❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy A42 5G Reparation

Har din Samsung Galaxy A42 5G brug for et eftersyn? Eller har den brug for reparation? Så bestil en tid hos Telerepair her på siden. Så garanterer vi en professionel service til en fornuftig pris. Når du har bestilt en tid, skal du vælge, hvilken butik du vil indlevere telefonen i. Derefter går der typisk ikke mere end en time, før du får din Galaxy tilbage i hånden igen – så god som ny. Vores hold af teknikere er blandt de bedste i landet, hvilket skyldes vores mangeårige erfaring med reparation af alle slags smartphones – herunder også mange Galaxy-telefoner. Du kan derfor trygt stole på os, hvilket vi gerne vil understrege ved at give 100% prisgaranti på din reparation.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy A42 5G Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1199 kr

  • 599 kr

  • 499 kr

  • 499 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Samsung Galaxy A42 5G udkom september 2020. Den er en del af A-serien, som altså er Galaxys budgetvenlige serie. Selvom den er klassificeret som budgetvenlig, kan telefonen alligevel prale med sit quad-core kamera med op til 48-megapixel. Kameraet tillader også videooptagelse i 4K ved 30 fps, eller 720p ved 480 fps.

Batteriet har en kapacitet på hele 5.000 mAh, så du sjældent skal bekymre dig om levetiden på telefonen. Ladeporten er også med USB-C indgang, hvilket sikrer en meget hurtig opladning, når batteriet endelig er gået hen og blevet tomt.

Telerepair har mere end 10 års erfaring med mobilreparation

Galaxy-telefoner er gået hen og blevet fast inventar i mange danskeres lommer. Det betyder, at de er blandt de smartphones, vi hyppigst har inde til reparation. Derfor kender vi de fleste fejl, som din Galaxy-telefon eventuelt måtte have.

Udover at være udstyret med mere end 10 års erfaring inden for mobilreparation, er vores teknikere udstyret med det seneste reparationsværktøj. Og vores værksteder er altid ESD-sikrede. Derudover anvender vi kun de bedste reservedele, når vi udskifter de forskellige komponenter såsom skærme, batterier og ladeporte.

Reparationer hos Telerepair vil derfor altid være af fineste kvalitet, og det tager typisk under 60 minutter, før du får din Galaxy tilbage i perfekt stand.

100% prisgaranti

Vores medarbejdere skal altid være de bedste, og vores kunder skal altid være tilfredse. Derfor stiller vi 100% prisgaranti på reparation af din smartphone, da vi netop stoler på vores teknikere fuldt ud.

Det betyder, at skulle din telefon på overraskende vis få samme fejl igen, så kan du indlevere den hos os igen, og så tager vi os af problemet – kvit og frit. Det er vores garanti til dig.

0