• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Sony Xperia 5 II Reparation

Skal din Sony Xperia 5 II repareres? Så kan du bestille tid her hos Telerepair. Vi tilbyder hurtig og professionel service med mere end ti års erfaring med reparation af Xperia-telefoner. Det eneste du skal gøre, er at vælge reparationstype her på siden og følg instruktionerne. Så er din mobiltelefon snart så god som ny.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Sony Xperia 5 II Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 2499 kr

  • 899 kr

  • 799 kr

  • 649 kr

  • 649 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Sony Xperia 5 II kom på markedet i oktober 2020. Anmeldere er generelt positivt indstillet over for denne model, hvilket særligt skyldes den fortsatte produktion af 3.5 mm jackstik. Hvor andre producenter har bevæget sig hen mod wireless, fortsætter Sony altså med at holde fast i den gamle, trofaste kending.

Batteriet holder godt på strømmen, og med USB-C indgang går opladningen lynhurtigt. Dens 8 mm tykkelse gør den forholdsvis robust. Skader kan dog uheldigvis stadig forekomme. Men dem er vi hos Telerepair klar til at udbedre for dig.

Over 10 års erfaring med Sony Xperia-telefoner

Hos Telerepair har vi gennem et årti oparbejdet specialiseret knowhow i reparation af Sonys Xperia-linje. Hundredvis af Xperia-telefoner har været forbi vores teknikeres arbejdsborde, og det er derfor, vi kan tilbyde den bedste service.

Den store erfaring betyder også, at vi kan klare de fleste opgaver på under 30 minutter. Bestil en tid, kom ind i butikken og gå igen på nærmest ingen tid – med en helt frisk telefon.

Vi anvender kun de bedste reservedele hos Telerepair. Og vi har dem altid på lager. Du skal derfor ikke vente på, at vi bestiller de nødvendige specialvarer hjem – de er klar, og vi er klar.

Vi giver 100% prisgaranti på alle reparationer

Vi gør alt for at yde den bedste service. Det betyder blandt andet, at vi anvender specialiseret reparationsværktøj, der forhindrer statisk elektricitet. Dermed undgår vi at beskadige din Sony Xperia 5 II under reparationen.

Faktisk er vores teknikere så dygtige, at vi uden sved på panden stiller 100% prisgaranti på din reparation. Det betyder, at hvis skaden vender tilbage – eller hvis fejlen skulle vise sig at være mere omfattende – så kigger vi på den igen uden yderligere opkrævning.

0