• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Sony Xperia L4 Reparation

Er uheldet ude for din Sony L4, og skal du have den repareret i en fart? Så bestil en tid hos Telerepair. Klik på den service, du har brug for, og vælg butik og tid. Vi har hos Telerepair over 10 års erfaring med reparation af mange forskellige mobiltelefoner, herunder også Sony-telefoner. Hvad enten det drejer sig om udskiftning af skærm, ladeport, batteri eller andet, er vi klar til at hjælpe dig. Har du akut brug for en reparation af din Sony Xperia 1? Så bestil tid med det samme hos Telerepair. Bare klik den relevante service, vælg den nærmeste butik og find den tid, der passer dig bedst. Hos Telerepair har vi i over et årti udført reparationer på et væld af mobiltelefoner, heriblandt Sonys populære Xperia-serie. Hvis du har brug for en udskiftning af din skærm, batteri, ladeport eller noget helt fjerde, så står vi klar til at hjælpe.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Sony Xperia L4 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 899 kr

  • 499 kr

  • 449 kr

  • 499 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Sony Xperia L4 Reparation


Sony Xperia L4 er en budgetvenlig version af Sonys populære mobilserie. Xperia L4 kom på markedet i april 2020, og fremhæves af anmeldere som en prismæssigt overkommelig version af Xperia-serien.

Det er en fin telefon til dagens mest basale nødvendigheder. Anmeldere fremhæver blandt andet dens Octa-core 2.0 Ghz Cortex-A53 CPU for at holde godt på strømmen. Xperia L4 oplades via USB-C, hvilket sikrer en lynhurtig opladning af telefonen.

For den forholdsvis lave pris får du et triple front-camera, en ultra-wide skærm med 21:9 ratio og 64 GB hukommelse. Alt i alt en masse gode specifikationer til prislejet.

Sony Xperia 1 er en gennemgribende modernisering af det japanske selskabs populære mobilserie. Xperia 1 blev lanceret i juni 2019, hvor flere anmeldere kaldte den for Sonys klart bedste mobil til dato. Der er tale om en high-end mobil, der kan konkurrere med de fleste på markedet.

Det er især den nye skærm, som er blevet fremhævet i anmeldelserne. Xperia 1 er blevet udstyret med en ny 4K HDR-skærm på hele 6,5”. Selvom den er beskyttet med Gorilla Glass 6, er det dog desværre ikke en total garanti mod uheld.

 

Mere end 10 års erfaring med Sony Xperia

Hos Telerepair har vi repareret hundredevis af Sony Xperia-telefoner. Vores teknikere er derfor på hjemmebane, hvad angår reparation af din Xperia-enhed. Uanset hvilket problem du end måtte stå med, er vi klar til at give dig en professionel og sublim service. Vi bruger kun de bedste reservedele, som altid er på lager.

Vores store erfaring med reparation af Xperia-telefoner gør desuden, at vi kan klare de fleste opgaver på meget kort tid. Der går som regel ikke mere end 30 minutter, før vi har løst dit problem.

Prisgaranti på reparationer

Vores sublime service skyldes vores dygtige teknikere. Og dem stoler vi meget på. Derfor er der altid 100% prisgaranti på enhver reparation. Når du kommer ind med din Xperia L4, kan du forvente, at vi behandler din telefon forsvarligt. Hvis der eventuelt skulle opstå fejl, eller hvis skaden kommer igen, vil vi kvit og frit reparere den igen. Det er vores garanti til dig.

Bestil tid på siden nu eller kom ned og tag en snak med os i en af vores mange butikker.

0