• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Sony Xperia 10 II Reparation

Er uheldet ude, og har du brug for at få din Sony Xperia 10 II repareret? Så led ej længere, for du er kommet til det rette sted. Vi tilbyder reparationer til alle typer af Sony-telefoner. Vi har arbejdet med reparation af Sony-telefoner i over 10 år, og vi har derfor en solid erfaring i bagagen til gavn for dig og din mobilenhed. Det eneste, du skal gøre, er at klikke på den ønskede reparation og vælge en butik, hvor du vil indlevere den. Så går vi i gang med det samme.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Sony Xperia 10 II Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1399 kr

  • 649 kr

  • 599 kr

  • 599 kr

  • 599 kr

  • 599 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Sony Xperia 10 II Reparation


Sony Xperia 10 II er først og fremmest en solid telefon til en overkommelig pris. Flere anmeldere fremhæver netop også dens price-performance ratio som et af telefonens særlige styrkeområder.

Med en solid skærm der er vandtæt og beskyttet mod støv, snavs og sand, burde det være svært at skade den. Desværre kan uheldet være ude på trods af den fine robusthed.

Telerepair har mere end 10 års erfaring med mobilreparation

Vores dygtige teknikere er altid klar til at give dig en hjælpende hånd. Og det har de været i over 10 år. Derfor har vi naturligvis den nødvendige knowhow, der kræves for at reparere din Sony Xperia 10 II.

Vi klarer stort set de fleste reparationer på under 30 minutter, fordi vi netop besidder utrolig stor erfaring med reparation af Sony-enheder.

Vi anvender moderne og specialiseret værktøj, så vi undgår statisk elektricitet under reparationen, som potentielt kan skade mobilen. Vores reservedele er verdensklasse, og de er altid på lager.

100% prisgaranti på reparation af din Sony Xperia 10 II

Med den store erfaring, som vores teknikere besidder, stoler vi på dem til fulde. Derfor tilbyder vi også 100% prisgaranti på enhver reparation. Det vil altså sige, at du ikke skal til at hive flere penge op af lommen, hvis reparationen skulle vise sig at være fejlslagen. Den fikser vi igen kvit og frit.

0