• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy Z Fold2 5G Reparation

Er din Samsung Galaxy Z Fold2 5G uheldigvis kommet til skade? Så kan Telerepair hjælpe dig. Vi har nemlig over ti års erfaring med reparation af smartphones, heriblandt også Samsungs populære Galaxy-serie. Bestil en tid her på siden og vælg en butik, der passer dig. Så fikser vi den for dig lynhurtigt – typisk på under en time!
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy Z Fold2 5G Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 5555 kr

  • 1888 kr

  • 999 kr

  • 888 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G gjorde sin debut på markedet september 2020. Anmeldelser af telefonen har siden da været overvældende positive, og mange fremhæver dens fantastiske batterikapacitet som et styrkeområde. Med 4.500 mAh er du sikret strøm til hele dagen selv for storforbrugeren.

Med en imponerende CPU-hastighed er du også garanteret et pålideligt og responsivt device. Skærmens foldefunktion gør den til en unik smartphone, så du på den ene side kan nyde godt af høj kompatibilitet, mens du stadig kan vælge at folde den ud og opnå en uforglemmelig spil- og videooplevelse.

Den foldbare skærm kan dog nemt gå hen og blive beskadiget. Hvis du har været så uheldig, at det er sket for dig, så kan Telerepair hjælpe dig. Hurtigt, nemt og billigt.

Mange års erfaring med Samsung Galaxy – inklusive Fold

Vi har haft et væld af Samsung-telefoner forbi vores teknikeres arbejdsborde. Derfor har vi oparbejdet en gedigen ekspertise, som vi trækker på ved alle reparationer.

Vores teknikere anvender udelukkende state-of-the-art værktøjer inden for professionel mobilreparation, som er fuldkommen ESD-sikret. Det betyder, at din mobil ikke kommer til at lide overlast under selve reparationen. Afhængig af hvor omfattende skaden er, kan vi typisk have den klar til dig på under 60 minutter.

Altid prisgaranti på alle reparationer

Vores teknikere er så dygtige, at vi uden bekymring stiller 100% prisgaranti på alle reparationer. Det vil altså sige, at hvis skaden skulle komme igen, så tager vi den gerne igen og fikser den kvit og frit.

0