• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Sony Xperia 1 II Reparation

Er din Sony Xperia 1 II gået i stykker? Så er du kommet til det rette sted. Med mere end 10 års erfaring kan vi her hos Telerepair tilbyde en hurtig og tilfredsstillende reparation af enhver Xperia-telefon. Så bestil en tid her på siden, vælg den nærmeste butik, og få din telefon tilbage i god stand på nul komma fem – reparationer tager nemlig typisk under 30 minutter.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Sony Xperia 1 II Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 3499 kr

  • 799 kr

  • 799 kr

  • 649 kr

  • 649 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Sony Xperia 1 II blev introduceret maj 2020, og anmeldere har været overvejende positive. Dens evne til at tage op til 20 billeder i sekundet med kontinuerlig autofokus og automatisk eksponering gør den til en favorit blandt fotoentusiaster.

Det flade og elegante design gør den til et smukt device, hvilket alene gør den attraktiv blandt anmelderne. Oven i hatten besidder den konkurrencedygtige specs, og derfor er der altså tale om en premium telefon fra Sonys Xperia-linje.

Over 10 års erfaring med reparation af Sony Xperia

Hundredvis af Xperia-telefoner har været i hænderne på vores kompetente teknikere. Vores sublime knowhow gør, at vi kan udbedre selv de værste skader – oftest på under 30 minutter.

Hvad angår reservedele, anvender vi naturligvis kun de bedste specialvarer. Derfor kan du forvente, at din telefon kommer retur i perfekt stand, så god som ny.

Vores teknikeres værktøj er selvfølgelig også i verdensklasse. Det specialiserede reparationsværktøj gør det muligt for os at reparere din Xperia-telefon uden at tilføre den statisk elektricitet – dermed undgår vi altså at skade den yderligere.

Sublim service med 100% prisgaranti

Med de mange års erfaring stoler vi selvfølgelig 100% på vores teknikeres kompetencer. Derfor tilbyder vi også 100% prisgaranti. Det betyder, at når du kommer ind med din Xperia 1 II, følger der ingen skjulte gebyrer med. Vi giver dig også 2 års reklamationsret, så hvis reparationen skulle vise sig at være mangelfuld, så fikser vi den igen – kvit og frit.

0