• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy S20 FE Reparation

Har uheldet været ude for din Samsung Galaxy S20 FE? Frygt ej, Telerepair står klar til at assistere dig. Bestil en tid her på siden og vælg en butik, der passer dig. Herefter kommer du ind med din Galaxy til vores teknikere, og så har vi den klar til dig – typisk på under en time – god som ny. Telerepair har i mere end et årti repareret smartphones, herunder også mange Samsung Galaxy-telefoner. Vi ved derfor lige præcis, hvordan skaden på din telefon skal udbedres. Du kan finde vores butikker på hele Sjælland og i hele København.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy S20 FE Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1555 kr

  • 555 kr

  • 555 kr

  • 555 kr

  • 555 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Samsung Galaxy S20 FE gjorde sin entré på markedet oktober 2020. Det er efterfølgeren til den populære Galaxy S20. FE står for Fan Edition, og målet med denne model er at gøre den mere prismæssigt overkommelig for de mange Galaxy-fans på smartphone-markedet.

Der er derfor skruet lidt ned for visse aspekter af dens performance, men alt i alt er det stadig en high-end mobil til en konkurrencedygtig pris. Kameraet tilbyder optagelse i 4K, selfie-kameraet er 32-megapixel og batteriet kommer med en kapacitet på 4.500 mAh. Det betyder, at du med denne model får en sublim kameraoplevelse, samtidig med at du ikke skal bekymre dig om at oplade den flere gange om dagen.

Vores teknikere har mange års erfaring med reparation af Galaxy-telefoner

Vores kunder skal altid være tilfredse. Det er et motto, vi konstant har for øje, når vi reparerer din telefon.

Derfor anvender vores teknikere udelukkende state-of-the-art værktøj til reparation af smartphones – herunder også Samsung Galaxy. Værkstedet er ESD-sikret, hvilket betyder, at vi undgår at udsætte din telefon statisk elektricitet under reparationen. Det er sund fornuft.

Vi anvender kun de bedste reservedele, og oftest har vi dem liggende i de enkelte butikker. Det betyder, at du ikke skal vente på, at vi får bestilt specialvarer hjem – og derfor tager reparationen ofte meget kort tid.

Hos Telerepair får du 100% prisgaranti på alle reparationer

At vores teknikere er dygtige, er ikke bare noget, vi siger. Vi står ved det. Derfor får du også 100% prisgaranti på din reparation uanset typen. Det betyder, at hvis fejlen på din telefon skulle komme igen, så tager vi den hjertens gerne ind igen og fikser den – uden merbetaling.

Så kom og få repareret din Samsung Galaxy S20 FE hos Telerepair – typisk på under en time.

0