia 10 Plus?

Alting er større med Sony Xperia 10 Plus. Det er uheldene til tider desværre også. Det kan være, at mobiltelefonen smuttede ud af dine hænder og landede i en vandpyt eller smadrede direkte ned i asfalten. Uanset hvad, kan du roligt indlevere din mobil hos os, og få skaden udbedret – typisk inden for en time.

Telerepair har 10 års erfaring med Sony Xperia

I Telerepair kender vi Sony Xperia-mobiltelefoner godt. Vi har repareret dem i over 10 år. Vores certificerede teknikker ved derfor, hvordan de skal udbedre de hyppigste skader. Hvis du kommer ind med noget, der er fuldstændig nyt for os, vil vi kaste os ud i det med fuld vigør. Der er næppe en skade, vi ikke kan reparere. Når vi udskifter dele i din mobiltelefon, bruger vi kun originale reservedele. Det betyder, at din telefon bliver som spritny, når du får den tilbage i hænderne.

God kundeservice – med 100% prisgaranti

I Telerepair pryder vi os på at give dig en god kundeoplevelse. Det kan du også se på vores TrustPilot-anmeldelser. Det gør vi også med vores 100% prisgaranti. Det betyder, at når du indleverer din Sony Xperia Plus til reparation, følger der ikke nogen skjulte gebyrer med. Du betaler kun for reparationen. Du får også en 24 måneders reklamation, så hvis skaden ikke er blevet fikset, reparerer vi den gerne igen – uden at du skal betale ekstra.

0