• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy Z Fold 3 Reparation

Har din Samsung Galaxy Z Fold 3 fået en skade? Så bestil en tid til reparation lige her. Med mere end 10 års erfaring med reparation af smartphones fra Samsung kan vi udbedre langt de fleste skader. I 95% af tilfældene går der mindre end en time, fra vi får telefonen indleveret, og til reparationen er klaret. Vi tilbyder reparation med og uden tidsbestilling. Kig indenfor i en af vores butikker eller send din telefon til os, så vil den snart være så god som ny igen.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy Z Fold 3 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1999 kr

  • 5888 kr

  • 888 kr

  • 666 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Samsung Galaxy Z Fold 3 så dagens lys i 2021 og opnåede hurtigt stor popularitet. Galaxy Z Fold 3 har en stor AMOLED-skærm på hele 7,6 tommer med 2208×1768 opløsning, og trådløs opladning giver dig fuld frihed. Vi har udført reparationer på mange Galaxy Z Fold 3 telefoner, og vi hjælper også gerne dig.

Reparation af Galaxy Z Fold 3 i hele Danmark

Telerepair har seks fysiske butikker, som er beliggende i alle Københavns bydele og i store dele af Nordsjælland. Her byder vi dig gerne velkommen indenfor med eller uden tidsbestilling. Du finder adresse på hver enkelt butik samt deres åbningstider lige her. Bor du ikke i nærheden af vores butikker, så er du også velkommen til at sende din telefon til os. Du udfylder blot formularen, og så sørger vi for at sende en returkuvert til dig, hvori du kan lægge din telefon og sende afsted til os. Herefter kan du læne dig tilbage og nyde visheden om, at vi tager os af arbejdet med at få din telefon tilbage i topform. Nemmere bliver det ikke. Mobil reparation er den billigste måde at have en mobil på.

0